Siirry pääsisältöön

Aktian rahastot yksityissijoittajien saataville Nordnetin kautta

Nordnet Suomen yli 60 rahastoyhtiön rahastovalikoima laajenee, kun Pohjoismaiden parhaan varainhoitajan Aktian rahastot tulevat Nordnetin yli 350 000 suomalaisen asiakkaan saataville. Samalla myös Nordnetin asiakkaille Ruotsissa avautuu mahdollisuus sijoittaa Aktian rahastoihin.

Aktia on solminut rahastojen jakelusopimuksen Nordnetin kanssa. Jatkossa Nordnetin asiakkaat voivat sijoittaa kymmeneen Aktian rahastoon. Rahastoihin sisältyvät muun muassa pienyhtiörahastot Aktia Nordic Micro Cap, Aktia Nordic Small Cap ja Aktia Europe Small Cap.

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Aktian varainhoito on vuodesta toiseen kerännyt palkintoja sekä kansainvälisissä että kotimaisissa vertailuissa.

Olemme iloisia, että Aktia valitsi Nordnetin kumppanikseen. Aktia tarjoaa tutkitusti Pohjoismaiden parasta varainhoitoa, joka tunnetaan erityisesti menestyneestä korkovarainhoidosta. Aktian rahastot nousevat myös kärkeen, kun verrataan eri rahastoyhtiöiden rahastojen saamia Morningstar-luokituksia Suomessa. Asiakkaamme pääsevät nyt helposti käsiksi menestyneisiin rahastoihin ja jo pienillä summilla.

Nordnetin yli 350 000 suomalaisesta asiakkaasta yli 164 000:lla on rahastoja. Keskimääräinen rahastokuukausisäästäjä sijoittaa rahastoihin vajaat 150 euroa kuukaudessa. Rahastoasiakkaan keskiomistus on 4 000 €.

“Rahastojemme kautta Nordnetin asiakkailla on käytössä Aktian huippuosaaminen ja markkinoiden parhaat sijoitusmahdollisuudet. Tarjoamme maailmanluokan aktiivista salkunhoito-osaamista. Jatkuvan kilpailumenestyksen takana on vuosien johdonmukainen työ, joka näkyy ennen kaikkea sijoitusten kehityksessä”, sanoo Aktian varainhoidosta vastaava johtaja Niina Bergring.

Aktian pienyhtiörahastojen salkunhoitajina toimivat Jan Brännback, Janne Lähdesmäki, Janna Haahtela, Anders Thylin, Andreas Bergman ja Sami Räsänen.

Nordnet ei peri rahastoista merkintä- tai lunastuspalkkioita. Minimisijoitus rahastoihin on 15 eur/merkintä. Aktian rahastoja voi merkitä Nordnetin kautta 2.12.2020 alkaen.

Tutustu Aktian rahastoihin ja tee merkintä Nordnetissä tästä.

Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy. Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

Subscribe
Lähetä minulle ilmoituksia:
guest
11 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
03.12.2020 22:51

Voinko siirtää Aktian rahastoni Nordnetiin ja hyödyntää niitä hajautuksessa?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
04.12.2020 08:43

Valitettavasti noteeraamattomien rahasto-osuuksien siirtäminen pankista toiseen ei onnistu, mutta voit tietenkin säästää Aktian rahastoihin vaikka molemmissa pankeissa.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
07.12.2020 15:45

Olisi kiva saada ja Handelsbanken Global Indeksi Criteria (A1 EUR) teille myös. Kiitos

Nimetön
Nimetön
02.12.2020 13:48

Mielenkiinnosta, millä perusteilla Aktia on Pohjoismaiden paras varainhoitoja kuten mainoksessa kirjoitatte. Itse pidän Nordeasta.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
02.12.2020 14:25

tuolla on jotain palkintoja listattu https://www.aktia.fi/fi/varainhoito-aktiassa

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
02.12.2020 14:36

Aivan, totta. Mutta mielestäni ei mitään minkä perusteella Aktiaa voisi kutsua Pohjoismaiden parhaaksi varainhoitajaksi.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
02.12.2020 16:01

Tutkitusti Pohjoismaiden parasta varainhoitoa -lauseella viitataan siihen, että Aktian varainhoito on vuodesta toiseen kerännyt palkintoja sekä kansainvälisissä että kotimaisissa vertailuissa. Aktia voitti mm. Morningstarin Suomen Awards 2020 -kilpailussa Vuoden korkovarainhoitaja -sarjan. Aktian korkovarainhoito on ollut säännöllisesti Morningstarin mittausten kärjessä jo vuodesta 2013 lähtien. Parhaan korkovarainhoitajan palkinnon Aktia on saanut kuusi kertaa. Aktian varanhoito on myös valittu parhaaksi instituutiovarainhoitajaksi useina vuosina.

Nimetön
Nimetön
02.12.2020 12:53

Miksi ei anna ostaa 15€? Lukee 100€ minimissä.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
02.12.2020 13:14

Minimisijoitus on palvelussa virheellinen ja se korjataan mahdollisimman pian. Oikea minimi on 15 eur.

Nimetön
Nimetön
02.12.2020 12:23

100€ näyttää olevan minimimerkintä.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
02.12.2020 12:35

Moi Antti! Minimisijoitus näkyy virheellisesti palvelussa ja korjataan mahdollisimman pian. Oikea minimi on 15 eur.

© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki