Voittava strategia löytynyt? Nordnet Smart 15 johdossa! | Titaanien taisto 3. jakso

(Jos yllä oleva videoupotus ei toimi tai haluat muuten vaan katsoa videon suoraan YouTubessa, klikkaa tästä. Niin ja kannattaa muuten tilata kanavamme!)

Titaanien salkut ovat kulkeneet neljä kuukautta markkinoiden vuoristorataa ja asetelmat ovat kääntyneet viime jakson jälkeen päälaelleen. Onko Jukka L. onnistunut treidaamaan itsensä suosta? Entä onko Oksaharjun 8 osakkeen salkusta löytynyt kurssiraketteja? Katso jakso, niin tiedät kuka on napannut johtajan viitan harteilleen ja kuka on jäänyt pitämään jumbopaikkaa.

Jaksossa käydään läpi markkinoiden viimeaikaiset tapahtumat sekä pohditaan kauppasodan, Brexitin ja keskuspankkien toimien vaikutusta markkinoille. Titaanit antavat myös oman ennusteensa tulevasta.

Titaanien taistossa tutustutaan erilaisiin sijoitustyyleihin ja seurataan salkkujen kehitystä vuoden ajan (4/2019–3/2020). Millainen sijoittaja sinä olet ja mitä voit oppia erilaisilta sijoittajilta? Martin Paasi, Jukka Oksaharju sekä Jukka Lepikkö avaavat omat salkkunsa ja kertovat omista sijoitustyyleistään. Kenen salkku tuottaa parhaiten? Mikä rahasto löytyy Paasin salkusta? Mikä osake on tuottanut eniten Oksaharjun salkussa? Entä mikä tulee olemaan Lepikön paras treidi 2019?

Katso Jukka Oksaharjun, Martin Paasin ja Jukka Lepikön salkut ja seuraa niiden kehitystä reaaliajassa Sharevillessä! Klikkaa salkut seurantaan.

Titaanien taistolla on myös virallinen Shareville-keskusteluryhmä – liity mukaan tästä.

Opi lisää treidaamisesta, markkinoiden ajoittamisesta ja teknisestä analyysistä Jukan ja Tuomaksen kanssa Nordnetin Trader’s Club -videosarjassa.

Tutustu Nordnet Smart -salkkuihin tästä.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
1 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
20.09.2019 12:21

kiitos, tästä se lähtee! hiljalleen