Siirry pääsisältöön

Osakeideat.


Tärkeää tietoa riskeistä.

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa.

Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Teemalistat ja suositut toimialat.

Suosikkiosakkeet maittain.

Koostimme asiakaskuntamme yleisimmin omistetut osakesijoitukset markkinoittain – listoilta voit siis saada ideoita myös osakesäästötilisi kansainväliseen hajauttamiseen.

Osinkoaristokraatit.

Osinkoaristokraatit ovat jakaneet keskeytyksettä vuosi toisensa jälkeen kasvavaa osinkoa vähintään 25 vuoden ajan.

Kuukausittain osinkoa maksavat osakkeet.

Kuukausipalkkaa osakkeen omistamisesta? Ei huono diili! Maailmalta löytyy useita pörssiyhtiöitä, jotka maksavat osinkoa joka kuukausi.

Defensiiviset osakkeet – Warren Buffett portfolio.

Defensiivisiksi kutsutaan sellaisia yhtiöitä ja toimialoja, joiden tuotteille ja palveluille on tasaisesti kysyntää riippumatta taloussyklistä.

REIT-sijoittaminen.

REIT (Real Estate Investment Trust) tarkoittaa kiinteistöihin sijoittavaa pörssilistattua yritystä. REIT-osakkeet jakavat usein korkeaa osinkoa, jopa kuukausittain.

Private Banking -asiakkaidemme suosikit.

Nordnetin Private Banking -palvelun piiriin on mahdollista päästä, jos omistaa vähintään 200 000 euron arvosta sijoitusomaisuutta Nordnetissä.

Cleantech ja uusiutuva energia.

Cleantech ja uusiutuvan energian yleis­tyminen ovat yhteiskunnallisia mega­trendejä.

Teknologia.

Teknologian kuumia alasektoreita ovat viime vuosina olleet mm. tekoäly, pilvipalvelut ja kyberturvallisuus.

Kannabisosakkeet.

Kannabikseen liittyvä lainsäädäntö muuttuu hiljalleen ympäri maailmaa. Löytääkö kannabis tulevaisuudessa tiensä apteekkeihin ja kioskeihinkin?

Terveydenhuolto ja väestön ikääntyminen.

Väestö ikääntyy ja vaatii entistä enemmän terveydenhuoltoa länsimaissa. Uhka taloudelle, mutta myös mahdollisuus tervedenhuoltosektorin yksityisille toimijoille.

Pankit ja finanssisektori.

Korkotason nousu hyödyttää finanssisektoria. Tutustu tunnettuihin pankki- ja finanssisektorin osakkeisiin Euroopan ja Yhdysvaltain markkinoilta.

Pelit ja sosiaalinen media.

Suomi on tunnettu mobiilipeliosaamisestaan, mutta osataan pelejä koodata muuallakin. Tutustu tunnettuihin pelialan ja sosiaalisen median osakkeisiin Euroopan ja Yhdysvaltain markkinoilta.

Autoteollisuus.

Autoteollisuus pitää ihmiskunnan liikkeessä – ja sähköistyy vauhdilla. Tutustu autoteollisuuden osakkeisiin Euroopan ja Yhdysvaltain markkinoilta.

Ruoka- ja juomateollisuus.

Taloussyklistä riippumatta jokaisen pitää syödä. Tutustu tunnettuihin ruoka- ja juomateollisuuden osakkeisiin Euroopan ja Yhdysvaltain markkinoilta.

Lentoyhtiöt ja lentokonevalmistajat.

Finnair, Norwegian Air Shuttle ja muut lentoyhtiöt sekä lentokonevalmistajat ovat suosittuja osakkeita asiakkaidemme keskuudessa.

Meriteollisuus ja risteilytoimijat.

Meriteollisuudella on vahvat perinteet mm. Suomessa ja Norjassa. Tutustu alan tunnettuihin toimijoihin.

Osallistu listautumisanteihin (IPO) 0 € ostovälityspalkkioin.

Tästä osiosta löydät listautumista suunnittelevien yhtiöiden esittelytilaisuudet ja käynnissä olevat listautumis- sekä osakeannit.

210127_Nordnet_Kontor_0769.jpg

Ei listautumisanteja käynnissä tällä hetkellä.

Pysy kuulolla, niin tiedät koska seuraava anti käynnistyy!

Hiljattain pörssiin listautuneita yhtiöitä
+7,52%
81 838
+44,29%
2 845
+25,43%
2 521
+6,41%
2 455
+8,91%
1 796
−7,82%
1 283
+82,14%
1 239
+28,79%
131

Sarake "Max" näyttää yhtiöiden tuoton listautumisesta alkaen.

Tutustu tarkemmin kotimaisiin pörssiyhtiöihin.

Alla olevat sivut on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä mainittujen yhtiöiden kanssa.

Cargotec: Lastaa älyä salkkuun.

Wärtsilä kehittää kestävää yhteiskuntaa älykkäällä teknologialla.

Wärtsilä on kansainvälisesti johtava innovatiivisen teknologian ja elinkaariratkaisujen toimittaja merenkulku- ja energiamarkkinoilla. Wärtsilän arvonluontipotentiaali pohjautuu hiilineutraaliuden synnyttämiin uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin, jotka perustuvat sähköntuotannon, säätövoiman ja vihreän merenkulun kasvuun.

Cargotec: Lastaa älyä salkkuun.

Finnair: kohti kannattavuutta.

Finnair on Aasian ja Euroopan sekä Pohjois-Amerikan ja Euroopan väliseen matkustaja- ja rahtiliikenteeseen erikoistunut verkostolentoyhtiö. Lisäksi se tarjoaa matkapalveluja Aurinkomatkat-tuotemerkin alla. Finnairilla on vakaa markkina-asema kotimarkkinoilla ja hyvät edellytykset hyötyä kasvavista Aasian- sekä Pohjois-Amerikan-markkinoista, kun matkustus on koronapandemian hellittäessä avautunut.

Kemira: Puhdasta vettä ja osinkovirtaa.

Kemira: Puhdasta vettä ja osinkovirtaa.

Kemiran kemiantuntemus helpottaa arkeasi. Tämä tarkoittaa kevyempiä ja vahvempia pakkauksia, pehmeämpiä paperipyyhkeitä ja kirkkaampia painovärejä. Kemira tekee juomavedestä turvallista, jätevedestä puhdasta ja yhtiön kemiantuntemuksen avulla asiakkaan energiankäyttö tehostuu.

Cargotec: Lastaa älyä salkkuun.

Cargotec: Lastaa älyä salkkuun.

Cargotecin älykkäät lastin- ja kuormankäsittelyratkaisut pitävät maailmankaupan rattaat pyörimässä. Cargotecin liiketoiminta-alueet, Kalmar, Hiab ja MacGregor, ovat markkinajohtajia omilla toimialoillaan ja tarjoavat asiakkaille toimintaa tehostavia ja päästöjä vähentäviä elinkaaripalveluita, laitteita ja teknologioita. Cargotecin strategian keskiössä on kestävä ja kannattava kasvu.

Kesko: Ruoki salkkuasi – Keskota osinkoihin.

Keskota osinkoihin – katkeamatonta osinkovirtaa jo vuodesta 1968.

Kesko ja sen osaavat itsenäiset K-kauppiaat muodostavat yhdessä K-ryhmän, joka on Suomen johtava ja yksi Pohjois-Euroopan johtavista kaupan alan yrityksistä. Kesko keskittyy toimimaan kolmella toimialalla: päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

Sampo Group: Tylsyys on hyvästä – myös osakesäästötilillä.

Sampo: Tylsyys on hyvästä – myös osakesäästötilillä.

Sampo on Pohjoismaiden johtava vakuutuskonserni, joka toimii tytäryhtiöidensä kautta myös Isossa-Britanniassa ja Baltian maissa. Vakuutusliiketoiminta, eritoten vahinkovakuuttaminen, on luonteeltaan varsin defensiivistä ja ennustettavaa. "Boring is good", kuten Sammossa on tapana sanoa.

Osakeideoita sähköpostiisi joka arkipäivä.