Nordnetin mallirahastosalkut

NORDNET TASAPAINO

Nordnet Tasapaino -salkkuun on poimittu kolme osakerahastoa ja kaksi korkorahastoa. Rahastot tuovat osakesijoitusten tuottopotentiaalin ja korkosijoitusten ennustettavuuden samaan yhdistelmärahastomaiseen salkkuun.

Nordnet Tasapainon korkea Morningstar-rating kertoo rahastojen pitkästä ja menestyksekkäästä historiasta ja osaamisesta. Salkun keskimääräiset palkkiot ovat kohtuullisella tasolla suhteessa rahastojen antamiin hajautuksen hyötyihin.

Nordnet Tasapainossa sijoituksen ajoitus ei näyttele niin ratkaisevaa roolia salkun tuoton optimoinnissa kuin Nordnet Sijoittaja- ja Sijoittaja Plus -mallisalkuissa.

Nordnet Tasapaino sopii erityisesti säästäjille ja sijoittajille, jotka eivät halua laittaa kaikkia säästöjään kiinni pelkkiin osakerahastoihin, mutta arvostavat osakesijoitusten tuomaa lisätuottopotentiaalia. Salkku sopii hyvin myös lyhytaikaisemmaksi sijoitukseksi.

Salkku

Rahasto Osuus Merkintäpalkkio Hallinnointipalkkio Rating
21 % 0,00 % 1,00 %
15 % 0,00 % 1,25 %
14 % 0,00 % 0,00 %
25 % 0,00 % 0,40 %
25 % 0,00 % 0,13 %
Yhteensä/keskiarvo 100 % 0,00 % 0,53 % 2,74

Palkkiot ovat keskimääräisiä kuluja salkun rahastolle. Nordnet ei veloita rahastoista lainkaan merkintä- tai lunastuspalkkioita. Rahastoarviointi on tehty Morningstarin toimesta. Viisi tähteä on korkein mahdollinen arvosana.

Nordnet Mallirahastosalkkkujen yhteenveto

Nordnetissä voit säästää ja sijoittaa osakkeisiin, rahastoihin, ETF:iin ja muihin tuotteisiin. Ilman kiinteitä kustannuksia ja edulliseen hintaan.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.