Uusi viikoittainen videosarja.

Alkuun

Nordnet Traders' Club

Osakemarkkinoilla eletään nyt treidaajan ja aktiivisen kaupankävijän unelma-aikaa: liikkeet yksittäisissä osakkeissa ja indekseissä ovat viimeisen vuoden aikana olleet jopa kymmeniä prosentteja kuukaudessa. Opi hyödyntämään sekä nousevat että laskevat kurssiliikkeet – Traders' Club tarjoaa sinulle työkalut.

Viime syksynä Jukka näytti #treidaushaasteessalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan, kuinka salkku lähes triplattiin yhdessä viikossa. Traders' Clubissa hän kertoo, kuinka sinäkin voit hyödyntää markkinaliiikkeitä lyhyemmällä tai pidemmällä aikavälillä hyödyntäen teknistä analyysiä, sijoittajasentimenttiä sekä makroindikaattoreita.

Trader's Clubin sisällöt soveltuvat niin pitkäjänteisestä sijoittamisesta kuin lyhyen aikavälin treidaamisesta kiinnostuneille.

Nordnet Trader's Club on viikoittainen videosarja, jossa seurataan markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa. Seuraamalla sarjaa opit kaiken oleellisen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista, kaupankäyntityökaluista jne. Lisäksi perehdymme tekniseen analyysiin, joka oikein käytettynä voi parantaa mahdollisuuksiasi ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä.

Jakso 6: Haastattelussa 21-vuotias treidaaja

 

Helsingin pörssi on laskenut jo yli 10 % – tarjoaako kauppasodan eskaloituminen ostopaikan vai onko nyt aika myydä kaikki osakkeet?

Traders' Clubin studioon saapuu haastatteluun 21-vuotias treidaaja Joonas Tapio, joka elättää itsensä treidaamalla opintojen ohessa. Katso haastattelu ja poimi Joonaksen ammattimaiset vinkit treidaamiseen!

Katso video.

Nuoli


Jakso 5: Näin aloitat treidaamisen

 

Trumpin twiitit käänsivät markkinat laskuun! Mikä on Jukan analyysi markkinoiden suunnasta? Ovatko ostajan markkinat ohi?

Jakson pääaiheena on treidaamisen aloittaminen. Millaiset työkalut ja kuinka paljon pääomaa treidaamisen aloittamiseen vaaditaan?

Katso video.

Nuoli


Jakso 4: Milloin lasku alkaa?

 

Tässä jaksossa vastaataan osaan niistä sadoista kysymyksistä, joita sinä ja muut katsojat olette lähettäneet! Tässä jaksossa käsittelyssä mm. mitkä ovat tärkeimmät teknisen analyysin indikaattorit, milloin osakemarkkinan lasku alkaa, miten sijoittajasentimenttiä voi hyödyntää ajoittamisessa ja voiko teknistä analyysiä käyttää Bitcoiniin!

Kommentoi YouTubeen videon alle oma kysymyksesi, niin vastaamme siihen tulevissa jaksoissa!

Katso video.

Nuoli


Jakso 3: Näin treidaat tuloskaudella

 

Viime viikon jaksossa Jukka kertoi etsivänsä ostopaikkaa markkinoilta. Katso videolta, kuinka hän tunnisti ostopaikan ja teki Nordnetin valikoimasta löytyvällä viputuotteella 67 % tuoton neljässä päivässä!

Tuloskausi on usein treidaajan kulta-aikaa, kun osakkeissa nähdään villejä liikkeitä. Jaksossa keskustellaan tavoista, joilla kurssiheilunnasta voi hyötyä.

Oletko valmis aloittamaan aktiivisen kaupankäynnin?

Katso video.

Nuoli


Jakso 2: Nämä tekijät ohjaavat liikkeitä osakemarkkinoilla

 

Mihin osakemarkkina on menossa alkuvuoden vahvan nousun jälkeen? Jaksossa ennakoidaan tulevaa ja analysoidaan tulossa olevaa mahdollista ostopaikkaa.

Jaksossa puhutaan myös sijoittajasentimentistä, markkinatrendeistä, momentumista ja muista tekijöistä, jotka liikuttavat markkinointa lyhyellä tähtäimellä.

Haluatko ymmärtää markkinaliikkeitä paremmin?

Katso video.

Nuoli


Jakso 1: Näin ennustin joulukuun pohjan

 

Jukka ennusti joulukuun markkinapohjan päivälleen oikein – kuinka hän sen teki? Videolla näytämme perustelut ja analyysin päätelmän takana.

Opi myös itse ajoittamaan ostosi paremmin! Näytämme esimerkkien ja graafien avulla, kuinka pohjia voi ennakoida reaaliajassa.

Haluatko nostaa kaupankäyntisi uudelle tasolle?

Katso video.

Nuoli


Uusi Traders' Club -video julkaistaan joka viikko!
Tilaa Nordnetin YouTube-kanava ja laita ilmoitukset päälle, niin et missaa yhtään jaksoa.

Nordnet on aktiivisen kaupankävijän valinta.

Jokainen treidaaja on erilainen – meiltä löydät sinulle räätälöidyn ratkaisun

Talo

Nordnetissä viet kaupankäyntisi uudelle tasolle.

Nordnet Active Trader -ohjelmassa kaupankäyntipalkkio sovitaan yksilöllisesti aktiivisuuteen perustuen (alk. 0,055 % ja siitä alaspäin). Mitä enemmän käyt kauppaa, sitä edullisemmat hinnat saavutat.

Nordnetillä voit valita useiden kaupankäyntityökalujen väliltä, jotka tarjoavat kattavat teknisen analyysin työkalut. Lisäksi voit myydä lyhyeksi osakkeita, saat päivänsisäistä ostovoimaa intraday-limiitillä sekä luottolimiitillä lisävipua pidempiin positioihin. Käyt myös kauppaa ilman välityspalkkioita* Suomen suosituimmilla viputuotteilla.

Tervetuloa Suomen laadukkaimman arvopaperivälittäjän asiakkaaksi!

Aloita kaupankäynti jo tänään!

Asiakkuuden avaaminen on maksutonta.

Tietoa riskeistä ja tuotosta

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti varmistaaksesi tuotteiden soveltuvuuden sinulle. *Nordnet Markets -tuotteissa ei veloiteta kaupankäyntikuluja yli 100 euron toimeksiannoista. Aktiivinen kaupankäynti tai kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkea riskin, joka ei sovi kaikille. Sijoitetun pääoman voi menettää kokonaan. Traders' Club -videoilla esitetyt tuotteet ovat esimerkinomaisesti valittuja. Videot on tehty opetustarkoituksessa. Tässä esitetty ei ole sijoitussuositus.

 

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.