#rahapodi
Alkuun

Jaa:

Podcast, jossa puhutaan rahasta

Nordnetin rahapodi on podcast, jossa puhumme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta.

Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

Yksi jakso kestää noin 30 minuuttia ja se julkaistaan yleensä torstaisin. Podcastin jaksoja voit kuunnella tällä sivulla tai iTunesinlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan tai SoundCloudinlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan kautta. Löydät sieltä myös podin aiemmat jaksot.

Sinä päätät podcastin sisällön

Ehdota aiheita Twitterissä hashtagilla #rahapodi, lähetä mailia osoitteeseen rahapodi@nordnet.fi, tai jätä toiveesi alla olevalla lomakkeella.

Jätä palautetta!Jakso 99 – Suuri osake vs. rahasto -battle

Jukka Oksaharju ja Martin Paasi ottavat toisistaan mittaa #rahapodissalinkki toiselle sivustolle. Kumpi voittaa battlessa, Martin ja ETF-rahastot vai Jukka ja osakepoiminnat? Selvitetään perin pohjin, mihin sijoittajan kannattaa rahansa laittaa.


#rahapodi nyt myös YouTubessalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan. Katso videotallenne uusimmasta jaksosta.

#rahapodin kolmas kausi


#rahapodin toinen kausi


#rahapodin ensimmäinen kausi


#rahapodin soittolistat 

Podcastimme on nyt kesälomalla, kuten ehkä sinäkin. Laiturin nokassa on kuitenkin hyvä hetki palata vanhojen jaksojen pariin. Olemme kooneet soittolistoja jaksoista ja alla löydät kolme kategoriaa; trendit ja toimialat, vieraat ja kuulijakysymykset. Lisää löydät SoundCloudistalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan. Rentouttavia kuunteluhetkiä!

lista

Trendit ja toimialat

Maailma on jatkuvassa murroksessa. Mitkä toimialat hyötyvät ja mitkä kärsivät? Paljon hyödyllistä tietoa sijoittajalle.


kirjekuori

Vieraat ja asiantuntijat

#rahapodissa on ollut runsaasti kiinnostavia asiantuntijoita eri aloilta. Kuuntele ajatuksia herättävät puheenvuorot.


tienviitta

Kuulijakysymykset

Vastaanotamme suuret määrät kysymyksiä kuulijoiltamme ja yritämme parhaamme mukaan käsitellä niitä. Todellisia helmiä poimittavana.

 


Miksi teemme #rahapodia?

Nuoli


Nordnetin #rahapodi jatkuu toisella kaudella.

Katso miksi.

Nuoli

Rahapodin tunnusmusiikki

"Raha-raha-raha..."

Tästä voit kuunnella #rahapodin jo käsitteeksi muodostuneen tunnusmusiikin ja ladata sen vaikka puhelimen soittoääneksi.

RAHAPODISTA SANOTTUA

Kuuntelijoiden palautetta rahapodista

Seuraa keskustelua


Seuraa keskustelua ja lähetä kysymyksiä tunnisteella #rahapodi

Rahapodiin kerätyt tiedot on voitu hankkia useista eri julkisista lähteistä. Nordnetin pyrkimyksenä on käyttää luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta tämä ei sulje pois mahdollisuutta siitä, että tiedoissa ei voisi esiintyä virheitä. Nordnet ja sen palveluksessa oleva henkilökunta eivät vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tässä rahapodissa kuultujen tietojen käytöstä tai näiden perusteella tehtävien sijoituspäätösten taloudellisesta tuloksesta.

Mikään tässä rahapodissa esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä.

Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa, taloudellinen tilanteensa sekä tarvittaessa käytettävä neuvonantajia.Sijoitustoimintaan liittyy aina riskejä. Sijoittajan tulee myös ymmärtää, että historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta.

Tässä rahapodissa esitetyn tiedon sisältö voi muuttua milloin tahansa. Nordnet ei sitoudu ilmoittamaan mahdollisista materiaalin sisällön muutoksista. Tämä rahapodi on tarkoitettu ainoastaan kuuntelijan yksityiseen käyttöön. Materiaalin muokkaaminen, levittäminen ja kaupallinen hyödyntäminen ilman Nordnetin kirjallista lupaa on kielletty.

ME AUTAMMEOnko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua? 

Soita meille 020 198 5898. Janne, Joonas, Sini ja muut ovat tukenasi ma–pe klo 9–18.30.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.