Uutta Nordnetissä: Shareville-kommentit kaupankäyntinäkymässä, sovelluksen uusi look, uusi hakutoiminto…

Tämä on käännös Ruotsin Nordnet Blogissa julkaistusta artikkelista.

Nyt kun joulu lähestyy, on aika muistella mennyttä vuotta ja sitä, mikä on mennyt hyvin ja missä voimme parantaa ensi vuonna. Olen ollut Nordnetissä vasta noin kaksi ja puoli kuukautta, mutta silti tuntuu, että jo valtavasti on ehtinyt tapahtua. Olen ollut vaikuttunut siitä, miten nopealla tahdilla asiat etenevät ja miten nopeasti pystymme kehittämään uusia ominaisuuksia asiakaspalautteen pohjalta ja viemään ne tuotantoon.

Shareville-kommentit kaupankäyntinäkymässä ja uusi hakutoiminto

Sen jälkeen, kun kirjoitin viimeisimmän kirjoitukseni, olemme julkistaneet kaksi kysyttyä ominaisuutta uuden Nordnet-verkkopalvelun (“Next Nordnet”) puolella. Ensinnäkin instrumenttisivuille on lisätty viimeisimmät Shareville-kommentit kyseiseen instrumenttiin liittyen. Voit siis katsoa esimerkiksi Nokian kaupankäyntinäkymässä Nokiaan liittyvät viimeisimmät kommentit Sharevillestä – näet ne näkymän oikeassa alareunassa. (jos kommentteja ei näy, kokeile painaa ctrl + F5)

Uuden verkkopalvelun hakutoimintoa on myös uudistettu. Aiemmin hakutoiminto on antanut tulokseksi vain kolme tulosta instrumenttityyppiä kohden, mutta nyt näet kattavamman listan eri instrumentteja hakutuloksissa, kun alat kirjoittaa hakusanaasi palvelun yläreunassa näkyvään hakukenttään.

Nordnetin työntekijät testaavat sisäisesti parhaillaan myös palvelun sisäisiä tilisiirtoja. Jos testaus sujuu kuten pitää, niin myös tämä toiminnallisuus julkaistaan pian!

Mobiilisovelluksen uusi versio

Kuten olet jo ehkä huomannutkin, niin olemme julkaisseet merkittäviä päivityksiä sekä iOS– että Android-sovelluksiimme viime viikolla. Olemme ylpeitä uudesta sovellusversiosta. Suuremman ja helpommin luettavan fontin lisäksi sovelluksen värimaailmaa on muokattu selkeämmäksi. Päivitimme myös toimeksiantonäkymän, josta näet nyt mm. viimeisimmät kauppasi ja markkinalla olevat toimeksiantosi.

Olemme myös korjanneet joitain bugeja ja toivomme, että kirjautuminen sovellukseen sujuu aiempaa sujuvammin. Otamme mielellämme vastaan palautetta, jos näin ei ole!

Ennen vuodenvaihdetta jatkamme työtä mm. reaaliaikaisesti päivittyvän kurssidatan ja entistä kattavamman markkinanäkymän parissa. Uudesta markkinanäkymästä voit pian nähdä mm. indeksien, raaka-aineiden, korkojen ja valuuttojen top-listat erikseen kullekin pohjoismaiselle markkinalle.

Nyt kun vuosi lähenee loppuaan, on aika käydä läpi sijoituksia ja tehdä joulusiivousta myös salkun puolella. Toivon, että kehittämämme uudet toiminnallisuudet auttavat sinua tässä työssä. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Mistä sinä haluaisit kuulla Rasmukselta? Jätä kommenttisi alle!

Katso kaikki Rasmuksen kirjoitukset tästä. Rasmusta voi seurata myös Twitterissä: @Rjarborg

/Rasmus Järborg, Nordnetin tuotepäällikkö

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
0 Kommentti
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit