Nordnetin edut Osakesäästäjien jäsenille.

Nordnet osakesäästäjien suosikkivälittäjä.

Nordnet tarjoaa rahanarvoisia etuja Osakesäästäjien jäsenille myös vuonna 2020!

Nordnet nousi Osakesäästäjien Välittäjä 2019 -tutkimuksessa jälleen arvopaperivälittäjien vertailun suosikiksi. Nordnet on palvelun hinnan ja laadun suhteella mitattuna Suomen paras arvopaperivälittäjä!

Tutkimuksessa sijoittajat arvioivat noin 50 palveluominaisuuden laatua ja merkitystä itselleen. Tutkimukseen osallistui 1 839 Osakesäästäjien Keskusliiton jäsentä. Nordnetiä käyttää pääasiallisena välittäjänään peräti 44 % tutkimukseen osallistuneista.

Jos et ole vielä asiakas, avaa tili helposti verkkopankkitunnuksillasi ja kokeile itse, miksi Nordnet on osakesäästäjien suosikki.

Nordnet saa vertailussa hehkutusta mm. näissä:

 • Mobiilikaupankäynti.
 • ETF-valikoima ja tuki ETF:ien valintaan.
 • Päivittäinen uutiskirje.
 • Paras tieto sijoittamisen perusasioista.
 • Laajin markkinakattaus pohjoismaisissa osakkeissa.
 • Säilytyspalkkiot (kotimaiset ja ulkomaiset arvopaperit).
 • Reaaliaikainen uutispalvelu.
 • Palkkiot valuutanvaihdosta.
 • Lainarahoituksen hinta.
 • Raportoinnin kaikki osa-alueet, kuten virheettömyys ja kattavuus.

Enemmän vastinetta rahoillesi.

Osakesäästäjien jäsenenä saat erityisetuja.

Toimi näin.

 1. Saadaksesi edut käyttöösi, toimita kopio Osakesäästäjien jäsenmaksusta Nordnetin asiakaspalveluun salkun viestikeskuksen kautta.
 2. Voit tarkistaa kytketyn jäsenetusi kirjautumalla Nordnetin verkkopalveluun: jos kohdassa Sivuni > Oma profiilini & asetukset > Tilit > Välityspalkkioluokka lukee Taso 1–4, jäsenetu ei ole vielä käytössäsi.
Jos et ole vielä Osakesäästäjien jäsen, mukaan pääset alla olevan linkin kautta.

Osakesäästäjien jäsenenä saat edullisemman välityspalkkion kotimaisiin osakekauppoihin: automaattisesti vähintään palkkiotaso 3: min. 7 € / 0,15 % / toteutunut toimeksianto (norm. taso 4: min. 9 € / 0,20 %).

Jos teet kuukaudessa 11–50 toteutunutta toimeksiantoa, seuraavassa kuussa palkkiotasosi on taso 2: min. 5 € / 0,10 %. Jos toteutuneita toimeksiantoja on yli 50, palkkiotasosi on seuraavat kolme kuukautta taso 1: min. 3 € / 0,06 %.

Uudet asiakkaat voivat käydä kaksi ensimmäistä kuukautta kauppaa tasolla 1.

Lisätietoja hinnastosta.

Osakesäästäjien jäsenenä saat Inderes-analyysit suomalaisista pörssiyhtiöstä edullisemmin: Nordnetin hinnaston tasoilla 2–3 oleville OSKL-jäsenille 10 €/kk ja tasolla 1 oleville 0 €/kk (norm. 20 €/kk).

Inderes-analyysipalvelussa käytössäsi on

 • yli 100 yhtiön analyysit, suositukset ja tunnusluvut
 • kattava aamukatsaus jokaisena pörssipäivänä
 • analyysi- ja raporttiarkisto
 • Inderes mallisalkku -analyysit
 • pörssiyhtiöiden ja analyytikoiden videohaastatteluja

Inderesin analyysien avulla löydät yritykset, joiden pitkän aikavälin tuotto-odotukset tekevät niistä houkuttelevia sijoituksia, lyhyen aikavälin markkinamuutoksista riippumatta.

Lue lisää Inderes-analyyseistä.

Osakesäästäjien jäsenenä saat uuden aktiivisijoittajan kaupankäyntiohjelman Infront Web Traderin edullisemmin: Nordnetin hinnaston tasoilla 2–3 oleville OSKL-jäsenille 5 €/kk ja tasolla 1 oleville 0 €/kk (norm. 10 €/kk).

Infront Web Trader on web-pohjainen sovellus, joka toimii sekä PC:llä että Macilla. Pohjoismaiden johtava kaupankäyntisovelluskehittäjä Infront on kehittänyt sovelluksen tiiviissä yhteistyössä Nordnetin kanssa.

Infront Web Trader on kehitetty aktiivista sijoittajaa varten, joka vaatii hieman enemmän kaupankäyntisovellukseltaan. Web Trader tarjoaa mm. nopeatoimisen käyttöliittymän kaupankäyntiin sekä reaaliaikaiset kurssitiedot ja uutiset.

Lue lisää Infront Web Traderistä.

Normaalihinnaston piirissä olevat Nordnet-asiakkaat maksavat listaamattomista osakkeista 2,5 €/osakelaji (ISIN)/salkku/kk. Osakesäästäjien jäsenet eivät maksa hallinnointimaksua listaamattomista osakkeistaan.

Edut Nuorille Osakesäästäjille.

Nuorten Osakesäästäjien jäsenenä nautit samoista eduista kuin muut Osakesäästäjien Keskusliiton jäsenet. Lisäksi järjestämme erityisesti nuorille räätälöityjä koulutuksia ja kilpailuja.

Nuorena on erityisen helppo aloittaa sijoittaminen Nordnetissä:


Nuoret Osakesäästäjät Sharevillessä.

Nordnetin sosiaalisessa sijoitusverkostossa Sharevillessä voit poimia sijoitusideoita menestyneiden sijoittajien salkuista ja keskustella muiden osakesäästäjien kanssa.

Myös Nuoret Osakesäästäjät on Sharevillessä. Liity mukaan keskusteluun jo tänään!


Nuoret Osakesäästäjät #rahapodissa.

Miten Suomen nuoriso suhtautuu sijoittamiseen ja säästämiseen? Nuoret Osakesäästäjät -järjestön Jamilla Heiskanen ja Raoul Lehtonen vierailivat #rahapodissa. Paljon puhetta taloudesta, eläkkeistä ja sijoittamisesta nuoren näkökulmasta.

Etkö ole vielä Nuorten Osakesäästäjien jäsen?

Nuoret Osakesäästäjät on verkosto ja foorumi nuorille sijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille. Verkosto pyrkii monipuolisten sijoitus-, koulutus- ja verkostoitumistapahtumien kautta edesauttamaan jäsentensä mahdollisuuksia luoda vahva pohja heidän omalle taloudelleen sekä kasvattaa varallisuutta sijoittamisen eri keinoin.

Jäsenmaksu vain 10 euroa vuodessa!

Nuoret Osakesäästäjät

Ota säästösi hallintaan jo tänään.

Välittäjä 2019 Nordnet sija 1.