Siirry pääsisältöön
Kaupallinen yhteistyö: J.P. Morgan Asset Management

Research Enhanced Index Equity (ESG) ETF:t.

Vahvempi ydin salkkuun aktiivisilla rakennuspalikoilla.

Yhdistä aktiivisen ja passiivisen parhaat puolet.

Moni sijoittaja käyttää passiivisia indeksirahastoja salkkunsa ytimessä ennustettavana ja tehokkaana tapana ottaa näkemystä tiettyyn kohdeindeksiin. Täysin passiivinen lähestymistapa kuitenkin tarkoittaa, että omistukset eivät voi tuottaa ylituottoa kohdeindeksiinsä nähden.

Onneksi salkkunsa ydintä rakentavien sijoittajien ei enää tarvitse valita passiivisen ja aktiivisen välillä. Research Enhanced Index Equity (ESG) ETF:t tarjoavat aktiivisen ja passiivisen lähestymistavan parhaat puolet yhdessä paketissa. Ne tarjoavat indeksirahaston kaltaisen tavan sijoittaa osakemarkkinoille, yhdistettynä osakekohtaisiin näkemyksiin, joissa on huomioitu vastuullisuus ja ESG-tekijät. Kaikki tämä yhtenä kustannustehokkaana ratkaisuna.

ESG = Environmental (ympäristö), Social (yhteiskunta) ja Governance (hallintotapa)

Avaa Nordnet-asiakkuus maksutta
Yhdistä aktiivisen ja passiivisen parhaat puolet
Yhdistä aktiivisen ja passiivisen parhaat puolet

Research Enhanced Index ETF:t.

Yhtenä maailman suurimmista rahastoyhtiöistä J.P. Morgan Asset Managementilla on suuri joukko kokeneita analyytikoita, jotka tapaavat, analysoivat ja arvioivat yrityksiä ja niiden edustajia ympäri maailmaa. Heidän havaintonsa on myös sisällytetty J.P. Morganin Research Enhanced Index ETF:iin ("REI").

Jokaisen REI-ETF:n ytimessä on sen alueen indeksi, johon kyseinen ETF sijoittaa: esim. MSCI World. Ensimmäinen askel analyysiprosessissa on sulkea pois ne yritykset, jotka toimivat kestävyyskriteerien ulkopuolisilla aloilla, kuten ase- ja tupakkateollisuudessa. J.P. Morgan Asset Management ottaa sitten analyytikkojensa arviot jäljelle jääneistä yrityksiltä ja yli-/alipainottaa niitä hieman arvioiden perusteella.

Prosessin tuloksena syntyy ETF, joka on verrattavissa indeksiin sektori- ja maajakauman suhteen. Samalla J.P. Morgan Asset Managementin laaja tutkimuskapasiteetti tarjoaa mahdollisuuden indeksiä parempiin tuloksiin.

  • Indeksiä seuraavaa kehitystä...

  • ...mutta myös mahdollisuus päihittää indeksi.

  • ESG-tekijät huomioitu.


Voiko ETF päihittää vertailuindeksinsä? Haastateltavana J.P. Morganin ETF-asiantuntija
Voiko ETF päihittää vertailuindeksinsä? Haastateltavana J.P. Morganin ETF-asiantuntija

Miten REI-ETF:t ovat pärjänneet vertailuindeksejään vastaan?

JPM performance 2023

Lähde: J.P. Morgan Asset Management joulukuun 2022 lopussa. Rahaston tuotto on esitetty seuraavien ISIN-tunnusten perusteella - IE00BF4G6Y48, IE00BF4G7183, IE00BF4G7076, IE00BF4G6Z54. JREG viittaa Global Research Enhanced Index Equity (ESG) UCITS ETF:ään, JREE viittaa Europe Research Enhanced Index Equity (ESG) UCITS ETF:ään, JREU viittaa US Research Enhanced Index Equity (ESG) UCITS ETF:ään ja JREM viittaa Global Emerging Markets Research Enhance Index Equity (ESG) UCITS ETF:ään. Ylituotto on esitetty annualisoituna ETF:ien alusta alkaen ja perusvaluutassa noteerattuna. Historiallinen kehitys ei ole tae nykyisestä eikä tulevasta tuotosta.

Jos tulit sivulle puhelimella, suosittelemme vaihtamaan selaimeen päälle ns. tietokonesivuston. Tällöin näet taulukoissa enemmän tietoja kustakin rahastosta. Esimerkiksi Chrome-selaimessa tämä onnistuu, kun napautat oikean yläkulman kolmea pistettä ja menusta Tietokonesivusto / Desktop site. Safari: aA > Pyydä työpöytäversio

Tässä esitetty ei ole eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi tai kehotukseksi merkitä, ostaa tai myydä arvopapereita. Historialliset ja simuloidut historialliset tuotot eivät ole tae tulevista tuotoista. Rahoitusvälineiden arvo voi sekä nousta että laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamaasi pääomaa takaisin. Sijoittajaa kehoitetaan perehtymään rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen sijoittamista rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Kuukausisäästösopimuksen piirissä olevat Research Enhanced Index ETF:t.

Seuraaviin tuotteisiin on mahdollista kuukausisäästää ETF-kuukausisäästösopimuksen kautta hintaan 2,5 €/kk/sopimus.

JPM Global Emerging Markets Research Enhanced Index Equity (ESG) UCITS ETF - USD (acc)
Juoksevat kulut
0,35%
Tyyppi
Osakkeet
Riski
The objective of the Sub-Fund is to achieve a long-term return in excess of the Benchmark by actively investing primarily in a portfolio of emerging market companies.
JPM Global Research Enhanced Index Equity (ESG) UCITS ETF - USD (acc)
Juoksevat kulut
0,25%
Tyyppi
Osakkeet
Riski
The objective of the Sub-Fund is to achieve a long-term return in excess of the Benchmark by actively investing primarily in a portfolio of companies, globally.
JPM US Research Enhanced Index Equity (ESG) UCITS ETF - USD (acc)
Juoksevat kulut
0,20%
Tyyppi
Osakkeet
Riski
The objective of the Sub-Fund is to achieve a long-term return in excess of the Benchmark by actively investing primarily in a portfolio of US companies.
JPM Europe Research Enhanced Index Equity (ESG) UCITS ETF - EUR (acc)
Juoksevat kulut
0,25%
Tyyppi
Osakkeet
Riski
The objective of the Sub-Fund is to achieve a long-term return in excess of the Benchmark by actively investing primarily in a portfolio of European companies.

Usein kysyttyä ETF:istä