Sijoita pohjoismaiseen laatuun

LähiTapiola Pohjoinen Yrityskorko

Alkuun

JAA:

Poimi pohjoismaisen yrityslainamarkkinan helmet

Sijoitusrahasto LähiTapiola Pohjoinen Yrityskorko on aktiivisesti hoidettu korkorahasto, joka sijoittaa pääasiassa pohjoismaisten sekä muiden pohjoiseurooppalaisten maiden yritysten velkakirjoihin.

Miksi Pohjoinen Yrityskorko -rahastoon kannattaa tutustua:

  • Pohjoismaissa on aktiivinen yrityslainamarkkina, jossa myös ilman luottoluokitusta olevat yritykset hakevat rahoitusta. Luottoluokitusta vailla olevien yritysten velkakirjat tarjoavat hyvää tuottopotentiaalia.
  • LähiTapiola Varainhoidon oman luottoluokituksen perusteella rahastolle haetaan sopiva sekoitus sekä investment grade- että high yield -tasoisia yrityksiä.
  • Markkinalla on paljon uusia ja mielenkiintoisia liikkeellelaskijoita, sekä paikallisia että globaaleja toimijoita.
  • LähiTapiola Pohjoinen Yrityskorko -rahastoon poimitaan LähiTapiola Varainhoidon omaan tutkimukseen ja yritysanalyysiin perustuen laatuyhtiöitä, joista muodostuu hyvin hajautettu pohjoismainen yrityslainasalkku.
  • Rahastolla on täydet viisi Morningstar-tähteä


Didner and Gerge logo

LähiTapiola Pohjoinen Yrityskorko -rahaston kehitys 7.10.2013–28.6.2017.
Klikkaa kuvaa, niin näet sen isompana.

Didner and Gerge logo

LähiTapiola Pohjoinen Yrityskorko

 

merkintäpalkkio

0,00 %

lunastuspalkkio

0,00 %

hallinnointipalkkio

0,70 %

minimimerkintä

15 €

lisätietoa rahastostalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaanRahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin.

Sijoita ja voit voittaa 1 000 € rahastosijoituksen

Jos sijoitat mihin tahansa LähiTapiolan rahastoon vähintään 100 eurolla 7.7.–31.8.2017, olet mukana 1 000 euron LähiTapiola Varainhoito -rahastosijoituksen arvonnassa. Lue lisää alta.linkki toiselle sivustolle

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Avaa asiakkuus verkkopankkitunnuksilla.

LähiTapiola Varainhoidon sijoitusfilosofia

LähiTapiolan sijoitusfilosofian ydin on pitkäjänteinen ja tasainen menestyminen sijoitusmarkkinoilla.

LähiTapiola on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista varainhoitajista. Sijoitustoimintaa LähiTapiola on tehnyt jo 150 vuoden ajan. LähiTapiolan hoidossa on noin 10 miljardin euron sijoitusvarallisuus.

Yhtiö hoitaa asiakkaiden sijoituksia yhtä huolellisesti ja vastuullisesti kuin LähiTapiolankin varoja. LähiTapiola sijoittaa samoihin kohteisiin, joihin itsekin luottaa ja sijoittaa. Kurkista kulisseihin ja katso, miten sijoituksia hoidetaan LähiTapiolassalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

LähiTapiola on allekirjoittanut YK:n tukemat vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2010. Vastuullisuusanalyysi on integroitu osaksi LähiTapiola Varainhoidon sijoitusprosessia vastuullisuusanalyysin avulla.

Vastuullinen sijoittaminen LähiTapiolassa

Klikkaa tästä ja katso video: Miten vastuullisuus huomioidaan LähiTapiolan salkunhoidossa?

Sijoita ja voit voittaa 1 000 euron rahastosijoituksen

Jos merkitset mitä tahansa LähiTapiola Varainhoito -rahastoalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan Nordnetin kautta vähintään 100 eurolla 7.7.–31.8.2017, osallistut automaattisesti 1 000 euron arvoisen LähiTapiola-rahastosijoituksen arvontaan. 

Jokainen 100 euron sijoitus rahastoon vastaa yhtä arpalippua. Jos sijoitus on esimerkiksi 500 euroa, mahdollisuus voittaa palkinto on viisinkertainen.

Katso arvonnan säännöt


Arvonnan järjestäjä
 

Nordnet Bank AB Suomen sivuliike, Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki (jäljempänä ”Järjestäjä”)

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus 

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki 18 vuotta täyttäneet Nordnetin uudet ja nykyiset asiakkaat, jotka tekevät Nordnetin kautta 7.7.–31.8.2017 vähintään 100 euron sijoituksen johonkin LähiTapiola Varainhoito -rahastoyhtiön tarjoamaan rahastoonlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan. Jokainen 100 euron sijoitus rahastoon vastaa yhtä arpalippua. Jos sijoitus on esimerkiksi 500 euroa, mahdollisuus voittaa palkinto on viisinkertainen. Yhteistyökumppaneiden asiakkaat sekä Järjestäjän palveluksessa olevat henkilöt tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta 

31.8.2017 jälkeen tehtyjä sijoituksia ei oteta huomioon arvonnassa. Palkinnon arvonta suoritetaan arvonnan Järjestäjän tiloissa arvonnan Järjestäjän toimesta 9.9.2017. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän internetsivuilla sekä markkinointimateriaalissa. Voittajalla on oikeus kieltää julkaisemasta nimeään kilpailun yhteydessä.

Palkinto 

Arvonnan Järjestäjä arpoo kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken yhden (1) 1 000 euron rahastosijoituksen valinnaiseen Nordnetin palvelusta löytyvään LähiTapiola Varainhoito -rahastoon.linkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan Rahasto-osuudet hankitaan 12.9.2017 päivän arvoon, jonka jälkeen rahastosijoituksen arvo saattaa nousta tai laskea ennen palkinnon vastaanottamista. Rahasto-osuudet siirretään voittajan salkkuun kahden viikon kuluessa voittajan tavoittamisen jälkeen. Arvonnan Järjestäjä vastaa arvonnan palkinnosta maksettavasta arpajaisverosta.


Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot

Tarkemmat ohjeet toimitetaan voittajalle voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Jos voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta 14 vuorokauden sisällä, on arvonnan Järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Arvonnan Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan Järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia arvonnan osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja arvonnan Järjestäjän päätöksiä. Arvonnan Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.


LähiTapiola-rahastoja hallinnoi FIM Varainhoito Oy

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.