Siirry pääsisältöön

Uusi kaupankäyntisovellus aktiivisille kaupankävijöille

Nordnet julkisti tänään yhteistyösopimuksen Infrontin kanssa. Sopimuksen myötä aktiivisimmille sijoittajille tarjotaan uusi Infront Web Trader -kaupankäyntisovellus. Nordnet on ensimmäinen toimija, joka tarjoaa Web Traderin näin laajalle joukolle suomalaisia sijoittajia. Sovelluksen lanseeraus tapahtuu kaikissa maissa, joissa Nordnet toimii: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Web Traderin käyttöönoton yhteydessä Nordnetin oma WinTrade-sovellus poistuu käytöstä. Siirtymävaihe uuteen sovellukseen alkaa vaiheittain syyskuussa ja sen on määrä päättyä marraskuun lopussa.
(Juttua on päivitetty 6.10.2017 muuttuneen aikataulun vuoksi. WinTrade ei poistu käytöstä vielä lokakuun lopussa, kuten aiemmin ilmoitettiin.)

Nordnet pyrkii tarjoamaan asiakkailleen maailmanluokan käyttökokemuksen ja teknisesti edistyneimmät työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen. Usein kehitämme itse tarjontaamme, mutta joskus käytämme myös markkinoiden johtavien toimijoiden kehittämiä ratkaisuja. Infront Web Traderin avulla voimme tarjota ratkaisun, joka on suunniteltu nykypäivän aktiivisille kaupankävijöille.

Nykyisin asiakkaiden käytössä oleva WinTrade on Nordnetin kehittämä kaupankäyntisovellus, joka lanseerattiin vuonna 2001. Sovellus oli tuolloin ensimmäinen Windows-pohjainen, reaaliaikainen osakekaupankäyntisovellus Ruotsin markkinoilla. Tänä päivänä WinTradella on noin 4 000 käyttäjää. Sovellusta voi käyttää vain PC:llä ja se vaatii erillisen ohjelmiston asentamista. Tämä kaupankäyntisovellus on nyt tullut tiensä päähän. Sen ylläpito ja kehittäminen ei ole enää järkevää.

Infront Web Traderia sen sijaan voi käyttää Nordnetin palvelun kautta verkkoselaimessa, ilman että mitään tarvitsee asentaa laitteelle. Sovellus toimii sekä PC:llä että Macilla. Web Traderin etuja ovat mm. parannetut graafit ja teknisen analyysin työkalut.

Ilmoittaudu mukaan testaamaan uutta sovellusta

Syksyn aikana WinTrade-käyttäjät pääsevät testaamaan Web Traderia maksutta. Jos haluat olla mukana testiryhmässä, niin ilmoittaudu mukaan tästä.

Web Traderin lisäksi kehitämme tällä hetkellä mobiilisovellusta ja todennäköisesti vuoden lopussa käyttöönotettavaa uutta verkkopalvelua. Kaikki Nordnetin työkalut elävät siis muutoksen aikaa.

Etkö ole vielä Nordnetin asiakas? Tule asiakkaaksi tästä.

Alla olevassa kommenttikentässä voit kommentoida tämän blogikirjoituksen sisältöä ja lukea muiden jättämiä kommentteja. Kommenttien sisältö ei edusta Nordnetin mielipidettä. Nordnet ei tarkista kommentteja ennen niiden julkaisemista, mutta poistamme epäasialliset kommentit, jos sellaisia esiintyy.
Jos haluat tietää lisää siitä, miten Nordnet käsittelee henkilötietojasi, klikkaa tästä.

guest
2 Kommentti
vanhin
uusin tykätyin
Inline-palaute
Näytä kaikki kommentit
Nimetön
Nimetön
15.08.2017 15:12

Tullaanko uudessa verkkopalvelussa vihdoin parantamaan sisaankirjautumisen tietoturvallisuutta?

Talla hetkella rahojen varastaminen ei ole erityisen vaikeaa haittaohjelmilla.

Nimetön
Nimetön
Vastaa  Nimetön
15.08.2017 15:15

Moi Jukka! Tuo paranee jo ennen uuden verkkopalvelun käyttöönottoa. Kerron lisää heti, kun tiedän tarkemman ajan.