Sijoitusideat

Alkuun

Jaa:

Sijoitusvinkkejä

Mietitkö mihin sijoittaisit?


Poimi sijoitusideat Nordnetin työkalujen avulla ja löydä juuri sinulle sopivat sijoituskohteet.

Sijoituskohteiden valinnassa sinua auttavat top-listat, aamukirje ja sijoitusopas. Osallistumalla Nordnet-koulun kursseille ja muihin tapahtumiin tapaat muita sijoittajia ja voit keskustella heidän kanssaan. Löydät muita sijoittajia ja meidät myös Nordnet Blogista, somesta ja Sharevillestä.

Tilaa Nordnetin maksuton uutiskirje

Saat muutaman kerran kuukaudessa ajankohtaiset tarjoukset, uutiset ja tapahtumat sähköpostiisi. Syötä sähköpostisi alle ja klikkaa "Tilaa uutiskirje".

Sähköposti

Poimi sijoitusvinkit ja jaa näkemyksesi

Sijoitusideoiden avulla poimit sopivat sijoituskohteet

Keskustele muiden sijoittajien kanssa

Tapaa meitä ja muita asiakkaita

lista

Top-listat

Katso osakkeiden, rahastojen ja ETF:ien top-listat. Näet, mihin muut sijoittavat juuri nyt.

kirjekuori

Aamukirje

Tilaa aamukirje sähköpostiisi. Saat tuoreimmat analyysit, päivän casen ja TOP 3 -ostosuositukset.

tienviitta

Sijoitusopas

Tee sijoitusoppaan riskitesti. Saat ehdotuksen sinulle sopivista rahastoista.

Shareville

Tee sijoittamisesta sosiaalista

Sharevillessä teet säästämisestä ja sijoittamisesta sosiaalista. Shareville on sijoittajille tarkoitettu yhteisö, jossa voit halutessasi jakaa salkkusi nimimerkin turvin. Mutta vain sinä näet omat rahasi – muut näkevät omistuksesi ja kauppasi prosenttimääräisinä, eivät euromääräisinä. Voit seurata Nordnetin kautta tehtyjä kauppoja ja ajatuksia kauppojen takana.

Sharevilleen liittyminen on vapaaehtoista. Sharevillessä voit kurkistaa tuhansien sijoittajien salkkuihin. Näet, mitä muut ajattelevat ja kuinka paljon heidän salkkunsa ovat tuottaneet. Samalla saat sijoitusideoita ja tukea muilta sijoittajilta. Näin sinulla on mahdollisuus tehdä parempia sijoituksia.

Katso video

Nuoli alas

Nordnet Blogi

Lue Suomen suosituinta talousblogia tai bloggaa itse

Nordnet Blogi

Sijoittamisen ajankohtaisimmat puheenaiheet

Nordnet Blogi on Suomen suosituin talousblogi (Cision 2/2016).

Blogissa kirjoitetaan ja vaihdetaan mielipiteitä säästämisestä, sijoittamisesta, pörssistä ja taloudesta. Nordnet Blogi tarjoaa suomalaisille säästäjille ja sijoittajille mielenkiintoisia keskustelunavauksia, ajankohtaista näkemystä markkinoihin ja tukea säästämiseen. Bloggaajina on sekä yksityishenkilöitä että ammattilaisia.

Nordnet Blogin löydät osoitteesta nordnetblogi.filinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Perusta blogi

Sinäkin voit blogata Nordnet Blogissa! Aloittaaksesi bloggaamisen täytä allaoleva sopimus, jossa hyväksyt blogin ehdot ja ohjeet.

Blogisopimus ja -ehdotlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Liitä mukaan kopio voimassaolevasta kuvallisesta henkilöllisyystodistuksestasi ja lähetä lomake: Nordnet Bank AB Suomen sivuliike, Tunnus 5018590, 00003 VASTAUSLÄHETYS

Hyväksyttyämme sopimuksesi, lähetämme sinulle sisäänkirjautumistunnisteet.

Jos olet yhteistyökumppani tai edustat yritystä ja haluat kirjoittaa blogissamme, ota meihin erikseen yhteyttä.

Bloggaajiemme kokemuksia Nordnet Blogista

Mistä ammennat aiheesi kirjoituksiin?

Anssi Valtonen:
”Aiheita kirjoituksiin tulee esille enemmän kuin tarpeeksi, kunhan seuraa päivittäin mitä talousmaailmassa tapahtuu. Tietyt kestoaiheet ovat melkein aina pinnalla, joista sitten voi kehitellä omia tekstejä. Esim. juuri kevään kynnyksellä osingot yms. Toisaalta tämän ikäisenä jotkut aiheet saattavat tulla ikään kuin luonnostaan esiin, hyvänä esimerkkinä ensimmäinen kirjoitukseni Osaavatko nuoret säästää ja sijoittaa?, joka siis lähtökohtaisesti oli suunnattu minun ikäluokkani ihmisille.”

Random Walker:
”Ideat kirjoituksiin syntyvät pääosin oman salkun hoidosta eli kun seuraan omistamieni yhtiöiden kehitystä tai kun analysoin uusia kiinnostavia osakkeita. Pyrin tarttumaan myös muihin kiinnostaviin ajankohtaisiin sijoitusteemoihin. Luen todella paljon sijoittamiseen sekä yritysten johtamiseen ja strategioihin liittyvää kirjallisuutta, joten välillä inspiraatio syntyy lukemani kirjallisuuden pohjalta.”

Timo Tikkala:
”Aiheet kirjoituksiini löytyvät lähinnä kansainvälisiä talousuutisia seuraamalla. Pyrin löytämään näkökulmia, jotka ovat harvemmin esillä tai ovat vastoin konsensusnäkemystä.”

Kim/Tom Lindström:
”Kirjoituksien aiheet tulevat pääsääntöisesti ajankohtaisista tapahtumista. Tämän lisäksi meillä on varalla muutamia ajasta riippumattomia aiheita, joista voimme kirjoittaa uutiskuivina kausina.”

Mitä olet saanut blogiyhteistyöstä?

Anssi Valtonen:
”Ensimmäisenä nousee esiin uuden oppiminen. Tiettyjä faktoja pitää aina tarkistella kirjoitusta tehdessä sekä taustatietoa etsiä, joka on samalla myös mielenkiintoista, ainakin omasta mielestäni.”


Random Walker:
”Blogin kirjoittaminen on hyvä tapa jäsentää omia ajatuksia ja dokumentoida omaa matkaa sijoittajana. Kirjoitukset toimivat myös hyvinä keskustelujen avaajina. Lukijoiden kommentit ja ajatusten vaihto lukijoiden kanssa ovatkin tärkeä osa bloggaamista.”

Timo Tikkala:
”Olen saanut paljon näkyvyyttä omille mielipiteilleni blogin kautta. Kirjoitusteni ansiosta minua on haastateltu mm. Kauppalehteen ja Taloussanomiin.”

Kim/Tom Lindström:
”Blogiyhteistyö tuo lisää näkyvyyttä sekä tiedotusvälineiden että sijoittajien keskuudessa.”

Minkälaista lukijapalautetta saat?

Anssi Valtonen:
”Lukijapalaute on ollut 99 % hyvää. Kaikkia ei voi miellyttää ikinä. Lähtökohtaisesti hyvää, etenkin ns. oikeassa maailmassa, eli paljon on niitä tuttuja/kavereita yms. jotka tulevat puhumaan, kehumaan ja riitauttamaan. Ehkä tämä itselleni on se tärkein asia liittyen palautteeseen. Toki myös blogin “nimimerkkikommenteissa” pääsääntöisesti on hyvää/rakentavaa palautetta.”

Timo Tikkala:
”Palaute on ollut pääasiassa positiivista. Olen saanut melko paljon palautetta erityisesti arvometalleihin liittyvistä kirjoituksistani.”

Kim/Tom Lindström:
”Lukijapalaute on vähäistä, mutta sen sijaan ihmiset saattavat usein tulla nykäisemään hihasta kadulla tai yhtiökokouksissa ja joskus soittaa tai lähettää sähköpostia kiittääkseen kirjoituksista.”

Nordnet somessa

Tavoita meidät sieltä missä sinäkin olet


Facebook-ikoni

Nordnet Facebookissalinkki toiselle sivustolle

Tykkää meistä ja saat tuoreimmat kuulumiset, tarjoukset ja arvonnat ensimmäisten joukossa.

Twitter-ikoni

Nordnet Twitterissälinkki toiselle sivustolle

Twiittejä säästämisestä ja sijoittamisesta Nordnet Suomen edustajilta.

LinkedIn-ikoni

Nordnet LinkedInissälinkki toiselle sivustolle

Haluatko tulla meille töihin? Julkaisemme LinkedInissä kaikki pohjoismaiset työpaikkamme.

SlideShare-ikoni

Nordnet SlideSharessalinkki toiselle sivustolle

Katso esityksiä sekä Nordnet-koulun kursseilta että pörssiyhtiötilaisuuksista.

Youtube-ikoni

Nordnet YouTubessalinkki toiselle sivustolle

Katso tietopaketteja ja haastatteluja asiantuntijoiltamme.

Instagram-ikoni

Nordnet Instagramissalinkki toiselle sivustolle

Joskus kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Katso Nordnetin menoa kuvina.

Nordnet-koulu

Kasvata näkemystäsi Nordnet-koulun kursseilla

Omena

Opi sijoittamaan Nordnet-koulussa

Nordnet-koulu tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua säästämisen maailmaan ja oppia esim. osakkeista, ETF:istä ja hajauttamisesta.

Voit valita alkeiskurssin tai syventää nykyistä osaamistasi erikoiskursseillamme. Järjestämme webinaareja, joihin voit osallistua omalta tietokoneeltasi. Nordnet-koulu tarjoaa myös digitaalisia kursseja, joita voit katsoa silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Tilaisuudet ja kurssit ovat maksuttomia. Tervetuloa Nordnet-kouluun!

Nordnet tapahtumissa

Tule tapaamaan meitä ja muita asiakkaita

Nordnet tien päällä

Osallistumme vuosittain monille messuille sekä järjestämme erilaisia sijoitustapahtumia ympäri Suomea. Ilmoitamme tapahtumista verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä uutis- ja aamukirjeessä. Kutsumme asiakkaitamme tapahtumiin myös sähköpostitse, joten pysy kuulolla.

 

Katso tulevat tapahtumatavautuu uuteen ikkunaan

Nordnet Suomen työntekijöitä

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.