Customer service

Miten välityspalkkio määräytyy, jos toimeksianto toteutuu useammassa erässä?

Kun käyt pörssissä kauppaa arvopapereilla, kaupankäyntipalkkio lasketaan seuraavasti:

Mikäli toimeksianto toteutuu useassa erässä saman pörssipäivän aikana, yhdelle laskelmalle niputetaan korkeintaan 10 osatoteutumista. Jos osatoteutumisia yhtä tekemääsi toimeksiantoa kohtaan on enemmän kuin 10, ne niputetaan uudelle laskelmalle (10 osatoteutumista/laskelma). Laskelmat muodostuvat palveluumme kauppapäivän jälkeisenä yönä ja näet ne kohdassa Sivuni > Tapahtumat ja laskelmat. Jokaisesta laskelmasta löydät tarkat tiedot toimeksiannostasi ja veloitetusta välityspalkkiosta.

Kaupankäyntipalkkio veloitetaan per laskelma niin, että se on vähintään kaupankäyntitasosi mukainen minimipalkkio tai palkkioprosentti (tai tarjouksen/kampanjan mukainen palkkio).

Tällä hetkellä Nordnetissä ei ole mahdollista näyttää kaupan toteuduttua kuluja välityspalkkioineen välittömästi, vaan järjestelmä laskuttaa välityspalkkiot aina seuraavan yön aikana. Salkussa on näin ollen aina syytä pitää hieman rahavaroja puskuroimassa veloitettavia välityspalkkioita.

Huomioithan myös, että jos osatoteutumiset jakaantuvat usealle eri pörssipäivälle, jokaiselle päivälle muodostuu aina uusi laskelma. Osatoteutumiset ovat erityisen tavallisia vähemmän vaihdetuilla arvopapereilla.

Jos muutat osittain toteutuneen toimeksiannon kappalemäärää ylöspäin, lisäyksestä muodostuu uusi toimeksianto. Syötetyn toimeksiannon hintaa voi muuttaa alas/ylös ja kappalemäärää alas ilman uuden välityspalkkion veloitusta.

OTC QX sekä OTC QB -markkinoiden toimeksiantojen kappalemäärää tai hintaa ei voi muuttaa samalla välityspalkkiolla, vaan toimeksiannon muuttaminen vaatii aina uuden toimeksiannon.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu *Hinta: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.
020 198 5898
Meklarit
020 198 5898 +46 8 506 33 100 (ruotsiksi ja englanniksi klo 19 jälkeen)

Asiakaspalvelun aukioloajat

Ma–pe
9.45–18.30

Meklaripalvelun aukioloajat

Ma–pe
9.45–19.00 19.00–23.00 (ruotsiksi ja englanniksi)

Vastaanotto

Nordnet Bank AB Suomen sivuliike Yliopistonkatu 5, 3. krs FI-00100 HELSINKI 09 6817 81

Ma–pe
13.00–17.00

Huom! Vastaanottomme ei tarjoa asiakaspalvelua. Voit halutessasi tuoda lomakkeet vastaanottoomme, mutta asiakaspalvelumme palvelee vain puhelimitse ja viestitse.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön.Lue lisää