Nordnetin mallirahastosalkut

NORDNET SIJOITTAJA

Nordnet Sijoittaja on Sijoittaja Plus -rahastosalkunsalkun ns. pikkuveli, jossa osakerahastojen paino on suhteellisen korkea tuoton maksimoimiseksi. Riskitason tasaamiseksi korkosijoitukset on otettu osaksi salkkua.

Nordnet Sijoittaja on yhdistelmärahaston kaltainen salkku, jossa osakkeet ovat ylipainossa. Tuote sopii hyvin nousumarkkinoille.

Nordnet Sijoittaja sopii hyvin pitkäaikaiselle sijoittajalle, joka haluaa hajauttaa sijoituksiaan ajallisesti ja arvostaa korkosijoitusten antamaa lisäturvaa.

Salkku

Rahasto Osuus Merkintäpalkkio Hallinnointipalkkio Rating
25 % 0,00 % 1,00 %
20 % 0,00 % 1,25 %
6 % 0,00 % 1,50 %
19 % 0,00 % 0,00 %
30 % 0,00 % 0,13 %
Yhteensä/keskiarvo 100 % 0,00 % 0,63 % 2,21

Palkkiot ovat keskimääräisiä kuluja salkun rahastolle. Nordnet ei veloita rahastoista lainkaan merkintä- tai lunastuspalkkioita. Rahastoarviointi on tehty Morningstarin toimesta. Viisi tähteä on korkein mahdollinen arvosana.

Nordnet Mallirahastosalkkkujen yhteenveto

Nordnetissä voit säästää ja sijoittaa osakkeisiin, rahastoihin, ETF:iin ja muihin tuotteisiin. Ilman kiinteitä kustannuksia ja edulliseen hintaan.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.