Blanketter.

Ladda avtal och formulär i PDF-format.

Osakesäästötili.

(Information endast på finska).

Osakesäästötilin avaaminen Nordnetissä käy helposti ilman paperilomakkeiden täyttämistä. Lue lisää täältä.
Alta näet osakesäästötiliin liittyvät ehdot, toimintaperiaatteet ja tiedot.

Aktie- och fonddepå.

En fullmakt kan behövas om du vill ge annan person åtkomst till din depå via egen inloggning. Ge fullmakt på basis av vad den andra personen har rätt att göra på din depå. Fullmakt ger full rätt att handla, teckna tilläggsavtal och överföra pengar från depån. Begränsad fullmakt ger rätt att handla och teckna tilläggsavtal men inte till överföring. Handelsfullmakt ger enbart rätt till att handla på depån.

För att ansöka om blankning, skriv ut och skicka oss blanketten Ramavtal för värdepapperslån tillsammans med Förfogande/belåningsavtal och Kreditavtal (se Belåning).

Skriv ut och posta oss nedanstående blankett för att gå i borgen för en annan Nordnetkund.

För att handla med derivat (optioner och terminer) ska du bekanta dig omsorgsfullt med villkoren och riskerna, därefter ska du fylla i Derivathandelsavtal och avtalen gällande kredit. Du ska även avklara kunskapstest gällande belåning, standardiserade optioner och terminer och blankning. Du kan fylla i avtalen efter avklarade kunskapstest.

  • Ifall du ansöker om rättighet för derivathandel för ett företag, fyll i denna webblankett.
  • Ifall du ansöker om rättighet för derivathandel som privatperson, fyll i denna webblankett.
Avsluta depå genom att bifoga avslutningsblankett som meddelande till oss när du är inloggad på din depå. Om du inte har möjlighet att logga in på din depå, skicka in blanketten Avsluta depå som original per post.

Sparkonto.

Vill du öppna ett sparkonto, skicka oss ett ifyllt och undertecknat Sparkontoavtal. Du kan också öppna ett konto automatiskt via länken Bli kund.

Personuppgifter.

Här finner du blanketter för hantering av personuppgifter (på finska). Observera att dessa blanketter endast ska användas av dig som har ett samägt konto. Om du har ett eget konto kan du skicka ett meddelande till oss med din begäran från inloggat läge.