Alkuun

Aloita rahastosijoittaminen

- Rakenna oma rahastosalkkusi 10 päivässä

Tervetuloa mukaan!

Opi rakentamaan rahastosalkku 10 päivässä! Aloita matka kohti pitkäaikaista säästämistä ja taloudellista riippumattomuutta.

Tällä maksuttomalla verkkokurssilla Nordnetin asiantuntijat opastavat sinut rakentamaan rahastosalkun 10 päivässä. Pienikin säästösumma voi tuottaa pitkällä aikavälillä voittoa kasvamalla korkoa korolle. Laita rahat kasvamaan!

Kurssin aikana pääset myös tekemään ensimmäisen 500 euron sijoituksen, jonka voit sijoittaa oppimasi mukaisesti juuri sinulle sopiviin rahastoihin (sijoituksen tekeminen ei kuitenkaan ole vaatimus kurssin läpäisemiseen).

Kurssi on suunniteltu käytäväksi kymmenessä päivässä, mutta voit suorittaa sen omaan aikatauluusi sopivissa pätkissä! Voit edetä luennoilla joko oikealla näkyvän luentolistan avulla, tai kunkin luennon yläreunassa näkyvien linkkien kautta.

Kurssi on maksuton ja voit suorittaa sen omassa tahdissa, käymällä läpi kaikki osiot.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin


Miten paljon aikaa kurssin suorittamiseen tulee varata?

Noin 20 minuuttia päivässä riittää, mutta kurssi tulee sisältämään myös syventäviä videoita, joiden parissa voi viettää enemmänkin aikaa. Voit suorittaa kurssia omaan tahtiisi. Jos et esimerkiksi yhtenä päivänä ehdi käydä läpi materiaalia, niin ei hätää – voit palata siihen myöhemmin. Kurssimateriaali tulee olemaan saatavilla myös kurssin päätyttyä.

Kurssiin sisältyy myös tehtäviä, mutta ketään ei reputeta!

Millaisen päätelaitteen tarvitsen kurssia varten?

Tarvitset päätelaitteen, joka pystyy pyörittämään Youtube-videoita sekä kuulokkeet tai kaiuttimet. Jos tämä sivu näkyy laitteellasi ongelmitta, laitteesi on riittävän hyvä!

Maksaako asiakkuus Nordnetissä?

 

Nordnetissä et maksa arvo-osuustilistä eli salkusta lainkaan säilytysmaksuja, asiakkuuden hinta on siis 0 €. Kaupankäynnin hinnatavautuu uuteen ikkunaan määräytyvät aktiivisuustasosi mukaan. Uutena asiakkaana käyt kaksi ensimmäistä kuukautta osakekauppaa parhaalla palkkiotasolla. Rahastosäästämiseen Nordnetissä ei liity merkintä- tai lunastusmaksuja.

Miten avaan asiakkuuden?


Avaa tili verkkopankkitunnuksilla:

Klikkaa "Tule asiakkaaksilinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan" -painiketta ja seuraa osake- ja rahastosalkun avaamisen ohjeita. Asiakkuuden avaaminen verkkopankkitunnuksilla on maksutonta ja vie vain muutaman minuutin. Nordnetin asiakkuuden voi avata maksutta Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, OP:n, POP Pankin, S-Pankin ja Ålandsbankenin verkkopankkitunnuksilla.

Tilin avaaminen ilman verkkopankkitunnuksia:

Jos sinulla ei ole tilin avaamiseen tarvittavia verkkopankkitunnuksia, voit avata tilin manuaalisesti.

Voinko suorittaa kursseja myös muista aiheista (osakkeet, ETF:t, treidaus)?

Kyllä!

Nordnet-koulussa voit tutustua myös aiemmin pitämiimme verkkokursseihin ja suorittaa niitä omaan tahtiisi. Katso tästä aiemmin pidetyt kurssit.

Säilytys- ja kk-maksut 0 €

Osake- ja rahastosalkun avaaminen on maksutonta – et maksa kuukausi- tai palvelumaksuja.


Opi parhailta sijoittajilta

Sosiaalisessa sijoitusverkostossa Sharevillessä näet muiden sijoittajien salkut ja voit poimia sijoitusideoita menestyneiltä sijoittajilta.

Yli 600 000 asiakasta

Mitä vielä odotat? Liity yli 600 000 tutkitusti tyytyväisen asiakkaan joukkoon!

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.