Vontobel

Toteuttaa kaupankäyntistrategiasi

Alkuun


JAA:

Vontobelin viputuotteet

Vontobelin valikoimasta löydät seuraavaa

  • laaja valikoima Unlimited turboja sekä Bull- ja Bear-sertifikaatteja
  • valitse sadoista kotimaisista ja kansainvälisistä kohde-etuuksista
  • sijoita indekseihin, osakkeisiin ja raaka-aineisiin vivulla


Vontobel tarjoaa monipuolisen valikoiman Unlimited turboja sekä Bull- ja Bear-sertifikaatteja. Valikoima kattaa yli 600 Unlimited turboa noin 40:lle kohde-etuudelle sekä yli 500 Bull- ja Bear-sertifikaattia noin 90:lle kohde-etuudelle. Vontobelin oma kätevä valintatyökalulinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan auttaa sinua löytämään helposti haluamasi kohde-etuuden.

Valikoimassa ovat kaikki tärkeimmät indeksit ja raaka-aineet sekä suositut suomalaiset, pohjoismaalaiset, eurooppalaiset, amerikkalaiset ja aasialaiset osakkeet.

Bull- ja Bear-sertifikaattien vipukertoimet yltävät jopa tasolle X15. Unlimited turboilla voit käydä kauppaa korkeilla, vaihtelevilla vipukertoimilla.


Etkö ole vielä Nordnetin asiakas?

Avaa maksuton asiakkuus verkkopankkitunnuksilla.


Lisätietoja Vontobelistä

LISÄTIETOA 
Esite Klikkaa tästälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
Liikkeeseenlaskijan profiili Klikkaa tästälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
Verkkosivu https://certificates.vontobel.com/FI/FI/Kotilinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
Asiakaspalvelu 0800 91 77 91 (palvelu englannin kielellä)
Sähköpostiosoitesertifikaatti@vontobel.com
Seuraa Vontobeliä:• Blogissalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
 • Twitterissälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan


Unlimited turbot

Kohde-etuusLongShort
INDEKSIT  
DAXOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
S&P 500Ostalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
Nasdaq 100Ostalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
RAAKA-AINEET  
KultaOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
VALUUTAT  
EUR/USDOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
Kohde-etuusLongShort
OSAKKEET  
NokiaOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
NesteOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
UPMOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
KoneOstaavautuu uuteen ikkunaanOstaavautuu uuteen ikkunaan
Stora EnsoOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan


Nämä tuotteet ovat esimerkkejä, eivätkä ostosuosituksia kyseisille arvopapereille.

Unlimited turbot eli Knock-out warrantit ovat pörssilistattuja arvopapereita, jotka antavat sinulle mahdollisuuden käydä kauppaa vaihtelevalla vipuvaikutuksella sekä nousevilla että laskevilla markkinoilla. Kaupankäynnissä Unlimited turbo -arvopapereilla et voi koskaan hävitä enempää kuin alkuperäisen sijoituksesi. Sijoitus ei ole pääomaturvattu.

Unlimited turboissa on sisäänrakennettu rajahinta, niin sanottu Knock Out -taso. Jos kohde-etuus saavuttaa tai laskee alle (T Long) tai nousee yli (T Short) knock out -tason, sijoitus erääntyy välittömästi arvottomana. Knock Out -tasot muuttuvat päivittäin. Voit seurata tuotteiden tasojen kehitystä Vontobelin verkkopalvelussalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Vontobel tarjoaa laajan valikoiman kohde-etuuksia Unlimited turboille: muun muassa indeksejä, osakkeita, raaka-aineita, valuuttoja, korkoja ja jalometalleja. Vontobelin valintatyökalulinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan auttaa sinua löytämään helposti haluamasi kohde-etuuden.

Vontobelin Suomen valikoiman tämän hetken suosituimpien Unlimited turbojen kohde-etuudet ovat:

Bull- & Bear-sertifikaatit

Kohde-etuusBullBear
INDEKSIT  
DAXOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
S&P 500Ostalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
Nasdaq 100Ostalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
EURO STOXX Banks Index (uutuus)Ostalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
RAAKA-AINEET  
Vehnä X12Ostaavautuu uuteen ikkunaanOstaavautuu uuteen ikkunaan
Vehnä X5Ostaavautuu uuteen ikkunaanOstaavautuu uuteen ikkunaan
Kohde-etuusBullBear
OSAKKEET  
NokiaOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanOstalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan
OutokumpuOstaavautuu uuteen ikkunaanOstaavautuu uuteen ikkunaan
SSAB AOstaavautuu uuteen ikkunaanOstaavautuu uuteen ikkunaan
GenmabOstaavautuu uuteen ikkunaanOstaavautuu uuteen ikkunaan
SeadrillOstaavautuu uuteen ikkunaanOstaavautuu uuteen ikkunaan


Nämä tuotteet ovat esimerkkejä, eivätkä ostosuosituksia kyseisille arvopapereille.

Bull- & Bear-sertifikaatit ovat vipukertoimellisia arvopapereita, jotka vahvistavat kohde-etuuden sekä positiivista että negatiivista kurssikehitystä. Nämä arvopaperit toimivat seuraavasti: nousevissa markkinoissa Bull-sertifikaatin arvo nousee ja Bear-sertifikaatin arvo laskee, laskevissa markkinoissa Bear-sertifikaatin arvo nousee ja Bull-sertifikaatin arvo laskee. Lue lisää alta.

Yhtenä Euroopan johtavista liikkeeseenlaskijoista Vontobel tarjoaa yhden laajimmista valikoimista Bull- ja Bear-serfikaatteja Suomessa. Vontobelin kohde-etuusvalikoimasta löydät indeksejä, osakkeita, raaka-aineita ja arvometalleja. Bull- ja Bear-sertifikaattien kiinteä vipuvaikutus vaihtelee välillä X2–X15.

Vontobelin valintatyökalulinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan auttaa sinua löytämään helposti haluamasi kohde-etuuden. Valitse Short tai Long ja mieleisesi vipukerroin, jolloin tuotetaulukko päivittyy reaaliajassa. Klikkaamalla tuotetunnusta näet uudessa ikkunassa Bull- ja Bear-sertifikaatin yksityiskohdat.

Vontobelin Suomen valikoiman tämän hetken suosituimpien Bull- ja Bear-sertifikaattien kohde-etuudet ovat:

Miten tunnistat Vontobelin tuotteet?

Vontobelin viputuotteiden nimissä oleva liikkeeseenlaskijatunnus on V. Bull- ja Bear-sertifikaattien nimissä tunnus on kertoimen jälkeen, esim. BULL DAX X12 V. Unlimited turboissa tunnus löytyy ennen tuotteen järjestysnumeroa, esim. T SHORT DAX V4. Löydät Vontobelin viputuotteet Nordnetin palvelusta valikosta kohdasta Markkina > Viputuotteet.

Miten viputuotteet toimivat?

Unlimited turbot

Unlimited turbot ovat pörssilistattuja arvopapereita, joilla voit käydä kauppaa vipuvaikutuksella sekä nousevilla että laskevilla markkinoilla. Arvopapereiden kohde-etuuksina on mm. indeksejä, osakkeita ja raaka-aineita. Kaupankäynnissä Unlimited turbo -arvopapereilla et voi koskaan hävitä enempää kuin alkuperäisen sijoituksesi. Sijoitus ei ole pääomaturvattu.

Unlimited turboilla on korkeampi vipuvaikutus kuin esimerkiksi minifutuureilla mutta muutoin se toimii lähes kuten minifutuuri. Unlimited turbon kehitys on sidottu kohde-etuuden kehitykseen. Jos uskot kohde-etuuden hinnan nousevan, voit ansaita rahaa valitsemalla Turbo Longin. Vastaavasti jos uskot kohde-etuuden hinnan laskuun, voit ansaita rahaa sijoittamalla Turbo Shortiin.

Unlimited turboon sisältyy laina, jolla rahoitetaan pääoman ja kohde-etuuden hinnan erotus. Lainaa kutsutaan rahoitusosaksi, ja siitä maksat korkoa. Korko lisätään päivittäin rahoitustasoon. Unlimited turboissa on sisäänrakennettu Stop Loss -taso. Sen on tarkoitus taata, että sijoitus ei voi mennä miinukselle eli saada negatiivista arvoa. Tämä huomioidaan tuotteen hinnassa.

Unlimited turboihin liittyy korkea riski. Vipuvaikutus toimii molempiin suuntiin, eli voit menettää koko sijoituksesi, mutta et koskaan sitä enempää.

Katso havainnollistava esimerkkilinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan NDX Finlandin sivuilta.

Bull- ja Bear-sertifikaatti

Bull- ja Bear-sertifikaateissa on päivänsisäinen vipuvaikutus. Vipuvaikutus on siis kiinteä päivän ajan, muttei pidemmällä ajanjaksolla. Vipuvaikutus tarkoittaa sitä, että sertifikaatin arvonmuutos voi olla suurempi kuin kohde-etuuden arvonmuutos.

Bull- & Bear-sertifikaatit ovat vipukertoimellisia arvopapereita, jotka vahvistavat kohde-etuuden sekä positiivisia että negatiivisia kurssikehityksiä. Nämä arvopaperit toimivat seuraavasti: nousevissa markkinoissa Bull-sertifikaatin arvo nousee, laskevissa markkinoissa Bear-sertifikaatin arvo nousee.

Päivänsisäinen vipuvaikutus tekee Bull- & Bear-sertifikaateista erityisen kiinnostavia, sillä vipukerroin vahvistaa tuotteen alla olevan kohde-etuuden hintakehityksen sekä positiivisilla että negatiivisilla markkinoilla. Laajan valikoiman ansiosta sinulla on nyt mahdollisuus sijoittaa selkeällä vipuvaikutuksella samalla kuin määrität sijoitustavoitteitasi vastaavan riskitason.

Tuotteisiin liittyy korkea riski, sillä vipuvaikutus toimii molempiin suuntiin.

Katso havainnollistava esimerkkilinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan NDX Finlandin sivuilta.

Koulutusmateriaalia pörssinoteeratuista sijoitustuotteista löydät NDX Finlandin sivuilta.linkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Viputuotteiden riskit

Sijoittajien on huomioitava, että Bull- ja Bear-sertifikaatti ja Unlimited turbo ovat erityisen riskialttiita sijoitusinstrumentteja. Saadakseen lisätietoja erityisesti tähän tuotteeseen sijoittamiseen liittyvistä struktuureista ja riskeistä tulee mahdollisten sijoittajien lukea Perusesite, joka julkaistaan yhdessä lopullisten ehtojen ja mahdollisten Perusesitteen liitteiden kanssa verkkosivustolla https://certificates.vontobel.comlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan ja joka on saatavilla maksutta liikkeeseenlaskijalta: Vontobel Financial Products GmbH, Bockenheimer Landstrasse 24, 60323 Frankfurt am Main.

Vontobel yrityksenä


Vontobel – Performance creates trust


Vontobel on sveitsiläinen yksityispankki, joka on erikoistunut aktiiviseen varainhoitoon, yksilöityyn Private Banking -toimintaan ja investointipankkitoimintaan. Vontobel Group on yksi alansa johtavista toimijoista, jolla on yli 90 vuoden menestyksellinen historia ja kilpailukykyinen, oman talon sisällä kehitetty teknologia. Yhtiö on yksi johtavista toimijoista rahoitustuotteiden liikkeeseenlaskijana ja markkinatakaajana Euroopassa ja Sveitsissä.

Vontobel tarjoaa Suomessa laajan valikoiman viputuotteita: Vontobelin Unlimited Turbot sekä Bull- ja Bear-sertifikaatit noteerataan Nordic Derivative Exchange -markkinapaikalla. Vontobelin tarjoama kohde-etuusvalikoima kattaa mm. kansainvälisiä indeksejä, raaka-aineita, osakkeita, valuuttoja, korkoja ja jalometalleja. Valikoima on ainutlaatuinen Suomen markkinoilla.

Vontobelin tuotevalikoimasta ja kohde-etuuksista löydät sopivat tuotteet niin lyhyen aikavälin kaupankäyntiin kuin pitkän aikavälin sijoituksiin.


Lue lisää Vontobelistälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan ja tutustu yhtiön laajaan tuotevalikoimaan tästälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.


Katso video


Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. 

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.