Voita Facebookin tai Twitterin osakkeita!

Alkuun

​Kampanja on päättynyt. Katso uusimmat tarjoukset osoitteesta nordnet.filinkki toiselle sivustolle.

Voit voittaa 5 kpl Facebookin tai 10 kpl Twitterin osakkeita

Kommentoi sivujulkaisua Facebookissa tai seuraa meitä Twitterissä

 

Tutustu meihin sosiaalisen median maailmassa, kommentoi Facebookissa tai seuraa Twitterissä, ja voit voittaa osakkeita.

  • arvomme 5 Facebookin osaketta kaikkien ”Voita 5 osaketta" -sivujulkaisua Nordnetin Facebook-sivulla kommentoineiden kesken
  • arvomme 10 Twitterin osaketta kaikkien @nordnetFI:tä Twitterissä seuraavien kesken
  • osallistumisaika 30.4.2017 saakka
  • arvonta suoritetaan 3.5.2017
  • kampanjaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet

Klikkaa alla olevia linkkejä! Arvonnan tarkemmat säännöt löytyvät alempaa.

Twitter

Twitter

@nordnetFI

Facebook

Facebook

nordnetsuomi

Löydät "Voita 5 osaketta" -julkaisun etusivulta


Arvonnan säännöt 


Kommentoi ”Voita 5 osaketta" -sivujulkaisua Nordnet Suomen Facebook-sivulla ja voit voittaa 5 Facebookin osaketta, tai seuraa @nordnetFI:tä Twitterissä ja voit voittaa 10 Twitterin osaketta.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Nordnet Bank AB Suomen sivuliike, Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki (jäljempänä ”järjestäjä”). Kilpailu ei ole Facebookin tai Twitterin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima.

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus Arvontaan voi osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Osallistut arvontaan kommentoimalla ”Voita 5 osaketta” -sivujulkaisua Nordnet Suomen Facebook-sivullalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan tai seuraamalla @nordnetFI:tä Twitterissälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan viimeistään 30.4.2017. Facebookin osakkeiden arvontaan osallistuvat kaikki sivujulkaisua kommentoineet henkilöt. Twitterin osakkeiden arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki @nordnetFI:n Twitter-tilin seuraajat. Järjestäjän palveluksessa olevat henkilöt tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta

30.4.2017 jälkeen tulleita uusia Facebook-sivujulkaisun kommentteja, ja uusia Twitter-seuraajia ei oteta huomioon arvonnassa. Palkinnon arvonta suoritetaan järjestäjän tiloissa järjestäjän toimesta 3.5.2017. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista järjestäjän internet-sivuilla sekä markkinointimateriaalissa. Voittajalla on oikeus kieltää julkaisemasta nimeään kilpailun yhteydessä.Palkinto

Järjestäjä arpoo Facebookin kautta arvontaan osallistuneiden kesken yhden (1) henkilön, joka saa palkintona 5 Facebookin osaketta, sekä Twitterin kautta arvontaan osallistuneiden kesken yhden (1) henkilön, joka saa palkintona 10 Twitterin osaketta. Arvontaan osallistuminen ei edellytä asiakkuutta Nordnetissä, mutta palkinnon vastaanottaminen edellyttää. Jos voitat arvopaperit etkä ole asiakkaana Nordnetissä, sinun tulee avata osake- ja rahastosalkku Nordnetiin vastaanottaaksesi palkinnon. Asiakkuuden avaaminen ei maksa mitään. Arvopaperit hankitaan 8.5.2017 päivän arvoon, minkä jälkeen arvopapereiden arvo saattaa nousta tai laskea ennen palkinnon vastaanottamista. Arvopaperit siirretään voittajan salkkuun kahden viikon kuluessa voittajan tavoittamisen jälkeen tai viikon kuluessa asiakkuuden avaamisesta, jos voittaja ei ole vielä Nordnetin asiakas. Järjestäjä vastaa arvonnan palkinnosta maksettavasta arpajaisverosta.

Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot

Tarkemmat ohjeet toimitetaan voittajalle voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi eikä luovuttaa eteenpäin. Jos voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta 14 vuorokauden sisällä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia arvonnan osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.