Hinnasto

Hinnasto

Avaa maksuton osake- ja rahastosalkku tai talletustili jo tänään!
Mitä enemmän käyt kauppaa, sitä alhaisemmat kaupankäyntikustannukset.
Uutena asiakkaana käyt kaksi ensimmäistä kuukautta kauppaa tasolla 1.


Taso 40 kauppaa kuukaudessa Taso 31-10 kauppaa kuukaudessa Taso 211-50 kauppaa kuukaudessa Taso 1Yli 50 kauppaa kuukaudessa
0,20 %min. 9 €0,15 %min. 7 €0,10 %min. 5 €0,06 %min. 3 €
Kaupankäyntipalkkiot osakkeille, warranteille, ETF- ja ETC-tuotteille kotimaan markkinoilla. Suluissa oleva luku on kaikkien toteutuneiden toimeksiantojen määrä edellisessä kalenterikuussa. Myös vähintään 1 000 euron rahastotoimeksiannot lasketaan mukaan toimeksiantojen määrään. Tämä tarkoittaa, että edellisessä kuussa tekemäsi vähintään 1 000 euron rahastokaupat vaikuttavat myönteisesti kuluvan kuukauden välityspalkkiotasoosi. Rahastotoimeksiannot lasketaan kaupan kirjauspäivän mukaisen kalenterikuukauden toimeksiantoihin.

Palkkiotasoa laskettaessa saman henkilötunnuksen alla olevien salkkujen kaikki toteutuneet toimeksiannot lasketaan yhteen. Määrässä ei huomioida kampanjatoimeksiantoja 0 euron välityspalkkioilla, ETF-kuukausisäästösopimusten kautta tehtyjä toimeksiantoja eikä alle 1 000 euron rahastotoimeksiantoja. Pidempiaikaisten toimeksiantojen tapauksessa hinnaston mukainen välityspalkkio veloitetaan jokaiselta toteutuspäivältä erikseen.

Näin liikut tasojen välillä   Kysymyksiä ja vastauksia hinnastosta Private Banking -hinnasto
Mainosbanneri ajankohtaisesta kampanjasta

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.