Tervetuloa asiakaspalveluun

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Jos et löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä.

020 198 5898 Asiakaspalvelu ma-pe 9.00-18.30 Meklarit ma-pe 9.00-19.00

Asiakaspalvelu / Private Banking

Mitä hyötyjä saat Nordnet Private Banking -palvelusta?

Nordnet Private Banking -palvelussa saat henkilökohtaista palvelua ja tukea sijoittamiseen kokeneilta asiantuntijoilta. Private Banking -asiakkaana käyt kauppaa samaan hintaan Pohjoismaissa, Euroopassa ja USA:ssa ilman kuukausi- tai säilytysmaksuja. Lisäksi saat vain Private Banking -asiakkaille tarkoitettuja etuja ja tarjouksia, kuten analyysit ja kaupankäyntityökalun maksutta. Järjestämme myös eksklusiivisia tapahtumia.

Lue lisää Private Banking -palvelusta

Mitkä ovat kaupankäynnin välityspalkkiot Nordnet Private Banking -asiakkaille?

Private Banking -asiakkaana käyt kauppaa kaikilla markkinoilla ja instrumenteilla samaan hintaan (pois lukien Kanada ja johdannaiset).

Ota yhteyttä meihin 09 6817 8444 / PrivateBanking@nordnet.fi, niin voimme henkilökohtaisesti sopia välityspalkkiostasi.

Tarjoaako Nordnet Private Banking varainhoitopalveluita?

Nordnet ei tarjoa perinteistä varainhoitopalvelua (ns. täyden valtakirjan varainhoitoa).

Saako Nordnet Private Bankingista lakiasioita ja verotusta koskevaa neuvontaa?

Nordnet Private Banking ei tarjoa asiakkailleen oikeudellista neuvontaa eikä veroneuvontaa. Nordnet Private Bankingin asiakkaana voit veroasioissa kuitenkin kääntyä tarvittaessa yhteistyökumppaniemme puoleen. Deloitte tarjoaa Nordnet Private Bankingin asiakkaille alennuksen veropalveluista.

Voinko käydä kauppaa Nordnetin verkkopalvelussa Nordnet Private Banking -asiakkaana?

Nordnet Private Banking -asiakkaana käyt kauppaa arvopapereilla Nordnetin verkkopalvelussa samalla tavoin kuin normaaliasiakkaana. Saat myös aktiivisen kaupankävijän Infront Web Trader -työkalun puoleen hintaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus antaa toimeksiantoja puhelimitse henkilökohtaisen meklarisi välityksellä.

Miten Nordnet Private Banking eroaa palkkiorakenteeltaan kilpailevien pankkien vastaavista palveluista?

Nordnet Private Banking -palvelussa et joudu maksamaan varallisuuden hallinnoinnista ja säilytyksestä. Maksat ainoastaan kaupankäynnistä Nordnet Private Banking -hinnaston mukaisesti. Saat kaikki markkinat ja instrumentit samaan hintaan (pois lukien Kanada ja johdannaiset).

Kenelle Nordnet Private Banking -palvelu sopii?

Nordnet Private Banking sopii sinulle, jos haluat itse ja aktiivisesti vastata omasta sijoitusvarallisuudestasi, mutta arvostat henkilökohtaista ja ammattitaitoista keskustelukumppania varojesi hoidossa. Palvelu sopii sinulle, jos sinulla on vähintään 200 000 euron sijoitusvarallisuus.

Onko Nordnet Private Bankingin asiakkaana mahdollista saada käyttöönsä maksu- tai luottokortteja?

Nordnet Private Banking ei tarjoa asiakkailleen maksu- tai luottokortteja.

Kuinka pääsen Nordnet Private Banking -asiakkaaksi?

Pääset Nordnet Private Bankingin asiakkaaksi lähettämällä meille viestin tai soittamalla 09 6817 8444 / PrivateBanking@nordnet.fi. Private Banking -asiakkuus edellyttää vähintään 200 000 euron sijoitusvarallisuutta Nordnetissä.

Voinko käydä kauppaa ulkomaisilla arvopapereilla Nordnet Private Banking -asiakkaana?

Voit käydä kauppaa arvopapereilla kaikissa Nordnetin tarjoamissa arvopaperipörsseissä. Näitä ovat Pohjoismaiden lisäksi Saksa (Xetra), Yhdysvallat ja Kanada. Puhelimitse kaupankäynti onnistuu lisäksi mm. Lontoon ja Pariisin pörsseissä.

Tarvitseeko minun itse ilmoittaa verottajalle Nordnet Private Banking -asiakkaana tekemistäni arvopaperikaupoista?

Nordnet ilmoittaa verottajalle kaikista asiakkaidensa arvopaperikaupoista lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Nordnetin verkkopalvelussa saatavillasi on mahdollisimman ajantasaiset tiedot verovuoden aikana tekemistäsi arvopaperikaupoista sekä näiden voitoista ja tappioista. Vuodenvaihteen jälkeen palvelusta ovat helposti tulostettavissa myös kaikki veroilmoitusta varten tarvittavat raportit, joiden avulla esitäytetty veroilmoitus on vaivattomasti tarkistettavissa.

Lisää aiheesta

Private BankingPuh. 020 198 5898
Asiakaspalvelu ma–pe 9.45–18.30
Meklarit ma–pe 9.45–19

Alkuun

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.