Siirry pääsisältöön

Terveydenhuolto ja väestön ikääntyminen.

Väestön ikääntyminen on megatrendi.

Väestö ikääntyy länsimaissa ennennäkemätöntä tahtia. Tästä syystä terveydenhuoltoon liittyvät teknologiset innovaatiot ja uudet hoitomenetelmät ovat kysytympiä kuin koskaan.

Ei siis ihme, että terveydenhuoltosektorilta löytyy runsaasti vahvasti kasvavia yrityksiä, kuten myös tuottavia sijiotuskohteita etsivää sijoituspääomaa. Kasvun lisäksi toimialalta löytyy myös vakaita osinko-osakkeita – esimerkiksi Johnson & Johnson lukeutuu erittäin harvalukuiseen osinkokuninkaiden kategoriaan. Osinkokuninkaaksi lasketaan sellainen osake, joka on jakanut vuosi toisensa perään kasvavaa osinkoa yli 50 vuoden ajan.

Tutustu alta toimialan tunnettuihin toimijoihin!

Suorien osakesijoitusten lisäksi voit sijoittaa terveydenhuoltosektoriin myös rahastojen ja ETF:ien kautta. Katso esimerkkejä terveydenhuoltoon ja muihin eri toimialoihin keskittyvistä ETF:istä tästä.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista:

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla Nordnet Markets -tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille.

→ Lue lisää riskeistä

→ Tietoa rahoitusvälineiden ominaisuuksista ja riskeistälinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

→ Tietoa kaupankäynnistä optioilla, termiineillä ja muilla johdannaisinstrumenteillalinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Ota säästösi hallintaan jo tänään.

Välittäjä 2019 Nordnet sija 1.