Alkuun

Kommentoi YouTube-videoon ja voit voittaa Nordnet-lippalakin.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Nordnet Bank AB Suomen sivuliike, Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki (jäljempänä ”järjestäjä”). Arvonta ei ole YouTuben tai Googlen sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity YouTubeen tai Googleen.

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Nordnet Suomen YouTube-tilillä olevaa videota, jonka kuvauksesta löytyy linkki tälle sivulle ja jonka julkaisuajankohdasta on enintään yksi viikko. Osallistumisaikaa on siis videon julkaisusta 168 tuntia. Henkilö voi osallistua arvontaan vain yhdellä kommentilla videota kohden. Sama henkilö saa kuitenkin osallistua saman kanavan eri videoissa oleviin arvontoihin kommentoimalla. Nordnet Bank AB Suomen sivuliikkeen työntekijät ja heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat eivät voi osallistua arvontaan.

Voittajan valinta ja ajankohta

Voittajan (1 kpl) arvonta suoritetaan kilpailun Järjestäjän tiloissa kilpailun Järjestäjän toimesta arvonta-ajan päätyttyä. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän internetsivuilla sekä markkinointimateriaalissa. Voittajalla on oikeus kieltää julkaisemasta nimeään kilpailun yhteydessä.

Palkinto

Voittajat saavat palkintona kukin yhden Nordnet-logolla varustetun lippalakin. Voitot postitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Palkinnon arvo on noin 15 eur.

Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot

Palkinto on henkilökohtainen. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi, toiseksi palkinnoksi tai luovuttaa eteenpäin. Jos voittajaa ei kilpailun jälkeen tavoiteta 14 vuorokauden sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus poimia uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Voittajat vastaavat kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia arvonnan osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.