Sijoitusopas

Millainen sinä olet sijoittajana?

Yksi keskeisimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa onnistumiseesi sijoittamisessa, on löytää sellainen riskitaso, joka vastaa juuri sinun riskinsietokykyäsi. Elämäntilanteella ja sijoitushorisontilla on merkitystä sopivan riskitason määrityksessä. Esimerkiksi sijoitushorisontin ollessa pitkä, voi salkkusi sisältää enemmän riskiä kuin silloin, kun sijoitat vaikka vuoden aikavälillä.

Vastaamalla Nordnetin riskitestin esittämiin kysymyksiin, saat yksinkertaisella tavalla selville oman riskinsietotasosi sekä siihen sopivan varojen jakauman. Lisäksi saat ehdotuksen sinun riskitasoosi sopivista rahastoista.

Näin se toimii

Fastställ din Riskbenägenhet

Vastaa kysymyksiin

Aloita vastaamalla riskitestin 22 kysymykseen

Finjustera din risknivå

Hienosäädä riskitasosi

Testi osoittaa riskinsietokykysi. Halutessasi voit
hienosäätää riskinsietokykyäsi vastaamatta kysymyksiin

köp fonder

Osta rahastoja

Vastattuasi kaikkiin kysymyksiin, saat ehdotuksen rahastoista, jotka sopivat riskitasoosi.

Tarvitset Flash Player -ohjelman jatkaaksesi!
Get Flash Player

Oletko jo asiakas? Kirjaudu sisään ja säästä tiedot!

Osallistu koulutustilaisuuksiimme Näin työskentelemme

Google conversion

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.