Siirry pääsisältöön

Meriteollisuuden osakkeita.

Tutustu tunnettuihin meriteollisuuden osakkeisiin Euroopan ja Yhdysvaltain markkinoilta.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista:

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Sijoittajan tulee sijoituspäätöksiä tehdessään perustaa päätöksensä omaan arvioonsa sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa. Sijoittamiseen ja rahoitusvälineisiin liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi muuttua ja sijoitetun pääoman voi menettää jopa kokonaan. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

Ennen kaupankäynnin aloittamista sijoittajan tulee ymmärtää kaupankäyntiin liittyvät riskit ja tuotteeseen liittyvät ehdot. Käydäksesi kauppaa pörssilistatuilla Nordnet Markets -tuotteilla sinun on läpäistävä tietämystesti tai muulla tavoin osoitettava riittävä tietämystaso varmistaaksesi tuotteiden asianmukaisuuden sinulle. Kaupankäynti pörssilistatuilla tuotteilla sisältää korkean riskin, joka ei sovi kaikille.

→ Lue lisää riskeistä

→ Tietoa rahoitusvälineiden ominaisuuksista ja riskeistä Linkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

→ Tietoa kaupankäynnistä optioilla, termiineillä ja muilla johdannaisinstrumenteilla Linkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan.

Wärtsilä kehittää kestävää
yhteiskuntaa älykkäällä teknologialla.