Ota säästösi
hallintaan.

Automatisoidusti.

Alkuun

Aloita jo tänään.

Digitaalisen neuvontamme avulla saat pääsyn säästämiseen, jossa sijoituksesi hoituvat automatisoidusti.

Toimi näin.

Aloita digineuvonta.

Vastaamalla kysymyksiin saat sinulle sopivan sijoitussuosituksen. Se vie vain muutaman minuutin.

Osta suositeltua rahastoa.

Tee kertasijoitus tai aloita kuukausisäästäminen. Minimisijoitus on vain 15 euroa. 

Valmista.

Onnittelut! Säästäminen on nyt aloitettu. Seuraa säästöjesi kehitystä salkkusi yleisnäkymästä.

Faktat ja hyödyt.

 

Maailmanluokan sijoittamista.

 

Nyt sinulla on pääsy maailmanluokan sijoittamiseen, joka perustuu tutkijoiden, kuten Nobel-voittaja Eugene Faman (2013), kehittämiin sijoitusstrategioihin. Tämän mahdollistaa yhteistyömme J.P. Morganin kanssa, joka on yksi maailman johtavista investointipankeista. Vastaavia tuotteita on tarjottu aiemmin vain instituutiosijoittajille, mutta nyt ne ovat saatavilla myös suomalaisille yksityissijoittajille.

Automatisoituna.

Nordnet Smart -salkut on kehitetty tuottamaan paremmin kuin perinteiset rahastot ja voittamaan vertailuindeksi pitkällä aikavälillä. Smart-salkut arvioivat erityyppisten arvopapereiden suhdetta ja tasapainottavat riskiä jatkuvasti. Automatisoitu ja systemaattinen sijoitusstrategia sopeuttaa sijoitukset markkinatilanteeseen tarjoten sinulle älykkäämpää sijoittamista. 

Älykästä ja tasapainotettua.

Toisin kuin perinteisissä rahastoissa, Nordnet Smart -salkuissa sijoitukset on hajautettu osakkeiden lisäksi myös korkoihin, hyödykkeisiin, kiinteistöihin ja luottoihin. Globaali ja useaan omaisuusluokkaan tehty hajautus vähentää heiluntaa ja parantaa tuottoja pitkässä juoksussa.

Lue lisää Nordnet Smart -salkuista. 

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista.

Huomioi, että historialliset ja simuloidut historialliset tuotot eivät ole tae tulevista tuotoista. Rahoitusinstrumenttien arvo voi sekä nousta että laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamaasi pääomaa takaisin. Nordnet Smart -salkut on paketoitu rahastoiksi ja niillä käydään kauppaa kuten rahastoilla.

Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat Nordnet Smart -rahastoon. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta täältä, rahaston yleiskatsaus-sivulta sekä toimeksiantosivulta.

Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sinun tulee perehtyä rahastoesitteeseen ja avaintietoesitteeseen ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastoesitteen saat rahastoyhtiöltä ja avaintietoesitteen löydät nordnet.fi-sivustolta rahaston yleiskatsaus -sivulta sekä toimeksiantosivulta.