ETF Tori  Pörssinoteeratut rahastot, raaka-aineet ja sertifikaatit

iShareson globaali pörssinoteerattujen ETF-rahastojen markkinajohtaja, joka on yli kymmenen vuoden ajan työskennellyt erikokoisten yksityisten ja institutionaalisten sijoittajien kanssa. Sillä on maailmanlaajuisesti yli 700 eri omaisuuslajien ja strategioiden rahastoa, ja sen hallinnoimat varat olivat yli 1000 miljardia dollaria 30.9.2015. iShares auttaa asiakkaita ympäri maailmaa rakentamaan sijoitussalkkunsa ytimen, pääsemään asetettuihin sijoitustavoitteisiin ja toteuttamaan markkinanäkemyksiään. iShares-rahastojen takana on BlackRockin ammattimainen salkunhoito ja riskinhallinta. BlackRockin hallinnoitavaksi on uskottu enemmän varoja kuin millekään muulle sijoitusyhtiölle.*

*BlackRockin hallinnoimat varat olivat 4 506 miljardia dollaria 30.9.2015.

XACT on maailman suurin pohjoismaisten pörssinoteerattujen rahastojen liikkeeseenlaskija. XACT tarjoaa tavalliselle sijoittajalle mahdollisuuden sijoittaa helposti ja edullisesti kuin ammattilainen.

Handelsbanken on Pohjoismaiden suurin ETN-tuotteiden tarjoaja, joka laski ensimmäisenä liikkeelle osakkeen, indeksin, raaka-aineen tai valuuttojen kehitystä seuraavat Bull & Bear -sertifikaatit.

Nordic Derivatives Exchange - NDX on osa Nordic Growth Market -kauppapaikkaa. Sen tavoite on olla Pohjoismaiden johtava markkinapaikka pörssinoteeratuille sijoitustuotteille. Nordic Growth Market on ollut Börse Stuttgart Groupin täysin omistama tytäryhtiö marraskuusta 2008 lähtien.

DWSon yksi Euroopan kolmesta johtavasta ETF:ien liikkeellelaskijoista ja viiden johtavan joukossa maailmanlaajuisesti. Xtrackers tarjoaa laajan valikoiman ETF:iä kohde-etuuksinaan kehittyneet markkinat, kehittyvät markkinat, rahamarkkinat ja joukkovelkakirjat, valuuttamarkkinat sekä hedge-rahastoindeksit.

Haluatko yhteistyökumppaniksi? Ota yhteyttä ETF@nordnet.se.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.