Yritysasiakas: vältä kaupankäynnin katkeaminen – hanki LEI-tunnus!

Uusi EU-lainsäädäntö vaatii arvopaperikauppaa käyviltä yrityksiltä kansainvälisen LEI-tunnuksen (Legal Entity identifier, LEI). LEI-tunnuksella parannetaan rahoitusmarkkinoiden läpinäkyvyyttä.

Hae LEI-tunnus ajoissa, jotta voit käydä kauppaa 3. tammikuuta jälkeen

Yritykset, joilla ei ole LEI-tunnusta eivät voi käydä kauppaa arvopapereilla 3.1.2018 jälkeen.

Suosittelemme hakemaan tunnusta pikimmiten

Suosittelemme että haet LEI-tunnuksen heti, sillä tunnuksen hakuprosessissa voi kestää, varsinkin juuri ennen vuodenvaihdetta. Voit hakea LEI-tunnuksen Patentti- ja rekisterihallituksen verkkosivuilta tai muilta toimijoilta, kuten NordLEIltä.

Muista ilmoittaa Y-tunnus

Muista ilmoittaa LEI-tunnushakemuksessa myös yrityksesi Y-tunnus. Y-tunnuksen avulla voimme tunnistaa automaattisesti yrityksen asiakkuuden Nordnetissä ja tunnistaa siihen liitetyn LEI-tunnuksen. Tällöin sinun ei tarvitse erikseen lähettää Nordnetille LEI-tunnusta rekisteröimistä varten.

Otathan huomioon, että LEI-tunnus on voimassa vain vuoden kerrallaan, joten muistathan päivittää tunnuksen vuosittain.

Lue lisää LEI-tunnuksesta ja palveluistamme yritysasiakkaille.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
13.11.2017 14:54

Näyttäisi olevan mahdollista hakea myös muilta toimijoilta. Huomasin hintavertailussa, että sellainen kuin LEI-tunnus.fi oli halvin. Hinta alkoi 89,00 EUR + alv.