Nordnetin mallirahastosalkut

NORDNET SÄÄSTÄJÄ PLUS

Nordnet Säästäjä Plus sopii hyvin korkosijoittajalle, joka haluaa pitää osan säästöistään osakerahastoissa ja saada ylimääräistä tuottopotentiaalia korkotuottojen päälle.

Nordnet Säästäjä Plus on yhdistelmärahaston kaltainen salkku, jossa osakkeet ovat alipainossa. Suhteellisen korkea korkosijoitusten osuus vakauttaa salkun tuottoa, eikä se ole niin altis osakemarkkinoiden liikkeille. Nordnet Säästäjä Plus -salkun korkea Morningstar-rating kertoo salkun rahastojen pitkästä ja menestyksekkäästä historiasta ja osaamisesta.

Salkku sopii monenlaisen sijoitusprofiilin asiakkaalle. Salkku voi toimia hyvänä välietappina ennen lopullista säästö- tai investointikohdetta.

Salkku

Rahasto Osuus Merkintäpalkkio Hallinnointipalkkio Rating
12 % 0,00 % 0,00 %
18 % 0,00 % 1,00 %
17 % 0,00 % 0,30 %
35 % 0,00 % 0,40 %
18 % 0,00 % 0,13 %
Yhteensä/keskiarvo 100 % 0,00 % 0,39 % 3,62

Palkkiot ovat keskimääräisiä kuluja salkun rahastolle. Nordnet ei veloita rahastoista lainkaan merkintä- tai lunastuspalkkioita. Rahastoarviointi on tehty Morningstarin toimesta. Viisi tähteä on korkein mahdollinen arvosana.

Nordnet Mallirahastosalkkkujen yhteenveto

Nordnetissä voit säästää ja sijoittaa osakkeisiin, rahastoihin, ETF:iin ja muihin tuotteisiin. Ilman kiinteitä kustannuksia ja edulliseen hintaan.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.