Yrityksen sijoitukset

Alkuun

Jaa:

Salkut ja tilit yritykselle

Nordnetissä voit sijoittaa myös yrityksesi lukuun.

Yrityksen varallisuuden kasvaessa ja kassavarojen ylittäessä päivittäistoimintaan tarvittavan määrän, voit miettiä kannattaisiko yrityksen varat sijoittaa. Tuottoa yrityksien sijoituksille voit hakea esimerkiksi osakkeista ja rahastoista. Sijoittamalla yrityksen varoja, voit varautua pienempiä ja suurempia investointeja varten.

Yrityksellä on käytössä samat palvelut kuin yksityisasiakkaan osake- ja rahastosalkussa.

Tuottoa yrityksen investointeihin

Sijoittamalla tuottoa investointeihin

Riskitasoosi sopivat sijoitukset

Henkilökohtaista neuvontaa

Näin aloitat sijoittamisen yritykselle

Avaa osake- ja rahastosalkku. Klikkaa nappia tai tätä linkkiä, ja pääset kätevästi alkuun.

Täytä lomake ja tulosta sopimus. Löydät lomakkeen "Avaa osake- ja rahastosalkku" -linkin takaa. Muista allekirjoittaa sopimus.


Liitä mukaan seuraavat dokumentit:

  • Voimassaoleva kaupparekisteriote (maks. 3 kk vanha), josta käy ilmi hallituksen jäsenet sekä henkilö/-t, jolla/joilla on toiminimen allekirjoittamisoikeus.
  • Kopiot voimassaolevista kuvallisista henkilöllisyystodistuksista jokaiselta toiminimen allekirjoittamisoikeuden haltijalta yhden henkilön oikeaksi todistamina.
  • Limitation of Benefits (LOB)avautuu uuteen ikkunaan -lomake (lomake on palautettava vaikkei kävisikään kauppaa USA:n markkinalla). Jos olet avaamassa talletustiliä, LOB-lomaketta ei tarvita.
  • Osakeyhtiöiden (OY) ja avointen yhtiöiden (AY) tulee lisäksi täyttää ja palauttaa "Tietoa omistajasta, yhteisöasiakasavautuu uuteen ikkunaan" -lomake.

Tunnukset saat postitse. Sisäänkirjautumistunnisteet saapuvat kahdessa erillisessä lähetyksessä.

Kirjaudu sisään ja aloita sijoittaminen yritykselle. Tunnukset saatuasi voit aloittaa sijoittamisen vaikka heti.

Yrityksen sijoitustoiminta

Poimi parhaat idea yrityksen sijoituksia varten

Tuottoa pitkällä tähtäimellä

Osakesijoittaminen tarjoaa pitkällä aikavälillä parhaat tuottomahdollisuudet.

Jos yrityksesi ei tarvitse varoja lähiaikoina, varoja kannattaa ohjata hajautetusti osakkeisiin. Osakesijoittamiseen pääset mukaan jo pienillä summilla.


Tien viitta
Kurssikäyrä​Hajautusta rahastojen avulla

Varoja voi hajauttaa helposti myös rahastojen avulla, varsinkin jos yrityksellä ei ole aikaa seurata osakemarkkinoita.

Sijoitusoppaamme auttaa selvittämään yrityksen riskinsietotason ja siihen sopivan varojen jakauman. Yritys saa myös ehdotuksen riskitasoon sopivista rahastoista.

Private Banking henkilökohtaiseksi tueksi

Ota yrityksen sijoitusten avuksi Nordnet Private Banking -palvelu. Nordnetin Private Banking -tiimi on tukenasi, kun teet päätöksiä juuri sinulle sopivista sijoituskohteista. Saat siis henkilökohtaista palvelua ja erikoisetuja.

Puhelin

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.