Ota Nordnet kanssasi ulos tänä kesänä.

Säästä ja sijoita hiekkaa varpaittesi välissä.

Laiturinnokka kutsuu monia kesällä. Markkinat eivät kuitenkaan lepää, eikä salkkusi tarvitse olla lomalla, vaikka sinä olisitkin. Laita sijoituksesi kokonaan "autopilotille" kuukausisäästösopimuksen avulla, kuuntele #rahapodia ja lue Nordnet Blogin parhaita paloja, keskustele muiden sijoittajien kanssa Sharevillessä ja seuraa omistustesi kehitystä Nordnet-sovelluksella.

Katso Nordnetin vinkit sijoitusten hoitamiseen kesälomalla ja nauti kesästä sekä Q2-tuloskaudesta!

  • Kuuntele #rahapodia.
  • Aloita kuukausisäästäminen.
  • Tilaa aamukirje ja pysy kärryillä markkinoista lomallakin.

Nordnet mukana kesälomallasi.

Nordnet Blogi.

Nordnet Blogi on yksi Suomen suosituimmista talousblogeista, josta löydät ideoita ja inspiraa­tiota säästämiseen ja sijoittamiseen. Tiedo­tamme Nordnet Blogissa aktiivisesti osake­markkinoiden tilanteesta. Seuraa asiantunti­joitamme, kuten Jukka Lepikkö, Martin Paasi, Jukka Oksaharju ja Suvi Tuppurainen.

→ Siirry lukemaan Nordnet Blogia

#rahapodi.

Käytä loma hyödyksi ja kuuntele väliin jääneet #rahapodin jaksot! Nordnetin #rahapodi on podcast, jossa puhu­mme taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyö­kumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen. #rahapodi on valittu Suomen parhaaksi podcastiksi.

→ Laita #rahapodi soimaan

Nordnet-sovellus.

Nordnet-sovelluksen avulla voit käydä kauppaa vaikka riippumatosta käsin. Tee sijoituksia ja seuraa salkkusi kehitystä puhelimellasi tai tabletillasi. Vastaanota ilmoituksia toteutuneista kaupoista ja osingoista. Luo seurantalistoja. Säästä akkua muuttamalla sovelluksen ulkonäkö tummaksi. Ja paljon muuta.

→ Lataa Nordnet-sovellus

Kuukausisäästäminen.

Kuukausisäästäminen on helppo ja automatisoitu tapa kartuttaa säästöjä. Kuukausisäästämisen etu on, että hajautat ajallista riskiä, kun säästät tasasumman joka kuukausi – näin sinun ei tarvitse miettiä, onko juuri nyt oikea aika sijoittaa markkinoille. Kuukausi­säästämällä hyödynnät myös korkoa korolle -vaikutusta, joka saa ajan myötä rahasi kasvamaan entistä nopeammin.

→ Aloita kuukausisäästäminen

Stop Loss.

Stop Loss -toimeksiannot vapauttavat sinut salkkusi seuraamisesta muihin kesäpuuhiin. Toimeksianto aktivoituu vasta osakkeen markkinahinnan noustua tai laskettua ennalta asettamaasi tasoon. Stop Loss -toimeksiannon voit tehdä niin osto- kuin myyntitoimeksiantona, sekä nousevilla että laskevilla kursseilla. Näin markkinakehitystä ei tarvitse valvoa itse.

→ Lue lisää Stop Loss -toimeksiannosta

Lapselle säästäminen.

Aloita lapselle säästä­minen tänä kesänä. Kun alat ajoissa säästää lapselle, pienilläkin varoilla on aikaa kasvaa ja voit yllättää lapsen isommalla summalla aikuisiällä. Osake­säästötilin tai arvo-osuustilin avaus on myös hyvä lahjaidea. Olit sitten äiti, isä, isovanhempi, kummi tai ystävä, Nordnetissä voit aloittaa säästämisen lapselle ilman turhia palvelu­maksuja.

→ Aloita lapselle säästäminen

Shareville.

Seuraa. Käy kauppaa. Keskustele. Shareville­ssä saat tietoa ja inspiraatiota todiste­tusti menestyviltä sijoittajilta. Täysin maksutta. Vastaanota sijoitus­ideoita reaaliajassa ja keskus­tele muiden kanssa, joilla on sama tavoite kuin sinulla. Ota Pohjoismaiden suurin sosiaalinen sijoitus­verkosto mukaan lomallesi.

→ Lue lisää Sharevillestä

Kaupankäyntiluotto.

Hae kaupankäyntiluottoa kesän osakekauppoihin tai muuhun käyttöön. Kaupan­käyntiluoton avulla voit parantaa tuottomahdollisuuksia ja maksaa tekemäsi osakeostot kauppa­päivän sijasta vasta kauppojen selvitys­päivänä (T+2), ilman korkoseuraamuksia. Luotto toimii vara­kassana osakeostoihin tai muuhun kesäiseen käyttöön.

→ Lue lisää kaupankäyntiluotosta