Nordnet Markets

Tee kauppaa ilman välityspalkkioita ympäri maailman.

Suomen suosituimmat viputuotteet

vipukertoimet X1-X20

kaupat 0 € välityspalkkioin*

 

Alkuun

Mikä on Nordnet Markets?

Nordnet Markets tarjoaa Pohjoismaiden laajimman valikoiman pörssilistattuja tuotteita, joilla voit käydä kauppaa ilman välityspalkkioita.* Näiden tuotteiden avulla voit sijoittaa mm. pörssi-indekseihin, raaka-aineisiin ja osakkeisiin ympäri maailman – niin nouseviin kuin laskeviinkin kursseihin.

Nordnet Marketsin tarjonta kattaa Bull- ja Bear-sertifikaatit, minifutuurit sekä Unlimited turbot kaikissa Pohjoismaissa. Tunnistat Nordnet Markets -tuotteet NORDNET-tunnuksesta kunkin tuotteen nimen perässä. Nordnet Marketsissa voit sijoittaa vipukertoimella X1–X15 markkinoille, joihin olisi muuten vaikeaa päästä käsiksi.

* Välityspalkiottomuus koskee yli 100 € kauppoja. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, että et saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Uutta 15.1.2018:

Nordnet tuo ensimmäisenä pohjoismaisena palveluntarjoajana markkinalle 18- ja 20-kertaisella vivulla varustetut Bull- ja Bear-sertifikaatit.

Uusien sertifikaattien kohde-etuuksina ovat suositut DAX- ja S&P 500 -indeksit. Hyödynnä markkinaheilunta ja käy kauppaa kaikilla Nordnet Markets -tuotteilla ilman välityspalkkioita (välityspalkkiottomuus koskee yli 100 € kauppoja).

Käydäksesi kauppaa Nordnet Markets -tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti varmistaaksesi tuotteiden soveltuvuuden sinulle. Vipuvaikutuksella sijoittamiseen liittyy suuri riski koko sijoitetun pääoman menettämisestä.

Tuloskausi tarjoaa treidaajille pelipaikkoja

Tammi-helmikuussa markkinoilla tapahtuu, kun yhtiöt ilmoittavat tuloksistaan.

Nykymaailman lyhytjänteisyys kohdistaa yrityksille painetta tehdä vakuuttavaa jälkeä kvartaali kvartaalin jälkeen. Odotukset pettävä osavuosikatsaus voi lähettää osakkeen monen prosentin pudotukseen.

Päiväkauppaa tekeville treidaajille osarit ja ylireagoinnit tarjoavat erilaisia tilaisuuksia. 

Skarppi treidaaja on valmiina hyötymään tuloskaudesta. Sen voi tehdä Nordnet Markets -tuotteiden avulla.

Mikä on Nordnet Markets?

Nordnet Markets tarjoaa Pohjoismaiden laajimman valikoiman pörssilistattuja tuotteita, joilla voit käydä kauppaa 0 € välityspalkkiolla (yli 100 € kaupat). Näiden tuotteiden avulla voit sijoittaa mm. pörssi-indekseihin, raaka-aineisiin ja osakkeisiin ympäri maailman.

Tarjonta kattaa Bull- ja Bear-sertifikaatit, minifutuurit ja Unlimited turbot kaikissa Pohjoismaissa. Tunnistat Nordnet Markets -tuotteet NORDNET-tunnuksesta kunkin tuotteen nimen perässä. Nordnet Marketsissa voit sijoittaa vipukertoimella X1–X20 markkinoille, joihin olisi muuten vaikeaa päästä käsiksi.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, että et saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

 

Tuloskausitreidaajan osavuosikatsauskalenteri

Lue, mitä osaria treidatessa tulee huomioida

Tämä yhteistyöartikkeli on julkaistu ensin sijoitustieto.com-sivulla. Kirjoittajana Johannes Ankelo.

"Yksittäiset osavuosikatsaukset eivät juuri mullista Warren Buffettin maailmaa, mutta treidaajalle ne ovat antoisia apajia. Nykymaailman lyhytjänteisyys kohdistaa yrityksille painetta tehdä vakuuttavaa jälkeä kvartaali kvartaalin jälkeen, odotukset pettävä osari voi lähettää osakkeen monen prosentin pudotukseen. Ylireagoinnit tarjoavat toki tarkkaan harkittuja ostopaikkoja Buffettin ikuisuussalkkuun, mutta erityisesti herkullisia tilaisuuksia treidaajan hektiseen päiväkauppaan.

Osavuosikatsauksen aikaan

Volatiliteettia, eli osakkeen (voimakasta) liikettä, markkinoille aiheuttaa epävarmuus tulevaisuudesta. Jos kaikki informaatio olisi jo osakkeen hinnassa sisässä, näyttäisi osakkeen kuvaaja varsin tylsältä. Osavuosikatsausten, tuttavallisemmin ”osarien”, aikaan markkina vertaa yrityksen osarijulkaisua analyytikoiden ja eksperttien odotuksiin tuloksesta ja tulevaisuuden näkymistä. Luonnollisesti osakkeen ylittäessä odotukset uusi informaatio siirtyy sijoittajien sormenpäiden kautta osakkeen hintaan ja hinta nousee, ja päinvastoin jos tulos jää vajaaksi odotuksiin nähden. Allaolevasta Nokian kuvasta selviää miten käy kun markkina pettyy yhtiön osariin. 

Markkinat pettyivät Nokian osavuosikatsaukseen

 

Ei myöskään ole poikkeuksetonta että yhtiön osake lähtee laskuun hyvästä tuloksesta huolimatta, sillä yhtiön johdon antama ohjaus yhtiön lähitulevaisuudesta voi antaa enteitä kivisestä tiestä jatkossa. Osakkeen hintareaktion seuraaminen osarin aikaan on siis treidaajalle erinomaisen tärkeää.

Yhtiöt julkaisevat tuloksiaan eri aikaan päivästä, jotkut julkaisevat ne aamulla ennen kaupankäynnin alkua kun toiset julkaisevat ne kesken kaupankäyntipäivän. Jotkut jopa illalla pörssin suljettua. Tämä on myös tärkeä tekijä ottaa huomioon kun rakentaa trading-strategiaa osarin ympärille. Varsinkin pörssin aukiollessa julkaistavat raportit saattavat aiheuttaa villiä heiluntaa osakkeen hinnassa varsinkin ennen julkaisuhetkeä, mikä tarjoaa voittavalle treidaajalle voita leivän päälle.

Mitä treidaajan tulee ottaa huomioon osaria treidatessa?

Osakkeen ostaminen vain hetkiä ennen osaria on erittäin riskaabelia puuhaa. Ensimmäinen perusprinsiippi onkin odottaa markkinan reaktiota osariin ja katsoa miten osakkeen hinta alkaa vilkkaasti kehittyä. Toinen prinsiippi liittyy itse kaupankäyntiin, eli treidaajalla tulee olla valmiina mielessä mihin hintaan on valmis ostamaan osaketta riippuen osarin tuloksesta, ja erityisen tärkeää on myös tietää mihin hintaan on valmis rajoittamaan tappionsa jos positio lähtee sakkaamaan väärään suuntaan. Tätä kutsutaan Stop-Loss-tasoksi ja se on treidaajan kassanhallinnan kannalta yksi tärkeimmistä, ellei tärkein tekijä. ”Cut your losses, let the profits run”. Stop-loss-taso pätee niin treidaajalle kuin pidempäänkin osaketta pitävälle sijoittajalle. Monimutkaiseksi Stop Loss-tasot osarien aikaan tekee osakkeen mahdollinen erittäin villi reaktio juurin tuloksen julkistamishetkellä kun markkina odottaa omaa reaktiotaan. Tästä syystä onkin turvallisempaa odottaa hetki ja katsoa miten tulos otetaan markkinoilla vastaan.

Turboilla vipua osarikauppoihin

Helsingi pörssin listoilta löytyy paitsi itse osarin julkaisevan yhtiön osakkeita, myös niiden hintakehitykseen sidottuja Unlimited Turbo-viputuotteita. Turbot ovat suhteellisen selkeitä viputuotteita, sillä ne liikkuvat 1:1 kohde-etuutensa, esimerkiksi Nokian osakkeen, mukana. ”Unlimited” Turbon nimessä tarkoittaa ettei niillä ole ennaltamääriteltyä päättymispäivää vaan ne erääntyvät ainoastaan kun asetettu Stop-Loss-taso saavutetaan. Ne sopivat myös pidempiin sijoituksiin. Turbo Long-tuotteiden arvo nousee osakkeen hinnan positiivisen kehityksen mukana, Turbo Short-tuotteilla voi tienata osakkeen hinnan sakatessa.

Tarkastellaan esimerkkiä Nokian osakkeen fiktiivisestä kehityksestä ja miten kahdella eri Stop Loss-tasolla varustetulle Turbolle käy osarin aikaan.

Ensimmäisessä erimerkissä Turbon Stop-Loss-taso on 5,00€ ja Nokian osake putoaa jyrkästi kuudesta eurosta alle viiteen euroon tulosjulkaisun vaikutuksesta. Juuri ennen osaria Turbon ostanut menettää koko sijoituksensa (noin 1€ per Turbo, sillä Long Turbon hinta on osakkeen hinnan ja Stop-Loss-tason välinen erotus), koska Turbo osuu Stop-Loss-tasoon ja raukeaa arvottomana. 

Case Nokia osinkodippi

Toisessa esimerkissä kärsivällinen treidaaja malttaa odottaa markkinan reaktiota osariin ja arvioi oikein markkinan ylireagoineen. Hän ostaa Nokia Long Turboa (Stop-Loss 4,50€) osakkeen hinnalla 4,90€, joka tekee Turbon hinnaksi noin 0,40€. Osakkeen hinta lähtee kehittymään treidaajan kannalta positiviiseen suuntaan ja hän myy Turbonsa osakkeen hintaan 5,20€, Turbo Longin hinnaksi muodostuessa noin 0,70€. Osakkeen tuotto ajalle on karvan yli 6%, Turbon tuotoksi muodostuu 75%. Toisin sanoen Turbon vipuvaikutus ostohetkellä oli 12,5.

Esimerkin treidaaja oli joko onnekas, taidokas tai molempia, sillä osakkeen arvo ei pudonnut enempää hintaan 4,50€, jolloin Long Turbo olisi erääntynyt arvottomana. Sen sijaan hän onnistui kaupassaan korkeariskisellä Turbolla ja ansaitsi muhkean tuoton sijoitukselleen. Mitä alempana Long Turbon Stop-Loss-taso on, sitä pienempi on vipuvaikutus ja riski Stop-Loss-tapahtumalle. 

Case Nokia osinkodippi

 

Turbo Short käyttäytyy Turbo Longin peilikuvana, eli sen arvo nousee kun osakkeen hinta laskee. Mikäli treidaaja olisi avannut Turbo Short-position Nokian Turboon ennen osaria, olisi hän tehnyt osarin yli huiman tuoton.

On tärkeää muistaa että Turbot ovat viputuotteita, joiden riski on vipuvaikutuksen ansiosta korkeampi kuin suora sijoitus osakkeeseen. Ennenkaikkea Turbon sisäänrakennettu vipu tarjoaa treidaajalle mahdollisuuden sitoa vähemmän pääomaa yhteen treidiin samalla euromääräisellä tuotto-odotuksella kuin suora sijoitus kohde-etuuteen, minkä ansiosta kassaa voi käyttää myös muihin sijoitusmahdollisuuksiin. Toisessa esimerkissä olleen Turbo Longin vipu oli 12,5-kertainen, eli sama euromääräinen tuotto-odotus saadaan 800€ sijoituksella Turboon kuin 10,000€ suoralla sijoituksella Nokian osakkeeseen. Toisaalta Turbolle ominainen Stop-Loss-taso rajoittaa treidaajan tappion sijoitettuun pääomaan.

Nordnet Markets tarjoaa Turbo Longeja ja Shorteja Nokian lisäksi Fortumin, Nesteen, Outokummun ja Wärtsilän osakkeisiin 0 € välityspalkkioin (yli 100 € kaupat)." 

Tutustu tuotevalikoimaan

 

Kohde-etuus

sertifikaatit

minifutuurit ja unlimited turbot


Kohde-etuus

sertifikaatit

minifutuurit ja unlimited turbot

Indeksit
Suomalaiset osakkeetS&P 500

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan


Nokia

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

DAX

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan


Neste

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Eurostoxx 50

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan


Fortum

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Nasdaq 100

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

 


Muut suomalaiset osakkeet

Tee kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Muut indeksit

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan


Ruotsalaiset osakkeetHyödykkeet

  


Ericsson, Volvo, H&M jne.

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Kulta

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan


Norjalaiset osakkeetÖljy

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan


Yara, Telenor, Norwegian jne.

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Hopea

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan


Tanskalaiset osakkeetMuut hyödykkeet

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan


Carlsberg, Novo Nordisk, Pandora jne.

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Käy kauppaalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
 

Nordnet - aktiivisijoittajan valinta

paras valikoima johdannaisissa

(Välittäjä 2017 -tutkimus)

luotettava kaupankäyntialusta

Infront Web Trader fundamentaali- ja teknisellä analyysillä

Asiantuntijat apuna

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä! Juuso, Tatu ja muut asiantuntijamme auttavat sinua jokaisena pörssipäivänä klo 9–19.

Soita 020 198 5898

Riskit

Pörssilistatut tuotteet ovat riskipitoisia instrumentteja, jotka eivät sovi kaikille. Käydäksesi kauppaa Nordnet Markets -tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti varmistaaksesi tuotteiden soveltuvuuden sinulle.

Opi lisää

Haluatko oppia lisää Nordnet Marketsista ja pörssinoteeratuista tuotteista? Tutustu koulutussivuihimme ja osallistu maksuttomalle verkkokurssille.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Mikä on Nordnet Markets?

Nordnet Markets tarjoaa Pohjoismaiden laajimman valikoiman pörssilistattuja tuotteita, joiden avulla voit sijoittaa pörssi-indekseihin, raaka-aineisiin ja osakkeisiin, niin nouseviin kuin laskeviinkin kursseihin, vipuvaikutuksella tai ilman.

Tuotevalikoima koostuu Bull- ja Bear-sertifikaateista sekä minifutuureista. Tunnistat tuotteet niiden nimen perässä olevasta tunnuksesta NORDNET tai NONF. Nordnet Marketsin tuotteiden avulla voit sijoittaa eri kohde-etuuksiin myös vipukertoimilla, jotka vaihtelevat välillä X1–X15.

Onko kaupankäynti täysin maksutonta?

Välityspalkkiottomuus koskee Nordnetin verkkosivuilla ja Nordnetin tarjoamien kaupankäyntisovellusten (esimerkiksi Infrontin Web Traderin) kautta tehtyjä, kauppasummaltaan yli 100 euron tai yli 1000 SEK/DKK/NOK suuruisia toimeksiantoja Nordnet Markets -tuotteilla. Puhelimen välityksellä tehdyistä toimeksiannoista ja/tai alle 100 euron tai alle 1000 SEK/DKK/NOK arvoisista toimeksiannoista peritään välityspalkkio Nordnetin normaalin hinnaston mukaisesti.

Käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta. Valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta.

Liittyykö kaupankäyntiin muita kuluja?

Pörssilistattuihin tuotteisiin sijoittamiseen liittyy myös muita kuluja. Näitä ovat mm. transaktioihin liittyvät kulut, kuten osto- ja myyntikurssin välinen spread ja vipuvaikutuksen mahdollistavaan lainaosuuteen liittyvät korkokulut. Maksut ja palkkiot -sivulta voit lukea lisää maksuista, joita sinulta sijoittajana peritään käydessäsi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla. Lisätietoa löydät myös tuotteiden liikkeeseenlaskijana ja markkinatakaajana toimivan Nordean tuottamasta ohjelmaesitteestälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Etsimäni tuote puuttuu Nordnet Markets -valikoimasta

Jos etsimäsi tuote puuttuu Nordnet Markets -valikoimista, niin ilmoita siitä asiakaspalveluumme sähköpostitse, lähettämällä meille viesti palveluun sisäänkirjautuneena tai puhelimitse: 020 198 5898.

Tavoitteemme on tarjota laaja valikoima tuotteita kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin. Arvostamme siis palautettasi erittäin paljon!

Milloin voin käydä kauppaa Nordnet Markets -tuotteilla?

Nordnet Markets -tuotteet on listattu Helsingin, Tukholman, Kööpenhaminan ja Oslon pörsseissä.
Pörssien aukioloajat ovat seuraavat:

Markkinapaikka

Aukioloajat

Nasdaq Helsinki

10.00–18.25

Nasdaq Tukholma

10.00–18.25

Nasdaq Kööpenhamina

10.00–17.55

Oslon pörssi

10.00–17.20

Vaikuttavatko Nordnet Markets -kaupat palkkiotasooni?

 

Eivät vaikuta. Välityspalkkiottomat kaupat eivät valitettavasti edistä etenemistäsi Nordnetin hinnaston tasoilla.


Tärkeää tietoa

Tällä sivulla kuvatut tuotteet eivät sovi kaikille sijoittajille. Kyseiset tuotteet ovat monimutkaisia ja vaativat sijoittajalta selkeän ymmärryksen kohde-etuuksina olevista markkinoista sekä tuotekohtaisista ehdoista ja ominaisuuksista. Käydäksesi kauppaa Nordnet Markets -tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti varmistaaksesi tuotteiden soveltuvuuden sinulle. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Vipuvaikutuksella sijoittamiseen liittyy suuri riski koko sijoitetun pääoman menettämisestä.

Kaupankäynti kyseisillä arvopapereilla sisältää sijoittajan osalta liikkeeseenlaskijariskin. Se tarkoittaa, että tuotteiden liikkeeseenlaskijana ja markkinatakaajana toimivan Nordea Bank AB:n (publ) mahdollisen maksukyvyttömyyden tai konkurssin seurauksena sijoittaja voi jopa menettää sijoittamansa pääoman.

Sijoitusaikana markkinakehitys voi vaikuttaa kyseisiin arvopapereihin negatiivisesti ja johtaa sijoitetun pääoman menettämiseen jopa kokonaisuudessaan. Pörssinoteerattuihin tuotteisiin sijoitettaessa on tärkeää ymmärtää, miten kyseiset tuotteet toimivat. Huomioi, että pörssinoteerattuja tuotteita voi olla ajoittain vaikeaa tai mahdotonta ostaa tai myydä – tätä kutsutaan likviditeettiriskiksi. Likviditeettiriski voi realisoitua esimerkiksi silloin, kun kohde-etuuden hinnanmuodostus on vaikeaa, kun kurssit heiluvat rajusti tai kun kaupankäynti keskeytyy markkinahäiriön vuoksi. Huomioi myös valuuttariski niissä tuotteissa, joiden kohde-etuudella käydään kauppaa ulkomaisessa valuutassa.

Kyseisiin tuotteisiin sijoittamalla sijoittaja altistuu myös markkinariskille. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tuotteen kohde-etuuden arvo liikkuu väärään suuntaan suhteessa sijoittajan markkinapositioon, sijoitus voi nopeasti menettää arvoaan ja muuttua jopa arvottomaksi. Mitä suurempi vipuvaikutus, sitä suurempi riski. Tällä sivulla oleva tieto ei kata kaikkia pörssinoteerattuihin tuotteisiin liittyviä riskejä. Sijoittajan itsensä vastuulla on arvioida kaikkia tuotteisiin liittyviä riskitekijöitä, jotka on esitetty liikkeeseenlaskijan kotisivuilla olevassa ohjelmaesitteessälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Nordea Bank AB (publ) tai sen tytäryhtiöt eivät ole vastuussa mistään tällä ja/tai muilla Nordnet AB:n verkkosivuilla olevasta sisällöstä. Tällä sivulla esitetty sisältö ei ole tarkoitettu henkilöille, joiden kotipaikka on USA:ssa tai muissa valtioissa, jotka on kielletty tuote-esitteissä ja ehdoissa. Mitään tällä sivustolla esitettyä ei tule tulkita yksilölliseksi sijoitusneuvonnaksi. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa, arvioonsa rahoitusvälineen arvoon vaikuttavista seikoista ja ottaa huomioon omat tavoitteensa sekä taloudellinen tilanteensa. Nordnet AB ei vastaa liikkeeseenlaskijan toimittamista tiedoista.

Pohjoismaiden pörsseissä on käytössä turvajärjestelmä, jonka tarkoituksena on vähentää voimakkaita kurssimuutoksia sekä mahdollisesti välttää turhia keskeytyksiä kaupankäynnissä. Toimeksiantojen hintavaihtelurajat ovat normaalisti noin +/- 15 – 50 % viimeisimmästä kauppahinnasta ja tätä enemmän poikkeavat toimeksiannot hylätään. Jos tuotteen myyminen liikkeeseenlaskijan ostolaitaan ei onnistu ja haluat tehdä myynnin, tulee sinun soittaa kaupankäyntiimme puh 020 198 5898 välittömästi.

* Väliltyspalkkiottomuus koskee Nordnetin verkkosivuilla ja Nordnetin tarjoamien kaupankäyntisovellusten (esimerkiksi Infront Web Traderin) kautta tehtyjä, kauppasummaltaan yli 100 euron tai yli 1000 SEK/DKK/NOK suuruisia toimeksiantoja Nordnet Markets -tuotteilla. Alle 100 euron tai alle 1000 SEK/DKK/NOK arvoisista toimeksiannoista peritään joko 3 EUR, 19 SEK, 29 NOK tai 29 DKK/toteutunut toimeksianto riippuen siitä, missä valuutassa noteerattu tuote on kyseessä. Kaupankäynti Nordnet Markets-tuotteilla ei vaikuta palkkiotasosi määräytymiseen. Puhelimen välityksellä tehdyistä toimeksiannoista peritään välityspalkkio ja toimenpidemaksu Nordnetin normaalin hinnaston mukaisesti. Käydessäsi pörssikauppaa muussa valuutassa kuin euroissa veloitetaan sinulta valuutanvaihtokulut. Automaattisen valuutanvaihdon kulut ovat 0,25 % kauppasummasta. Valuuttatilin kautta itse tehdyn valuutanvaihdon kulut ovat 0,075 % vaihdetusta summasta. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee aktivoida sopimus "Monimutkaiset arvopaperit - warrantit, optio-oikeudet ja viputodistukset" kohdassa salkku > Sopimukset ja palvelut. Ota yhteyttä Nordnetin asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää. Nordnet pidättää itsellään oikeuden päättää tarjouksen milloin tahansa.

** Suomen suosituimmat viputuotteet perustuu liikkeellelaskijoiden markkinaosuuksiin (mittarina vaihto euroissa) syyskuussa 2018.

Pohjoismaiden laajin valikoima viputuotteita 0 € välityspalkkioin

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.