Siirry pääsisältöön

Miten voimme auttaa?

Täytin 18 vuotta. Miten toimin Nordnet-tilini kanssa?

Onnittelut täysi-ikäisyydestä! Se tarkoittaa, että saat ottaa vastuuta omista raha-asioistasi. Huoltajasi on hallinnoinut Nordnet-tiliäsi 18-vuotispäivääsi asti. Sen jälkeen vanhemmillasi ei ole pääsyä tiliin, ellet valtuuta heitä.

Mikäli haluat itse hallita tiliäsi, voit kirjautua palveluun lataamalla Nordnet-sovelluksen ja tunnistautumalla käyttäen toisen pankin verkkopankkitunnuksia tai Mobiilivarmennetta. Sinun tulee suorittaa tämä tunnistautuminen vain kerran, minkä jälkeen voit kirjautua salkkuusi helposti biometrisesti (esimerkiksi sormenjäljellä) tai lukemalla verkkopalvelun kirjautumisnäkymässä olevan QR-koodin.

Jos haluat, että vanhempasi saavat edelleen pääsyn tilillesi, voit valtuuttaa heidät valtakirjalla. Löydät valtakirjalomakkeet kohdasta Asiakaspalvelu > Lomakkeet.

Kirjauduttuasi Nordnetin verkkopalveluun ensimmäisen kerran suosittelemme, että tarkistat yhteystietojesi ajantasaisuuden järjestelmässämme. Jos esimerkiksi sähköpostiosoitteesi on edelleen vanhempien nimissä, voit vaihtaa sen kohdasta Sivuni > Oma profiilini & asetukset. On tärkeää, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, jotta voimme lähettää sinulle esimerkiksi tiedotteita tärkeistä viesteistä salkkusi viestikeskuksessa.

Jos sijoittaminen on sinulle täysin uusi maailma, suosittelemme tutustumaan Nordnet Koulun materiaaleihin. Sijoitusideoita löydät esimerkiksi Nordnetin verkkopalvelun osakeideat- ja rahastoideat-sivuilta.

Menestystä sijoituksiin!

Vastasiko tämä kysymykseesi?

Takaisin
© 2024 Nordnet Bank AB.
Nordnet | Yliopistonkatu 5, 3. krs | FI-00100 Helsinki