Ekspertit ja haastajat

Alkuun

Palvelu on lakkautettu

Ekspertit ja haastajat -palvelu on hiljattain lopetettu. Voit kuitenkin seurata Inderesin ja Sijoittaja.fi:n hallinnoimia mallisalkkuja Pohjoismaiden suurimmassa sosiaalisessa sijoitusverkostossa Sharevillessä. Sharevillessä voit seurata salkkujen kehitystä sekä uusien sijoituskohteiden poimintaa ja kommentointia reaaliajassa.

Inderesin Shareville-mallisalkun kuvaus:

Ekspertit-palvelun päättyessä Nordnetillä Suomessa päätimme lunastaa Inderesin eksperttisalkun itsellemme Inderes Oy:n taseeseen. Pyöritämme jatkossa samaa mallisalkkua, joka on nähtävissä Inderes-analyysipalvelussalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan. Näin sijoittajat voivat edelleen seurata salkun kehitystä ja muutoksia läpinäkyvästi reaaliajassa. Kyseessä on jatkossakin oikeaa rahaa sijoittava mallisalkku, mikä ei jätä sijaa selityksille.

Sijoituksista vastaavat riippumattomaan osaketutkimukseen ja arvonmääritykseen erikoistuneen analyysipalveluyhtiö Inderesin osaketutkimuksen johtoryhmä: Juha Kinnunen, Mikael Rautanen ja Sauli Vilén. Salkun taustalla toimii Inderesin analyytikkotiimi ja monipuolinen osaketutkimus, josta sijoitusideat generoidaan.

Inderesin mallisalkun tuotto Sharevillessä

Inderesin mallisalkun suurimmat omistukset

Sijoittaja.fi:n Shareville-mallisalkun kuvaus:

Sijoittaja.fi:n Suomi Laatuosake on 10-20 kotimaista laatuosaketta sisältävä 100 %:sti osakkeisiin sijoittava salkku. Salkun tavoitteena on vakaa pitkässä juoksussa markkinaindeksiä parempi tuotto. Ensisijaisesti tavoittelemme markkinaindeksiä matalampaa riskiä. Salkku on tarkoitettu pitkän aikavälin sijoitussalkuksi. Salkun sisältö tarkastellaan vähintään kvartaaleittain.

Osakkeet valitaan salkkuun kehittämällämme Suomalaisten osakkeiden valintatyökalulla. Työkalun laatupisteiden on oltava vähintään 8 (asteikko 1-10). Salkkuun valitaan parhaat kokonaispisteet saaneita laatuyhtiöitä. Lisäksi huomioimme yhtiön näkymät, joiden on oltava vähintään vakaat.

Työkalussamme laatuyhtiöitä ovat yhtiöt, joilla on vakaa kannattavuus ja matala velkaantuneisuus. Työkalun kokonaispisteet huomioivat lisäksi arvostuslukuja, osinkohistoriaa ja -tuottoa, tulostrendiä, riskiä ja kurssimomenttia.

Sijoittaja.fi -mallisalkun tuotto Sharevillessä

Sijoittaja.fi -mallisalkun suurimmat omistukset

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.