Rahastomaailma – Aloita tästä

Etsi rahastoa

Sök efter fond
tai
Etsi

Edullista rahastosäästämistä

Merkintä- ja lunastuspalkkio 0 €. Rahastomeklari tukenasi (puh. 020 198 5898).

LähiTapiola-rahastoja nyt saatavilla – voita 1000 €

07-07-2017Seitsemän LähiTapiola-sijoitusrahastoa on nyt saatavilla Nordnetin rahastomaailmassa. Sijoitusrahasto LähiTapiola Pohjoinen Yrityskorko on aktiivisesti hoidettu korkorahasto, joka sijoittaa pääasiassa pohjoismaisten sekä muiden pohjoiseurooppalaisten maiden yritysten velkakirjoihin. Kun sijoitat mihin tahansa valikoimissamme olevaan LähiTapiola-rahastoon vähintään 100 eurolla 7.7.–31.8.2017, olet mukana 1 000 euron LähiTapiola-rahastosijoituksen arvonnassa.

Lue lisää LähiTapiola-rahastoista ja merkitse

Google conversion
Nordnetissä voit säästää ja sijoittaa osakkeisiin, rahastoihin, ETF:iin ja muihin tuotteisiin. Ilman kiinteitä kustannuksia ja edulliseen hintaan.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.