Investtechin tekninen analyysi

Alkuun

Tekninen analyysi

Investtech on analyysipalvelu, joka pohjautuu tekniseen analyysiin. Palvelun kautta saat pääsyn moniin erilaisiin analyyseihin ja työkaluihin osakkeista kaikilta pohjoismaisilta markkinoilta. Palveluun kuuluu mm.

  • keskipitkän ja pitkän aikavälin edistykselliset kuvaajat kaikista osakkeista Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta
  • osto- ja myyntisignaalit
  • top50-lista, joka kertoo teknisesti katsottuna parhaat osakkeet
  • päivän case, joka ilmaisee päivän vahvimman osto- tai myyntikandidaatin
  • malliosakesalkku, joka on Investtechin suosittelema osakesalkku. Salkkua päivitetään viikoittain teknisiin kriteereihin perustuen. Tavoitteena on saavuttaa paras mahdollinen absoluuttinen tuotto, joka ylittää vertailuindeksin tuoton.

Hinta

Investtechin tekninen analyysipalvelu 27 eur/kk.

Teknistä analyysiä pörssiyhtiöistä joka päivä

Pääsy analyyseihin ja työkaluihin

Investtechin päivän case ja edistykselliset kuvaajat

Top 50 -osakkeet sekä osto- ja myyntisignaalit

Tietokone

Tietoa Investtechistä

Investtech on analyysiyhtiö, joka on perustettu vuonna 1997. Investtech tarjoaa osakkeiden, indeksien, raaka-aineiden ja valuuttojen teknistä analyysiä yksityisasiakkaille, pankeille ja instituutioille.

Investtechin analyysit pohjautuvat teknisen analyysin tutkimukseen. Tutkimustyö saa tukea Norjan tutkimusneuvostolta. Tuloksia käytetään analyyseissä ja niitä julkaistaan jatkuvasti monissa tutkimusraporteissa.

Tekniset analyysit perustuvat kehittyneisiin matemaattisiin algoritmeihin, jotka tunnistavat tärkeitä elementtejä teknisessä analyysissa. Tämä tekee analyyseistä objektiivisia ja johdonmukaisia.

Investtech kehittää jatkuvasti uusia menetelmiä ja strategioita tarjotakseen perusteellista tukea sijoituspäätöksiin.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.