Siirry pääsisältöön

Vastasimme palautteeseen: pikkukauppojen hinta on nyt alle euro

Täytyy myöntää, että olemme aika onnellisessa asemassa. Meillä on aktiivinen asiakaskunta, jolta saamme jatkuvasti palautetta – niin positiivista kuin kehittävääkin.

Se on luonnollista, asetammehan tarkoituksella itsemme palautteelle alttiiksi: joka kuukausi lähetämme asiakastyytyväisyyskyselyjä 1 500 verkkopalveluamme käyttävälle asiakkaalle ja noin 1 300 asiakaspalvelun kanssa asioineelle henkilölle. Lisäksi saamme palautetta kaikissa sosiaalisen median kanavissamme lähes päivittäin. Kiitos siitä!

Yksi monista palautteiden aiheista on hinnoittelu. Alkuvuodesta otimme asian tarkempaan syyniin. Havaitsimme palautteen painottuvan sijoittajien toiveeseen käydä kauppaa pörssissä pienemmillä summilla edullisesti.

Meille on kunnia-asia olla piensijoittajan puolella ja sen vuoksi olemme tarjonneet jo yli 10 vuotta kaikille asiakkaille ilmaisen säilytyksen osingonmaksuineen ja raportteineen. Olemme poistaneet piensijoittajien suosimista kaikista palvelustamme löytyvistä rahastoista osto- ja myyntipalkkiot, tuoneet markkinoille helpon ja kaupankäyntikuluttoman ETF-kuukausisäästämisen alkaen 50 eurolla sekä täysin kuluttoman Superrahaston.

Maks. 200 € pikkukaupat nyt 0,99 € välityspalkkiolla

Olemme opettaneet suomalaisia katsomaan sijoittamiseen liittyviä kuluja ja koemme onnistuneemme siinä.  Saamassamme palautteessa korostuvat pienten osakekauppojen prosentuaalisesti korkeat kulut. Jotta ymmärtäisimme tätä tarvetta paremmin, olemme päättäneet laskea kotimaisten alle 200 euron osakekauppojen – ns. pikkukauppojen – välityspalkkion kiinteälle tasolle 0,99 euroa/toteutunut toimeksianto.

Tarjous koskee niin suuria Large Cap -yhtiöitä kuin pienempiä First North -markkinalla listattuja yhtiöitä Helsingin pörssissä. Tämä on tapamme vastata palautteeseen ja testata, miten kiinnostavina asiakkaamme pitävät mahdollisuutta tehdä edulliseen hintaan pikkukauppoja. Jatkamme kokeilua ja keräämme palautetta elokuun loppuun asti.

Asetimme rajan 200 euroon, jotta se vastaisi yleistä kuukausisäästämisen tasoa ja mahdollistaisi myös osinkojen uudelleensijoittamisen helposti. Osinkojen maksukausi on nyt vilkkaimmillaan. Ehkä sijoitat osinkorahat takaisin suosikkiyhtiöösi tai siivoat salkustasi pienempiä sijoituksia ja siirrät sijoitukset yhteen kohteeseen? Jo tuhannella eurolla rakennat hajautetun osakesalkun tai teet ensimmäiset osakekauppasi valmistujaisrahoillasi. Sinä päätät!

 

Kampanjan ehdot:
Tarjous koskee kaikkia tasoilla 1–4 olevia asiakkaita ja 29.3.–31.8.2017 toteutuneita, kauppasummaltaan korkeintaan 200 euron arvoisia osto- ja myyntitoimeksiantoja Helsingin pörssissä noteeratuilla osakkeilla. Tarjous koskee myös First North Finland -markkinapaikalla noteerattuja osakkeita. Tarjous ei koske Private Banking- eikä Active Trader -asiakkaita, eikä yhteistyökumppaneiden asiakkaita. Tarjous ei koske puhelinkauppoja. Kampanjahintaan tehdyt kaupat huomioidaan laskettaessa kaupankäyntipalkkion tasoa. Lue lisää tarjouksesta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
52 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
29.03.2017 12:12

Hei, hyvä uudistus! Varmistan vielä, että saako tehdä yhden päivän ja yhden kuukauden aikana rajattomasti pikkukauppoja?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.03.2017 12:32

Saat, jos haluat. Tarjouksessa ei ole kauppamäärärajoja.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
30.03.2017 12:18

Kiitos myös täältä. Nordnet tekee arvokasta työtä osakesäästämisen saralla. Toivottavasti muutos jäisi pysyväksi.

Nimetön
Nimetön
29.03.2017 13:27

Mites jos oot Osakesäästäjien keskusliiton jäsen? Sillähän sai teiltä kaupat 7e hintaan. Eli vaikuttaako tuo jäsenyys tähän tarjoukseen jotenkin?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.03.2017 18:41

Mikko, OSKL-jäsenet ovat normaaleja ns tasoasiakkaita, joten tarjous koskee myös heitä.

Nimetön
Nimetön
29.03.2017 13:31

Tervetullut uudistus hinnoitteluun!
Vielä reilumpi olisi ollut hinnoitella nykyisen tarjouksen lisäksi alle 400 euron kaupat 2 euron palkkioilla, alle 600 euron kaupat 3 euron palkkioilla jne, kunnes “normipalkkio” käy halvemmaksi. Nyt palkkiossa on iso porras 200 euron kohdalla.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.03.2017 16:40

Joo, nythän hiema isommat kaupat kannattaa jakaa 200 euron eriin.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
29.03.2017 22:15

Hei Suvi,
Erinomainen kokeilujakso, sopivan pitkä että saatte dataa ostokäytöksen muuttumisesta. Ja erinomaista huomata, että ihan pienimmätkin asiakkaanne on teille tärkeitä ja otatte palautteen tosissaan tämmöisellä kokeilulla.

Tämä on erityisen hyvä että koskee myös first North listaa.

Kiitos suvi

Nimetön
Nimetön
29.03.2017 14:41

Huikea juttu! Hyvä Nordnet! Tätä juuri olen tuskaillut että pienehköjen osinkojen takaisinsijoitus on järjetöntä ollut kulujen puolesta. ++++

Nimetön
Nimetön
29.03.2017 16:43

ieno homma! Ehkei tässä tarvikkaan haudata haaveita yhden pysähdykset taktiikasta. Toivottavasti tästä tulee pysyvä ja lajentuu ulkomaalaisiinkin osakkeisiin. Itsehän en nauti siitä, että joudun ripottelemaan sijoituksia kahteen eri pankkiin ja tiedän, että aika usea muu piensijoittaja joutuu tätä tekemään. Mutta mutta, hyvä nähdä, että olette taas mukana kilpailussa ja pienellä parantelemisella olisitte ylivoimainen vaihtoehto. Käytännössä teillä on monet muut asiat jo niin hyvin, että hinnoittelun ei tarvitse olla parempaa vaan edes yhtä hyvää kuin Nordealla ja tämä on iso askel sitä kohti.

Nimetön
Nimetön
29.03.2017 17:34

Loistava juttu, juuri tätä olen kaivannut!! Pienet lisäsijoituksetkin onnistuvat nyt hajautettua, kiitos! Juurikin pienemmät osinkovero takaisin yhtiöön ovat mielessäni. Tai muuten vain hyvien yhtiöiden lisääminen pikkuhiljaa kun ei tarvitse valita vain yhtä firmaa kulujen vuoksi.

Nimetön
Nimetön
29.03.2017 22:36

Mikäs logiikka siinä on, että tarjous ei koske Private Bankin asiakkaita? Aikoinaan erikoispalvelua markkinoitiin niin, että sillä saa kaikki samat edut kuin Nordnetin normi-asiakaskin. Kertoisiko joku miksi moinen rajoitus, vai onko joltain jäänyt ehdot oikolukematta ja lause siis kirjoitusvirhe.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
30.03.2017 07:35

Kun minulle soitettiin ja tarjottiin PB-asiakkuutta, niin sanottiin olevan aina halvin. Nyt lupaus petetään.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
30.03.2017 08:36

Katso vastaus yllä. PB-hinta ei ole aina halvin, sillä esimerkiksi hinnaston tasolla 1 kaupankäynnin minimipalkkio on erittäin aktiivisella asiakkaalla 3 euroa.

Olethan yhteydessä Private Banking yhteyshenkilöösi, jos haluat pohtia sopisiko sinulle paremmin ns. tavallinen asiakkuus. Voitte käydä läpi palkkiot eri markkinoilla.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
30.03.2017 08:29

Private Banking -asiakkuudessa on sijoitusvarallisuuden rajana 200 000 euroa. Hinnoittelua on kiinteä, eikä seuraa kaupankäyntiaktiviteettia, kuten normaalin hinnaston tasoilla 1-4. PB-hintaa alennettiin hetki sitten kaikilla markkinoilla. Tämä käynnissä oleva kampanja on suunnattu piensijoittajille, joilla ei ehkä vielä ole suuria summia sijoitettavana, mutta haluaisivat tehdä suoria osakesijoituksia. Muutamalla satasella on yleensä järkevämpää sijoittaa rahastoihin kulumielessä. Tämä tarjous mahdollistaa heillekin suorien osakesijoitusten tekemisen ja vauhtiin pääsemisen. Lisäksi piensijoittajan osingot jäävät noin kahteen sataan euroon ja alle, joten nekin saa nyt sijoitettua takaisin pörssiin järkevimmillä kuluilla. PB-asiakkaiden osinkotuotot ovat toista luokkaa. Raja on 200 eurossa ja koskee vain osakekauppoja Helsingin pörssissä. Olethan yhteydessä… Lue lisää >>

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
30.03.2017 10:30

Jos teet yli 1000€ toimareita Hesassa niin PB tulee halvemmaksi.

Nimetön
Nimetön
30.03.2017 10:32

Hyvä _aloitus_ Nordnetilta.

Sääli vain, että itselläni salkku on 90% ulkomaisia osakkeita, joten tämä tarjous ei oikein koske minua. Ulkomaisissa osakkeissahan se hinnoittelu on törkeän kallista, ei Hesan osakkeissa. Sitten kun siellä tiputetaan minimihintoja niin hypin riemusta ja kehun Nordnetia.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
04.04.2017 23:11

Sama mieltä , jos jenkki osakkeiden osto kulut laskee niin voisin hoitaa ostoja myös Nordnetin kautta , Suomen osake markkinat on vaan niin pienet.IB 0,35 dollarrii pienemmät kaupat sillä pystyy sijoittaa tulevii osinkoja pieninä ostoina useasti,

Nimetön
Nimetön
30.03.2017 10:54

Kertakaikkiaan nerokas ajatus! Onneksi sentään yksi pankki innovoi säästämisen ja sijoittamisen markkinoilla, erinomaista!

Nimetön
Nimetön
30.03.2017 11:38

Hieno aloitus, sitten kun saisi saman ulkomaisiin osakkeisiin. Ostan lähinnä USA:sta, ja 15e minimipalkkio on korkea.

Nimetön
Nimetön
30.03.2017 11:41

Erittäin tervetullut uudistus mutta ehdottomasti edullisempi hinnoittelut tavalla tai toisella tulisi ulottaa myös ulkomaalaisiin osakkeisiin. Tämä rajoitus jättää monet sijoittajat ulkopuolelle. Mutta onhan tämä ihan ok alku ja hyvä niin. Toivotaan että kivi ei sammaloidu… 🙂

Nimetön
Nimetön
30.03.2017 13:39

Hyvä Nordnet! Loistava juttu! Tätä on kaivattu. Tulee varmasti tehtyä kauppoja enemmän.

Yksi tarkentava kysymys:

“..olemme päättäneet laskea kotimaisten alle 200 euron osakekauppojen..”

Onko kaupan raja tasan 200 euroa vai pitääkö olla alle?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
30.03.2017 16:36

Kaupan max raja on 200 euroa eli saa olla tasan, mutta ei senttiäkään yli.