Hoppa till huvudinnehållet

Nya funktioner.

Vår tjänst är aldrig färdig utan vi fortsätter att utveckla den enligt den kundrespons vi får. På den här sidan presenterar vi de nyaste funktionerna i vår webbtjänst och i Nordnet-appen.

  • Om du har utvecklingsförslag eller feedback på hur Nordnets webbtjänst fungerar, ta del av Nordnet's New Releases-gruppenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på Shareville och dela med dig av dina idéer och förslag rakt till våra webbutvecklare.

Antal ägare och aktiehändelser nu tillgängliga även för fullmaktskonton.

24.5.2021

  • Nu ser du hur många som äger en aktie samt om aktien kan blankas. Informationen syns under "Om bolaget".
  • I fönstret "Mina händelser" ser du information om kommande och slutförda händelser även för innehav som du förvaltar med fullmakt (till exempel företagskonto eller en minderårigas konto).

→ Se till exempel Nordnets instrumentsida

→ Se händelserna relaterade till dina innehav

Feedback, frågor och utvecklingsidéer.

Om du vill vara bland de första att få information om Nordnets nya funktioner, gå med i Nordnet's new releases-grupp på Shareville och prenumerera på Nordnets nyhetsbrev.

Har du frågor om funktionerna på vår nya webbsida? Se vanliga frågor och svar. Kanske hittar du svar på din fråga redan där.

Vi betjänar dig även på numret 020 198 5898 (må–fre kl. 9.45–18.30, 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/minut) och via den interna meddelandetjänsten. Om du har frågor om din kundrelation, kontakta oss per telefon eller via den interna meddelandetjänsten.