Active Trader

Treidaa kuin ammattilainen

Tehokkaat trading-
työkalut

Shorttaus ja lisäostovoima

Välityspalkkio nyt alk. vain 2 € / 0,04 %

 

Alkuun

JAa:

Liity nyt Active Trader -etuohjelmaan

 

Nordnet Active Trader -etuohjelma sopii sijoittajalle, joka käy aktiivisesti kauppaa niin kotimaassa kuin kansainvälisissä pörsseissä.

Tarjoamme nyt kotimaiset kaupat uusille Active Trader -asiakkaille kolmeksi kuukaudeksi hintaan min. 2 € / 0,04 %. Voit päästä edullisen Active Trader -hinnaston piiriin, jos teet yli 100 kauppaa kuussa tai jos kuukausikohtainen kaupankäyntivolyymisi ylittää miljoona euroa. 

Lisäksi saat

VIP-numero meklarille

ammattimaiset työkalut

reaaliaikaiset kurssit

paras hinta toimeksiannolle

laaja shorttausmahdollisuus

päivänsisäinen ostovoima

luottoa jopa 3X oma pääoma

maksuton pörssihuone

 

Lähetä meille yhteystietosi viereisellä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Et sitoudu mihinkään.

Ota yhteyttä tai soita 09 6817 8487
Tarjous koskee uusia 12.6.–30.6.2017 solmittuja Active Trader -asiakkuuksia ja 12.6.–30.9.2017 toteutuneita osto- ja myyntitoimeksiantoja Helsingin pörssissä noteeratuilla osakkeilla. Tarjous koskee myös First North Finland -markkinapaikalla noteerattuja osakkeita sekä Seligson OMXH 25 (SLG OMXH25) -rahastoa. Tarjous ei koske Private Banking- eikä nykyisiä Active Trader -asiakkaita, eikä yhteistyökumppaneiden asiakkaita. Tarjous ei koske puhelintoimeksiantoja. Kaupankäyntipalkkio normaalisti Suomessa min. 3 € / 0,055 %. Kaupankäynti Pohjoismaissa min. 4 € / 0,06 % ja muualla Euroopassa ja USA:ssa min. 7 € / 0,07 %. Tarjousajan jälkeen käytössä on normaali Active Trader -hinnoittelu. Tarkastelemme kaupankäyntiaktiviteettia kvartaaleittain ja muutos kaupankäyntiaktiviteetissa voi johtaa palkkiotason muutokseen ylös- tai alaspäin. Mikäli Active Trader –hinnoittelu ei ole enää perusteltu, voi hinnoittelun muutoksella olla vaikutusta myös lisäpalveluhinnoitteluihin.

Varmista aktiivisen sijoittajan etusi

Kaupankäyntityökalut ja reaaliaikaiset kurssit

Active Trader -ohjelmassa saat käyttöösi reaaliaikaiset automaattisesti päivittyvät kurssit Pohjoismaisista pörsseistä. Voit valita usean trading-työkalun väliltä:

Webtrader on yksinkertainen web-pohjainen sovellus, jossa on automaattisesti päivittyvät reaaliaikaiset kurssit ja nopea toimeksiannon syöttö.

Mikäli kaipaat kaupankäyntiohjelmalta enemmän ominaisuuksia, tarjoaa WinTrade-sovelluksemme sinulle perustoimintojen lisäksi esimerkiksi teknisen analyysin työkalut, kauppatikkerit, välittäjätilastot ja paremmin muokattavat työpöydät.

Ammattimaisen traderin, joka arvostaa huipputehokasta trading-työkalua ja edistyneitä graafeja, on mahdollisuus valita Infront kaupankäyntisovelluksekseen.

Käytössäsi on myös monipuoliset teknisen analyysin työkalut sekä aamukirjeen yhtiöanalyysit ja kaupankäynti-ideat.

Paras hinta toimeksiannollesi

Nordnet on kauppamäärissä mitattuna Pohjoismaiden suurin välittäjä Helsingin pörssissä*, mikä edesauttaa toimeksiantojesi toteutumista nopeammin ja parempaan hintaan muiden Nordnet-asiakkaiden kanssa, perustuen pörssin hinta-välittäjä-aika-prioriteettiin.

Nordnet käyttää webpalvelun lisäksi kaikissa kaupankäyntisovelluksissaan ns. Smart Order Routing -toimintoa Nasdaq Nordic -pörsseihin ja Osloon.
Smart Order Routing -toiminto reitittää toimeksiantosi sille markkinapaikalle, mistä saat parhaan hinnan toimeksiannollesi. Mikäli paras hinta on tarjolla usealla markkinapaikalla, toimeksianto välitetään päämarkkinapaikalle.

Smart Order Routing kattaa vaihdetuimmat pohjoismaiset osakkeet ja viisi eurooppalaista markkinapaikkaa: Nasdaq OMX, Chi-X, Bats, Turquioise ja Oslo Börs.

Pohjoismaiden ulkopuolisilla markkinoilla käytämme yhteistyökumppaniemme Smart Order Routing palveluita taataksemme parhaan toteutuksen toimeksiannoillesi.

Smart Order Routing -palvelu on maksuton ja koskee kaikkia yhden päivän voimassa olevia toimeksiantoja.

* Lähde: Nasdaq Nordic välittäjätilasto 1-12/2016

Shorttaus ja lisäostovoima

Active Traderina sinulla on laaja shorttausmahdollisuus, saat päivänsisäistä ostovoimaa maksutta ja luottoa jopa 3X oman pääoman verran.

- intraday-limiitti, jolla lisäät päivänsisäistä ostovoimaa maksutta

- luottolimiitti ja lisävipu myös yön yli -positioihin

- lainoitusarvo jopa 85 % osakkeen markkina-arvosta

- laaja mahdollisuus myydä pohjoismaisia osakkeita lyhyeksi

Maksuton pörssihuone

Kaikkein aktiivisimmille päivätreidaajille tarjoamme mahdollisuuden käydä kauppaa pörssihuoneessamme. Pörssihuoneessa voit keskittyä olennaiseen, eli markkinoiden seurantaan ja kaupankäyntiin. Lisäksi voit vaihtaa kokemuksia treidaamisesta muiden samanhenkisten sijoittajien kanssa.

- sijainti Helsingin keskustassa Bulevardilla

- tietokone, useampi näyttö, tarvittava kaupankäyntiohjelma sekä nopeat internetyhteydet

- asiakkaiden yhteiskäytössä oleva keittiö


Säilytys- ja kk-maksut 0 €

Osake- ja rahastosalkun avaaminen on maksutonta – et maksa kuukausi- tai palvelumaksuja.


Sijoittajalle suositelluin

Nordnet on Suomen suositelluin pankki sijoittajalle. Meillä on tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat. (YouGov-tutkimus 12/2015)

Viputuotteita 0 € välityspalkkioin

Nordnet Marketsissa kaupat Bull- ja Bear-sertifikaateilla ja minifutuureilla 0 € välityspalkkioin.

Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.