Medialle

Nordnet Suomen PR-henkilöt

Alkuun

Jukka Oksaharju

Nordnetin osakestrategi

Jukka Oksaharju toimii osakestrategina Nordnetissä. Hän on yksi Suomen menestyneimmistä sijoituskirjailijoista ja seuratuimmista talousbloggaajista.linkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan Taloustoimittajat tietävät, että kun tarvitaan perusteltua näkemystä ja vetävää otsikkoa pörssin tapahtumista, soitetaan Oksaharjulle.

Aiemmin Jukka on työskennellyt meklarina Nordnetissä ja sitä edeltäneessä eQ Pankissa.

Tavoitat Jukan sähköpostitse osoitteesta jukka.oksaharju@nordnet.fi ja Twitteristä tunnuksella @JukkaOksaharju.

Martin Paasi

Talousasiantuntija

Martin Paasi on Nordnetin talousasiantuntija ja tuttu kasvo mm. Suomen parhaaksi äänestetystä podcastista, #rahapodista sekä Suomen suosituimmasta talousblogista, Nordnet Blogistalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan. Martin esittää Nordnetistä riippumattomia mielipiteitä taloudesta, sijoittamisesta ja muista ajankohtaisista aiheista, joista toivoo olevan apua omaa taloudellista riippumattomuutta tavoitteleville arkipäivän sankareille.

Aikaisemmin Martin on toiminut Amanda Capitalin, East Capitalin ja Seligson Rahastoyhtiön toimitusjohtajana. Omakohtaista kokemusta hänellä on muun muassa osakevälityksestä, portfolioanalyysista, salkunhoitajuudesta, pääomasijoittamisesta, ongelmalainarahaston aloitteesta, rahoitusmarkkinoista ja yritysjärjestelyistä.

Martinin tavoittaa sähköpostitse osoitteesta martin.paasi@nordnet.fi, Twitteristä tunnuksella @MartinNordnet ja puhelimitse numerosta +358 50 591 8292.

Suvi Tuppurainen

Maajohtaja, Nordnet Suomi

Suvi Tuppurainen on toiminut Nordnet Suomen maajohtajana joulukuusta 2016 alkaen. Sitä ennen hän oli Nordnetillä Suomessa myynti- ja markkinointijohtaja vuosina 2011–2016 ja asiakkuusjohtaja vuosina 2010–2011. eQ Pankissa Suvi on toiminut mm. osakemeklarina ja Online Deskin johtajana vuosina 1999–2009.

Suvi on lähes 20 vuoden ajan kehittänyt piensijoittajien käytössä olevia työkaluja ja palveluja sekä tehnyt sinnikästä työtä sijoittamisen kynnyksen madaltamiseksi. Suvi kirjoittaa Suomen suosituimmassa talousblogissa, Nordnet Blogissalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Tavoitat Suvin sähköpostitse osoitteesta suvi.tuppurainen@nordnet.fi, Twitteristä tunnuksella @SuviTuppurainen ja puhelimitse numerosta +358 50 380 3877.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.