Hoppa till huvudinnehållet

Nyhet! Nu kan du investera på både svenska och finska.

Nyhet! Nu kan du investera på både svenska och finska.

Nyhet! Nu kan du investera på både svenska och finska.

Nordnet lanserar nya svenskspråkiga webbsidor i Finland.

Välkommen till Nordnet. Här är Nordnets förnyade svenskspråkiga webbservice. Den nya webbservicen är så gott som identisk med den finskspråkiga och finns till för att betjäna svenskspråkiga kunder i Finland.

Den nya svenskspråkiga sidan hittar du på adressen nordnet.fi/fi/sv. På den finskspråkiga sidan byter du språket på språkväljaren längst ned på sidan.

Aktiehandel på dina villkor.

Köp aktier i webbtjänsten eller smidigt på mobilappen. Tydlig prissättning. Förvaringsavgifter 0 €.

→ Läs mera om att spara i aktier

Automatisera dina investeringar.

Ta nytta av ränta på ränta-effekten och få dina pengar att växa ännu snabbare. När du månadssparar, diversifierar du risken över tiden. Så behöver du inte fundera på om det är rätt tid för investeringen.

→ Börja månadsspara

Inspireras av andra.

Sparnätverket Shareville ger dig tips, kunskap och inspiration om aktier från framgånsrika investerare. Helt gratis.

→ Läs mera om Shareville

Frågor och svar.

Du kan byta språket på språkväljaren längst ner på sidan.

 

Nordnets svenskspråkiga webbsidor hittar du på: nordnet.fi/fi/sv.

En del av texterna visas ännu en stund på finska. Det här beror på att sidorna uppdateras hela tiden. Till exempel kommer kundtjänstens Frågor och svar-spalt att uppdateras till att vara helt och hållet tvåspråkig först om en stund. För närvarande fortsätter videoinnehåll, Nordnet Bloggen och #rahapodi att publiceras på finska men under året 2022 kommer tvåspråkigheten att synas även i innehållsskapandet.

I svenska servicens första fas kan endast myndiga personer registrera sig som kund på svenska men under höstens gång kommer den svenskspråkiga registreringen att öppnas även för minderåriga, företag samt kunder som inte går igenom den vanliga processen.

Vi skickar alla viktiga kundmeddelanden både svenska och finska. Sådana meddelanden är till exempel saker som berör kunden och funktionerna i portföljen.

För närvarande fortsätter videoinnehåll, Nordnet Bloggen och #rahapodi att publiceras på finska men under året 2022 kommer tvåspråkigheten att synas även i innehållsskapandet.

Detta är Nordnet.

Vi demokratiserar sparande och investeringar. Detta syfte har drivit oss sedan starten 1996 och är vår riktning än idag. Nordnet är en ledande nordisk digital plattform för sparande och investeringar. Genom innovation, enkelhet och trasparens utmanar vi traditionella strukturer och ger privata sparare tillgång till samma information, verktyg och service som professionella investerare.

Vår vision är att bli förstahandsvalet för sparare och investerare i Norden. För att nå det krävs att vi hela tiden fortsätter att utmana och tänka nytt och har användarvänlighet och spararnytta högst på agendan. Vi erbjuder produkter och tjänster till både erfarna investerare och nybörjare, oavsett om de har kunskap eller behöver vägledning, vill spendera timmar på sina investeringar varje dag eller bara titta över sitt sparande några minuter i veckan.

Viktig information om risker och avkastning.

Det som presenteras här är inte och ska inte tolkas som en uppmaning att teckna, köpa eller sälja värdepapper. Investeraren ska basera sina investeringsbeslut på sin egen uppskattning och ta i beaktande sina egna målsättningar och ekonomiska situation. Det finns alltid risker förknippade med investering och finansiella instrument. Innan man börjar handla bör investeraren förstå riskerna förknippade med handeln och produktens villkor.

Det finns alltid risker förknippade med investering och finansiella instrument. Innan man börjar handla bör investeraren förstå riskerna förknippade med handeln och produktens villkor. Observera att historisk eller simulerad avkastning inte garanterar framtida avkastning. Värdet på finansiella instrument kan stiga och sjunka. Det finns en risk att du inte får tillbaka det investerade kapitalet.