Siirry pääsisältöön

Investtech - tekninen analyysi.

Teknistä analyysiä pörssiyhtiöistä joka päivä.

Investtech on analyysipalvelu, joka pohjautuu tekniseen analyysiin. Palvelun kautta saat pääsyn moniin erilaisiin analyyseihin ja työkaluihin osakkeista kaikilta pohjoismaisilta markkinoilta.

  • Keskipitkän ja pitkän aikavälin edistykselliset kuvaajat kaikista osakkeista Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.
  • Osto- ja myyntisignaalit.
  • Top50-lista, joka kertoo teknisesti katsottuna parhaat osakkeet
  • Päivän case, joka ilmaisee päivän vahvimman osto- tai myyntikandidaatin
  • Malliosakesalkku, joka on Investtechin suosittelema osakesalkku. Salkkua päivitetään viikoittain teknisiin kriteereihin perustuen. Tavoitteena on saavuttaa paras mahdollinen absoluuttinen tuotto, joka ylittää vertailuindeksin tuoton.

Hinta: Investtechin tekninen analyysipalvelu 27 eur/kk.

Tietoa Investtechistä.

Investtech on analyysiyhtiö, joka on perustettu vuonna 1997. Investtech tarjoaa osakkeiden, indeksien, raaka-aineiden ja valuuttojen teknistä analyysiä yksityisasiakkaille, pankeille ja instituutioille.

Investtechin analyysit pohjautuvat teknisen analyysin tutkimukseen. Tutkimustyö saa tukea Norjan tutkimusneuvostolta. Tuloksia käytetään analyyseissä ja niitä julkaistaan jatkuvasti monissa tutkimusraporteissa.

Tekniset analyysit perustuvat kehittyneisiin matemaattisiin algoritmeihin, jotka tunnistavat tärkeitä elementtejä teknisessä analyysissa. Tämä tekee analyyseistä objektiivisia ja johdonmukaisia.

Investtech kehittää jatkuvasti uusia menetelmiä ja strategioita tarjotakseen perusteellista tukea sijoituspäätöksiin.

Ota säästösi hallintaan jo tänään.

Välittäjä 2019 Nordnet sija 1.