Sinä päätät rahoistasi

– Sijoita osakkeisiin ja muihin sijoitustuotteisiin Nordnetissä.

Säilytys- ja kk-maksut 0 €

Osake- ja rahastosalkun avaaminen on maksutonta – et maksa kuukausi- tai palvelumaksuja.


Osakesäästäjien suosikki

Nordnet on tutkitusti Suomen laadukkain arvopaperivälittäjä. (Välittäjä 2017 -tutkimus, Viisas Raha 6/2017)

Yli 600 000 asiakasta

Mitä vielä odotat? Liity yli 600 000 pohjoismaisen säästäjän joukkoon!

Miksi Nordnet?

Osakekaupat alk. 3 €

Nordnetissä säästät sijoittamisen kuluissa. Säilytys- ja kuukausimaksut ovat 0 €. Osakekaupat teet alk. vain 3 €/toimeksianto.

Yli 500 rahaston merkintä- ja lunastuspalkkiot ovat 0 €. Pörssinoteerattuihin ETF-rahastoihin voit kuukausisäästää ilman ostopalkkiota.

Lisäksi voit käydä kauppaa Nordnet Marketsin viputuotteilla ilman välityspalkkioita.

Tutustu hinnastoonlinkki toiselle sivustolle.

Ideoita ja tukea sijoittamiseen

Liity sosiaaliseen sijoitusverkostoon Sharevilleen.linkki toiselle sivustolle Näet miten muut sijoittavat, miten he menestyvät ja saavatko he rahansa tuottamaan. Sharevillessä voit myös keskustella, hakea vinkkejä ja oppia uutta sijoittamisesta.

Asiakkaana näet analyysiyhtiö Inderesin TOP3-ostosuositukset aamukirjeestälinkki toiselle sivustolle. Voit myös lukea asiantuntijoiden näkemyksiä Nordnet Blogistalinkki toiselle sivustolle ja osallistua Nordnet-koulunlinkki toiselle sivustolle maksuttomiin sijoitusaiheisiin webinaareihin.

Asiakaspalvelumme on tukenasi ma–pe klo 9.00–18.30. Janne, Sini, Joonas ja muut auttavat sinua numerossa 020 198 5898.

Kuluton Superrahasto Suomi

Se antaa sinulle kaiken eikä meille mitään. Nordnet Superrahasto Suomilinkki toiselle sivustolle -indeksirahastossa ei ole merkintä- tai lunastuspalkkiota eikä hallinnointipalkkiota.

Superrahasto Suomi on markkinoiden ensimmäinen täysin kuluton indeksirahasto Suomessa. Rahasto seuraa OMXH25-indeksiä, eli sijoittaa Helsingin pörssin 25 vaihdetuimpaan osakkeeseen. Rahasto sijoittaa osingot uudelleen kasvuosuuksien tavoin.

Superluotto, korko jopa 0,99 %

Saat mitä ansaitset. Superluotto-ominaisuudenlinkki toiselle sivustolle voit lisätä kaupankäyntiluottoon, ja sen korko voi olla jopa 0,99 %**. Superluotto on saatavilla asiakkaille, joiden salkku on hyvin hajautettu ja jotka ovat käyttäneet maltillisesti lainoitusta. Mitä vähemmän riskiä salkkuun liittyy, sitä edullisemman koron saat. Reilua, eikö?

**Superluoton Kulta-tason 0,99 % koron todellinen vuosikorko on 0,995 %. 100 000 € / 12 kk luoton kokonaiskustannus on 100 995 €.

Mitä muut sanovat Nordnetistä


Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

Maksaako asiakkuus Nordnetissä?

Nordnetissä et maksa arvo-osuustilistä eli salkusta lainkaan säilytysmaksuja, asiakkuuden hinta on siis 0 €. Osakekaupankäynnin kustannukset kotimarkkinalla alkavat 3 € / 0,06 % per toteutunut toimeksianto. Kaupankäynnin hinnatavautuu uuteen ikkunaan määräytyvät aktiivisuustasosi mukaan. Uutena asiakkaana käyt kaksi ensimmäistä kuukautta osakekauppaa parhaalla palkkiotasolla.

Mihin sijoittaisin?

Ideoita säästämiseen ja sijoittamiseen voit hakea käyttämällä Nordnetin kehittyneitä työkaluja, kuten sijoitusoppaamme riskitestiäavautuu uuteen ikkunaan ja Pohjoismaiden suurinta sijoitusverkostoa, Sharevilleä.linkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan Kannattaa tutustua myös Suomen suosituimpaan talousblogiin, Nordnet Blogiinlinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Miten aloitan kaupankäynnin?

Jos haluat lisätietoa ja apua alkuun pääsemiseksi, niin kannattaa tutustua Nordnet-koulun webinaari- ja ohjevideoihin.avautuu uuteen ikkunaan Myös asiakaspalvelumme auttaa sinua numerossa 020 198 5898.

Näin pääset alkuun

Avaa tili verkkopankkitunnuksilla

Siirrä rahaa

Aloita sijoittaminenRahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.