nordnet.fi/megatrendit

Sijoita eri toimialoille ja yhteiskunnan megatrendeihin

Robotiikka, tekoäly, esineiden internet, ikääntyminen, kaupungistuminen... nämä ja muut megatrendit muovaavat yhteiskuntaamme ja arkeamme. Megatrendit tarjoavat myös sijoitusmahdollisuuksia.

Megatrendit tarjoavat sijoitusmahdollisuuksia

  • Väestön ikääntyminen, työtehtävien automatisaatio ja muut yhteiskunnan megatrendit eivät ole vain uhka – ne tarjoavat monille yhtiöille mahdollisuuksia ja erittäin vahvaa kasvua.
  • Megatrendeistä hyötyviin yhtiöihin voi sijoittaa osakkeiden, rahastojen, ETF:ien ja muiden sijoitustuotteiden kautta
  • Tilaa uutiskirjelinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan ja seuraa meitä Facebookissalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan sekä Twitterissälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan, niin pysyt ajan hermolla sijoittajalle tärkeistä megatrendeistä!

Martin Paasi: Unohda osinkoyhtiöt – keskity megatrendeihin

Megatrendi on omistajahyödylle sama kuin myötätuuli laivalle

Megatrendit ovat suuria, kokonaisvaltaisia ilmiöitä, jotka muuttavat talouksien rakenteita. Teollistuminen ja urbanisaatio ovat tunnettuja, osittain jo toteutuneita megatrendejä. Esineiden internet (Internet of Things, IoT), väestön ikääntyminen ja kestävä kehitys ovat puolestaan vasta toteutumisvaiheessa olevia megatrendejä.

Miten sijoittaja voi hyötyä megatrendeistä?

Jukka Oksaharju: Sijoittaja, huomioi globaalit megatrendit!

Liiketoiminnan kasvuedellytykset riippuvat aina paitsi yritysjohdon kyvykkyydestä, myös liiketoimintaympäristöstä ja sen kehitystrendeistä. Jukka Oksaharju tarkastelee Nordnet Blogissa globaaleja megatrendejä, jotka omalta osaltaan muuttavat yhtiön liiketoimintaa suhdanteiden yli.

Megatrendit käsittelyssä #rahapodissa

#Rahapodin jakso 89. Mihin sijoittajan pitäisi nyt suunnata katseensa? #rahapodin listaamat kolme kuumaa megatrendiä voivat tarjota loistavia sijoitusmahdollisuuksia muun muassa ETF-rahastojen muodossa.

Tutustu eri toimialojen osakkeisiin ja rahastoihin alla olevia bannereita klikkaamalla.

Swedbank Robur Småbolagsfond Europa
Swedbank Robur Småbolagsfond Europa
Swedbank Robur Småbolagsfond Europa
Swedbank Robur Småbolagsfond Europa
Swedbank Robur Småbolagsfond Europa
Swedbank Robur Småbolagsfond Europa
Swedbank Robur Småbolagsfond Europa

Ota säästösi hallintaan jo tänään.

Asiakkuuden avaaminen on maksutonta.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.