Uusi
nordnet.fi

Alkuun

Tervetuloa tutustumaan uuteen Nordnetiin!

Rakennamme parhaillaan tulevaisuuden Nordnetiä. Tuomme jatkuvasti uusia ominaisuuksia palveluun, pitäen samalla kiinni mobiiliystävällisestä ja selkeästä muotoilusta sekä ennen kaikkea palvelun vakaudesta ja turvallisuudesta.

Haluamme myös sinut mukaan rakentamaan uutta palvelua kanssamme!

Palautteesi on meille arvokasta

Voit kirjautua uuteen Nordnet Betaan koska vain ja jakaa mielipiteesi siitä, mikä sivustolla toimii ja mikä ei. Huomioimme kaiken palautteen, mitä käyttäjiltämme saamme.

Käy kauppaa uuden sivuston kautta

Kehitämme uutta verkkopalveluamme jatkuvasti, mutta sivustolla voi jo muun muassa:

  • käydä kauppaa osakkeilla
  • käydä kauppaa ETF:illä
  • seurata pörssikursseja
  • seurata omistuksiisi liittyviä uutisia

Tärkeää tietoa asiakkaillemme

Marras- ja joulukuun 2017 aikana siirrämme asiakkaamme vaiheittain käymään kauppaa uudella kaupankäyntisivulla nordnet.fi:ssä. Siirtyminen uudelle kaupankäyntisivulle tapahtuu automaattisesti, kun käyt kauppaa arvopapereilla. Sivu poikkeaa ulkonäöltään ja toiminnallisuudeltaan vanhasta sivusta, ja sitä tullaan päivittämään jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla. Muutaman viikon sisällä pääset esimerkiksi näkemään, miten paljon tulet maksamaan välityspalkkiota kaupoistasi jo ennen kauppojen tekemistä.

Seuraa Next Nordnet -tiimiä Nordnet Blogissa, niin pysyt ajan tasalla palvelumme uusimmista ominaisuuksista!

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

Mitkä ovat suurimpia muutoksia uudella sivustolla vanhaan verrattuna?

Kenties selkein ero vanhaan palveluun on se, että uusi verkkosivumme on suunniteltu toimimaan saumattomasti niin tietokoneruudulla kuin älypuhelimessakin. Kehitämme jatkuvasti uutta verkkopalveluamme, ja tulet pian näkemään uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia. Tilaa Nordnetin uutiskirjelinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan, niin pysyt ajan tasalla viimeisimmistä uutisista!

Koska uusi verkkopalvelu on valmis?

Kehitämme uutta sivustoa jatkuvasti. Tavoitteemme on, että kaikki perusominaisuudet ovat paikallaan vuoden sisällä. Jo nyt uudessa palvelussa voi ostaa ja myydä arvopapereita sekä seurata niiden kehitystä.

Miksi uutta sivustoa ei lanseerata kerralla, sitten kun se on valmis?

Haluamme ottaa asiakkaamme mukaan jo uuden sivuston kehitysvaiheessa, ja rakentaa sivustoa palautteeseen pohjautuen. Palautteesi onkin arvokasta sivuston kehittämisessä – voit jättää sitä beta-sivuston alareunassa näkyvän Anna palautetta -painikkeen kautta.

Miten voin jättää palautetta sivustosta?

Voit jättää palautetta beta-sivuston alareunassa näkyvän Anna palautetta -painikkeen kautta. Palaute menee suoraan sivustoa kehittävälle tiimille, joka koostuu pääosin ruotsalaisista, hyvin englantia puhuvista koodaajista. Voit kuitenkin lähettää palautteesi myös suomen kielellä.

Mitä voin tehdä sivuston beta-versiossa?

Nordnet Beta on nimensä mukaisesti vielä keskeneräinen sivusto, joten kaikkia vanhasta palvelusta tuttuja toiminnallisuuksia sivustolta ei vielä löydy.

Viereiseen listaan on kerätty toiminnallisuuksia, jotka löytyvät jo beta-versiosta. Listan alla on myös toiminnallisuuksia, joita joudut valitettavasti vielä hetkisen odottamaan.

Nordnet Betassa voit:

käydä kauppaa osakkeilla ja ETF:illä

katsoa markkinoiden yleisnäkymää ja
lukea omistuksiisi liittyviä uutisia

seurata salkkusi kehitystä

tarkastella toimeksiantojesi toteutumista

palata koska tahansa takaisin vanhaan palveluun

Seuraavia ominaisuuksia palvelusta ei vielä löydy:

kaupankäynti rahastoilla

talletusten ja nostojen tekeminen

pitkäaikaisten toimeksiantojen tekeminen


Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.