Nordnetin mallirahastosalkut


Nordnetin mallirahastosalkuilla voit helposti säästää laaturahastoihin, jotka sopivat omaan tuotto-/riskiprofiiliisi. Voit sijoittaa mallirahastosalkkuihin valitsemasi kertasumman. Rahastomerkinnästä veloitetaan rahastojen normaalit palkkiot.


Tarjoamme valittavaksesi viisi eri tuotto-/riskitasoilla valittua mallirahastosalkkua. Osakepaino ja sitä myöten myös tuoton ja riskin määrä kasvaa ylöspäin mentäessä. Ylimmässä mallirahastosalkussa osakepaino on 100 % ja alimmassa 0 %.

Nordnetin mallirahastosalkkujen minimimerkintäsumma on alkaen 100 eur.

Valitse Nordnetin mallirahastosalkuista itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Osakerahasto 100 %
Korkein riski · Mahdollisuus korkeaan tuottoon
Osakerahasto 70 % · Korkorahasto 30 %
Korkea riski · Kohtuullinen/korkea tuotto
Osakerahasto 50 % · Korkorahasto 50 %
Keskinkertainen riski · Kohtuullinen tuotto
Osakerahasto 30 % · Korkorahasto 70 %
Matala riski · Matala/kohtuullinen tuotto
Korkorahasto 100 %
Todella matala riski · Matala tuotto

Etkö tiedä, minkä mallirahastosalkun valitsisit?

Rahastoneuvoja auttaa valitsemaan riskitasoosi sopivat rahastot
Nordnetissä voit säästää ja sijoittaa osakkeisiin, rahastoihin, ETF:iin ja muihin tuotteisiin. Ilman kiinteitä kustannuksia ja edulliseen hintaan.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.