Siirry pääsisältöön

Vastasimme palautteeseen: pikkukauppojen hinta on nyt alle euro

Täytyy myöntää, että olemme aika onnellisessa asemassa. Meillä on aktiivinen asiakaskunta, jolta saamme jatkuvasti palautetta – niin positiivista kuin kehittävääkin.

Se on luonnollista, asetammehan tarkoituksella itsemme palautteelle alttiiksi: joka kuukausi lähetämme asiakastyytyväisyyskyselyjä 1 500 verkkopalveluamme käyttävälle asiakkaalle ja noin 1 300 asiakaspalvelun kanssa asioineelle henkilölle. Lisäksi saamme palautetta kaikissa sosiaalisen median kanavissamme lähes päivittäin. Kiitos siitä!

Yksi monista palautteiden aiheista on hinnoittelu. Alkuvuodesta otimme asian tarkempaan syyniin. Havaitsimme palautteen painottuvan sijoittajien toiveeseen käydä kauppaa pörssissä pienemmillä summilla edullisesti.

Meille on kunnia-asia olla piensijoittajan puolella ja sen vuoksi olemme tarjonneet jo yli 10 vuotta kaikille asiakkaille ilmaisen säilytyksen osingonmaksuineen ja raportteineen. Olemme poistaneet piensijoittajien suosimista kaikista palvelustamme löytyvistä rahastoista osto- ja myyntipalkkiot, tuoneet markkinoille helpon ja kaupankäyntikuluttoman ETF-kuukausisäästämisen alkaen 50 eurolla sekä täysin kuluttoman Superrahaston.

Maks. 200 € pikkukaupat nyt 0,99 € välityspalkkiolla

Olemme opettaneet suomalaisia katsomaan sijoittamiseen liittyviä kuluja ja koemme onnistuneemme siinä.  Saamassamme palautteessa korostuvat pienten osakekauppojen prosentuaalisesti korkeat kulut. Jotta ymmärtäisimme tätä tarvetta paremmin, olemme päättäneet laskea kotimaisten alle 200 euron osakekauppojen – ns. pikkukauppojen – välityspalkkion kiinteälle tasolle 0,99 euroa/toteutunut toimeksianto.

Tarjous koskee niin suuria Large Cap -yhtiöitä kuin pienempiä First North -markkinalla listattuja yhtiöitä Helsingin pörssissä. Tämä on tapamme vastata palautteeseen ja testata, miten kiinnostavina asiakkaamme pitävät mahdollisuutta tehdä edulliseen hintaan pikkukauppoja. Jatkamme kokeilua ja keräämme palautetta elokuun loppuun asti.

Asetimme rajan 200 euroon, jotta se vastaisi yleistä kuukausisäästämisen tasoa ja mahdollistaisi myös osinkojen uudelleensijoittamisen helposti. Osinkojen maksukausi on nyt vilkkaimmillaan. Ehkä sijoitat osinkorahat takaisin suosikkiyhtiöösi tai siivoat salkustasi pienempiä sijoituksia ja siirrät sijoitukset yhteen kohteeseen? Jo tuhannella eurolla rakennat hajautetun osakesalkun tai teet ensimmäiset osakekauppasi valmistujaisrahoillasi. Sinä päätät!

 

Kampanjan ehdot:
Tarjous koskee kaikkia tasoilla 1–4 olevia asiakkaita ja 29.3.–31.8.2017 toteutuneita, kauppasummaltaan korkeintaan 200 euron arvoisia osto- ja myyntitoimeksiantoja Helsingin pörssissä noteeratuilla osakkeilla. Tarjous koskee myös First North Finland -markkinapaikalla noteerattuja osakkeita. Tarjous ei koske Private Banking- eikä Active Trader -asiakkaita, eikä yhteistyökumppaneiden asiakkaita. Tarjous ei koske puhelinkauppoja. Kampanjahintaan tehdyt kaupat huomioidaan laskettaessa kaupankäyntipalkkion tasoa. Lue lisää tarjouksesta.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
52 Kommenttia
uusin
vanhin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
15.03.2018 10:11

Hei, pikkukaupat kampanja oli viimeksi erinomainen ja ainakin omalla kohdallani lisäsi aktiivisuutta. Onko kampanja tulossa uudelleen tänä vuonna?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
27.02.2019 14:27

Tai tänä vuonna?

Nimetön
Nimetön
08.09.2017 13:54

Moi Suvi! Pikkukaupat-kampanjan myötä pääsin ensimmäistä kertaa testaamaan osakkeiden ostamista oikeasti ja kesän aikana tuli muutenkin tutustuttua koko aihealueeseen hyvin paljon. Opiskelijana sijoitusbudjettini on naurettavan pieni, mutta opiskelu- /harrastusmielessä tätä olisi huippuhienoa jatkaa myös pienillä summilla.

Onko kampanjan mukaista pikkukauppojen hinnoittelumallia mahdollista tarjota pysyvästi vai onko tämä täysin poissuljettua?

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
08.09.2017 14:03

Moi Tomi!

Kiva kuulla, että hyödynsit kampanjaa. Pikkukauppakampanja on nyt päättynyt ja se ei ole osa pysyvää hinnastoamme. Kampanja oli pitkä, yli 4 kk, ja ajoittui mm. osinkojen maksuaikaan. Uskoisin, että uusimme kampanjan jossain vaiheessa, mutta tällä hetkellä sitä ei suunnitella pysyväksi hinnaston osaksi.

Nimetön
Nimetön
25.07.2017 10:05

Luulisin että tämä kampanja on tuonut Nordnetille niin paljon pieniä kauppoja että alhainen hinta on kompensoitunut määrällä. Jos ei jopa mennyt pienten kauppojen määrä niin suureksi että hommasta on tullut hyvinkin kannattavaa. Ainakin toivoisin näin. Ja luonnollisesti toivoisin että tästä “alle €uron” kampanjasta tulisi pysyvä ilmiö.

Nimetön
Nimetön
14.07.2017 17:10

Pari kuukautta kampanjaostoja takana ja kiitän, että teitte tälläisen tarjouksen.

Kampanjan ansiosta olen pystynyt hajauttamaan pientä alle 10 000 euron salkkua hajauttamalla ostoja ajallisesti. Aloittavalle sijoittajalle tämä on toiminut erinomaisena työkaluna opiskellun strategian toteuttamiseen. Kunhan salkun koko kasvaa niin opittua voidaan käyttää sitten suurempien kertaostojen tekemiseen.

Kiitos ja toivottavasti jatkatte kampanjaa elokuun jälkeen 🙂

Nimetön
Nimetön
14.07.2017 05:39

Kyllä on erinomainen kampanja! Toivon ja uskon että jatkuu vielä myöhemminkin.

Nimetön
Nimetön
07.06.2017 15:53

Koskeeko tarjous myös merkintäoikeuksia ?
Esim Digia Plc MO 2017 .

Nimetön
Nimetön
04.05.2017 14:36

Kiitos, mahtavaa! Olen minisijoittaja, ja tämä todella kannustaa jatkamaan.

Nimetön
Nimetön
29.04.2017 15:25

Loistavaa Nordnet! Lapsien salkut kiittää! Toivottavasti tämä jää pysyväksi!

Nimetön
Nimetön
21.04.2017 13:18

Loistava kampanja! Toivottavasti hinnoittelu jatkuu samana kampanjan jälkeen, niin varmasti tulee tehtyä enemmän sijoituksia ja kasvatettua omaa salkkua hiljalleen.

Nimetön
Nimetön
11.04.2017 11:53

Hyvä uudistus. Erityisesti lapsen salkun osalta, johon menee kuukausittain lapsilisä. Aiemmin tehnyt ~2 kauppaa vuodessa, koska pitänyt odottaa että saldoa kerääntynyt jotta saa suuhteelliset kulut alas. Nyt voi tehdä 2kk välein.

Nimetön
Nimetön
11.04.2017 10:33

Tosi hieno homma pienissä erissä sijoittajalle. Pienistä puroista jne.

Nimetön
Nimetön
10.04.2017 16:54

Kampanja on oikeasti hyvä. Lapsen arvo-osuustilin osingot pystyy sijoittamaan edelleen kasvamaan lisää korkoa. Toivottavasti tästä tulee pysyvä hinnoittelumuutos.