Nordnet-sovellus.
Kuin yö ja päivä.
Nyt voit vaihtaa sovelluksen ulkonäön
vaaleasta tummaksi. Kokeile alla olevasta painikkeesta!

Alkuun

Käy kauppaa millä vain, koska vain.

Tee sijoituksia ja seuraa salkkusi kehitystä puhelimellasi tai tabletillasi. Kirjaudu sovellukseen sormenjäljelläsi (Touch ID), kasvoillasi (Face ID) tai käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Vastaanota ilmoituksia toteutuneista kaupoista ja osingoista. Luo seurantalistoja. Ja paljon muuta. Sovelluksen lataaminen ja käyttö on maksutonta.

Arvosana App Storessa
4,2 /5

Viimeisimmät päivitykset sovelluksessa.

Parannettu markkinanäkymä.

Indeksit, valuutat, korot ja hyödykehinnat entistä nopeammin ulottuvillasi.

Pysy ajan tasalla markkinoiden liikkeistä.

Reaaliaikaisesti päivittyvät osakekurssit.

Synkronisoidut seurantalistat.

Kaikki seurantalistasi synkronoituvat nyt automaattisesti sovelluksen ja verkkopalvelun välillä.

Oletko valmis lataamaan sovelluksen?

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

Miten saan Dark Moden käyttöön?


Löydät sen klikkaamalla sovelluksen oikeassa yläkulmassa näkyvää ihmis-ikonia, eli sovelluksen profiilinäkymästä.

Jos Dark Mode ei näy kyseisessä valikossa, varmista, että sovelluksesi on päivitetty uusimpaan mahdolliseen versioon. Voit tarkistaa sen menemällä sovelluskauppaan (Google Play tai App Store) ja etsimällä sieltä Nordnet-sovelluksen. Jos sovelluksen vieressä olevassa painikkeessa lukee "Päivitä", klikkaa sitä. Jos painikkeessa lukee "Avaa", sovelluksesi on päivittynyt ja Dark Mode löytyy profiilivalikosta.

Jos edellä kuvattu ei auta, kokeile poistaa Nordnet-sovelluksesi ja asentaa se sitten uudelleen. Jos sinulla on sovelluksessa luotuna seurantalistoja, niin ei huolta – ne säilyvät ja löytyvät uudelleenasennetusta sovelluksesta. Seurantalistat synkronoituvat automaattisesti uuden verkkopalvelumme kanssa.

Maksaako sovelluksen käyttäminen?


Sovelluksen lataaminen ja sen käyttäminen on maksutonta. Sovelluksen kautta tehdystä kaupankäynnistä veloitamme Nordnetin hinnaston mukaisesti.

Millä tavoin voin kirjautua sovellukseen?


Sovellukseen voi kirjautua käyttäjätunnuksella ja salasanalla, kasvoilla (Face ID) tai sormenjäljellä (Touch ID). Jotta biometrinen kirjautuminen onnistuu, laitteesi tulee tukea ko. kirjautumismuotoja ja sormenjälkesi tai kasvosi tulee löytyä tallennettuna laitteesi asetuksista.

Huom! Mobiilisovellukseen kehitetään parhaillaan kirjautumisvaihtoehdoksi Mobiilivarmennetta. Tällä hetkellä mobiilisovellukseen ei voi kirjautua, jos käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautuminen on estetty.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.