Nordnetin mallirahastosalkut

NORDNET SIJOITTAJA PLUS

Nordnet Sijoittaja Plus on laajasti hajautettu, vain osakerahastoja sisältävä rahastosalkku. Salkun osakerahastot sijoittavat globaalisti maksimaalisen hajautuksen hyödyntämiseksi. Laaja hajautus eri markkinoille sijoittaviin osakerahastoihin takaa sen, ettei yhden markkinan heikkous vaikuta kuin osittain salkun kokonaistuottoon.

Sijoittaja Plus on hyvä vaihtoehto pitkäaikaiselle, riskiä kaihtamattomalle sijoittajalle, sillä nousumarkkinoilla se tarjoaa Nordnetin mallirahastosalkuista parhaan tuoton. Lyhytaikaiselle sijoittajalle Sijoittaja Plus saattaa sisältää liikaa riskiä, johtuen ajoituksen merkityksestä sijoitusten tuottoon.

Nordnet Sijoittaja Plus kannattaa ottaa aikahajautetusti pitkäaikaiseen salkkuun, jos oma sijoitusprofiili kestää osakemarkkinoiden jyrkätkin nousut ja laskut.

Salkku

Rahasto Osuus Merkintäpalkkio Hallinnointipalkkio Rating
20 % 0,00 % 1,00 %
20 % 0,00 % 1,25 %
15 % 0,00 % 1,75 %
15 % 0,00 % 1,50 %
30 % 0,00 % 0,00 %
Yhteensä/keskiarvo 100 % 0,00 % 0,94 % 3,55

Palkkiot ovat keskimääräisiä kuluja salkun rahastolle. Nordnet ei veloita rahastoista lainkaan merkintä- tai lunastuspalkkioita. Rahastoarviointi on tehty Morningstarin toimesta. Viisi tähteä on korkein mahdollinen arvosana.

Nordnet Mallirahastosalkkkujen yhteenveto

Nordnetissä voit säästää ja sijoittaa osakkeisiin, rahastoihin, ETF:iin ja muihin tuotteisiin. Ilman kiinteitä kustannuksia ja edulliseen hintaan.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.