Uutuuskirja Arvogurua nyt saatavilla heti toimitettuna

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju ja kirjailija, pörssitoimittaja Karo Hämäläinen kirjoittivat vuoden 2016 myydyimmän kotimaisen sijoituskirjan Sijoita kuin guru. Vuoden 2017 hitiksi nousseessa Laatugurussa he saivat rinnalleen suomalaisessa suuryrityksessä työskentelevän sijoitusbloggaajan Random Walkerin. Arvoguru on kolmikon tuorein anti suomalaisille sijoittajille.

Edullisten osakkeiden ostaminen on finanssimaailman tunnustetuin strategia. Suomessa on pääosin kirjoitettu vain klassisesta arvosijoittamisesta ja käsitetty monta asiaa väärin. Nykypäivänä toimii lähinnä moderni arvosijoittaminen. Arvoguru jatkaakin siitä, mihin tähänastiset arvosijoittamista käsittelevät perusteokset ovat jääneet. Tunnuslukuihin pohjautuvasta mekaanisesta seulonnasta astutaan ratkaiseva askel sijoituskohteiden analysoimiseen.

Arvogurussa esitellään arvosijoitustyylin periaatteet suurista linjoista aina Helsingin pörssin yhtiöiden nykyhetken tarkasteluun ja erilaisiin arvoyhtiölistauksiin sekä rankingeihin. Kirjassa selvitetään, kuinka maailman menestyneimmät arvosijoittajat Benjamin Grahamista Warren Buffettiin ovat hyödyntäneet osakevalintakriteereitä ja arvioidaan, mitkä suomalaisyhtiöt voisivat kiinnostaa heitä tänään. Arvoguru laajentaa suomalaisten käsitystä arvosijoittamisesta kuvaamalla ne tekijät, joiden varassa yrityksen tulevaisuudelle voi antaa arvoa.

Esipuheen Arvoguru-kirjaan on kirjoittanut Sammon konsernijohtaja Kari Stadigh:

”Brexit, Putin, Pohjois-Korea, Trump, EKP:n korkopolitiikka, Italian talous, Facebookin tietovuoto ja niin edelleen. Vuoristorataa riittää sijoitusmarkkinoilla – viisas valitsee arvosijoittamisen.”

Arvoguru-kirjasta jo sanottua

”Kattavin ja innostavin perusteos suomeksi!” – Kjell Forsén, Vaisala

”Tekijöiden vahva osaaminen vakuuttaa lukijan!” – Jukka Moisio, Huhtamäki

”Mainiot esimerkit ovat kirjan suola!” – Ari Lehtoranta, Caverion

”Erittäin hyvin kirjoitettu!” – Mika Vehviläinen, Cargotec

”Antoisa ja silmiä avaava!” – Matti Lievonen, Neste

Ennakkoon Arvoguru-kirjaa on painettu jo 8000 kappaletta.

Kirjan hinta on 29,90 euroa (sisältäen alv:n ja postikulut Suomessa). Arvoguru-kirjaa on saatavilla Nordnetissä myös yhtenä vaihtoehtona osana sijoituskirjapakettia, joka sisältää signeerauksen. Arvoguru on 237-sivuinen ja kovakantinen. Se on painettu Suomessa Hansaprintin kautta Keuruun Kirjapainolla.

TILAA ARVOGURU HETI TOIMITETTUNA TÄSTÄ LINKISTÄ

-> SIIRRY KIRJAN ESITTELYSIVUILLE

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.