Onnea Jenni ja Sauli!

ja muut perheenlisäystä odottavat

Alkuun

Näin voit tehdä vauvasta miljonäärin

Kuukausisäästölaskuri

Kertasijoitus alussa

0 €

10 000 €

Kuukausisäästösumma

0 €

1000 €

Vuotuinen nettotuotto-odotus

0 %

30 %

Sijoitusaika

1 vuotta

50 vuotta


Sijoituksen arvo sijoitusajan päättyessä


Oli nimesi sitten Jenni, Sauli, Lissu tai Pekka, niin viereisellä laskurilla voit laskea, miten teet lapsestasi miljonäärin.


Kokeile itse, miten paljon sijoitusaika, korkotaso, tuotto ja säästösummat vaikuttavat säästöjesi määrään.

Säästölaskurin laskelma perustuu valitsemaasi säästösummaan, nettotuotto-odotukseen (tuotto-odotus miinus kulut) ja säästöaikaan. 

Laskelma on suuntaa-antava. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Verotusta tai inflaatiota ei ole otettu huomioon.

Esimerkkilaskelma


Aloitat säästämisen lapsellesi tämän syntyessä. Säästät salkkuun joka kuukausi 130 euroa. Sijoitat säästöt osakeindeksirahastoon, jonka oletat tuottavan nettona noin 8 % vuodessa. Lapsen täyttäessä 18 vuotta hän jatkaa säästämistä 50-vuotiaaksi asti. 50 vuoden säästämisen jälkeen hänelle on kertynyt säästöjä 1 037 999 €.


Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.