Tuloskausi k√§y kuumana ūüĒ•

Käy kauppaa tulosjulkistajilla ja liity keskusteluun!
nordnet.fi/tuloskausi

Alkuun

Tuloskausi tarjoaa sijoittajalle mahdollisuuksia

Huhti‚Äďtoukokuussa markkinoilla tapahtuu, kun yhti√∂t ilmoittavat alkuvuoden tuloksistaan. Sijoittajalle tuloskausi tuo mahdollisuuden hy√∂ty√§ osakekurssien liikkeest√§, kun yhti√∂iden tulokset ylitt√§v√§t tai alittavat analyytikoiden odotukset.

Voit sijoittaa tulosjulkistajien osakkeisiin suoraan tai esimerkiksi pörssilistattujen Nordnet Markets -tuotteiden kautta, joilla voit käydä kauppaa ilman välityspalkkioita.*

Nordnet Markets -tuotteista löydät X1-X20 vivulla varustettuja tuotteita, joilla voit hyödyntää kurssiheiluntaa tai suojata salkkuasi.

¬†*koskee yli 100 ‚ā¨ tai yli 1000 SEK/DKK/NOK kauppoja. Lue lis√§√§ t√§√§lt√§.

Opi sijoittamisesta ja hyödynnä tuloskausi.

Kasvata tietämystäsi Nordnet Blogin tuloskausiosiossa.linkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Keskustele muiden sijoittajien kanssa Sharevillessä.

Opi lisää sijoittamisesta Nordnet-koulussa.

Hyödynnä Inderesin analyysipalvelua veloituksetta.

Katso tarkempi lista tulosjulkistajista Nordnetin markkinakalenterista tai esimerkiksi Kauppalehti.fi:nlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan (Suomi-osakkeet) ja Yahoonlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan sekä Nasdaqin (USA-osakkeet) tuloskalentereista. Sivun listoja täydennetään tuloskauden edetessä.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Mihin tulosjulkistajaan sijoittaisi?

Kokeile Inderes-analyysipalvelua veloituksetta huhti‚Äďtoukokuun ajan.

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju kertoo näkemyksensä Q1/2019-tuloskaudesta:

Nordnet Traders' Club: Näin treidaat tuloskaudella

Johannes Ankelo: "Voittoa osareita treidaamalla"

Osavuosikatsaukset, eli osarit, ovat treidaajien erityisesti odottamia hetkiä sijoituskalenterissa. Osareihin liittyvät odotukset, uutiset, tulokset ja ohjaukset voivat vaikuttaa merkittävästi yhtiön osakkeen hintaan lyhyellä aikavälillä.

Tuloskausi tarjoaa myös treidaajille pelipaikkoja

Ota säästösi hallintaan jo tänään.

 

Avaa tili

 

Asiakkuuden avaaminen on maksutonta.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.